VOGELPRAAT van A tot Z

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOGELPRAAT van A tot Z"

Transcriptie

1 . CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 15 E JAARGANG No.3 UITGAVE MAART 2018 COPY NAAR: joentheo44@kpnmail.nl VOGELPRAAT van A tot Z

2 CAFÉ-ZAAL T ANKER DE HUISKAMER VAN DE MORTEL VOOR AL UW: # Feesten groot en klein # Koffietafels # Warme en koude buffetten # Vergaderingen # Barbecues # solex arrangementen # Diners # Brunch # Lunch # Catering en hulp bij organiseren van uw feest op locatie (voor verdere informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen) Ook kunt u bij ons terecht voor een partijtje biljart of darts Of een lekker drankje aan onze gezellige bar! Café-Zaal t Anker St. Antoniusstraat 55, 5425 VE De Mortel Tel: Mobiel: jan@cafe-zaal-het-anker.nl

3 PETER v/d LAAR SCHADE- AUTO S & ONDERDELEN COLOFON Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag NL Gemert Joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976 Peter van de Laar Energieweg VL Gemert Tel Fax onderdelen@petervandelaar.nl Ingeschreven bij K.v.K. onder nr Bankreferenties NL86 RABO CLUBHUIS: Café Zaal t Anker sint Antoniusstr VE De Mortel Bestuur: Pieter Deenen Voorzitter Ringcommissaris Theo van den Eijnde Secretaris Vice Voorz Hetty Deenen Penningmeester- 2 e Secretaris Ton van Oirschot Commissaris

4 VAN DE REDACTIE. Het derde nummer van deze jaargang ligt voor U met de uitnodiging voor de Jaarvergadering met de daarbij behorende stukken.. Verder in dit clubblad, de vaste rubrieken en stukjes, veel leesgenot. UITNODIGING JAARVERGADERING / CLUBAVOND Maandag 12 MAART 2018 AGENDA: 1. Opening 2. Ingekomen en uitgaande Post 3. Mededelingen 4. Notulen 26 FEBRUARI Jaarvergadering Jaarverslag secretaris - Jaarverslag ring commissaris - Jaarverslag Penningmeester - Verslag Kascontrole Spreuk van de Maand: Als het niet gaat zoals het moet. Moet het zoals het gaat. - Decharge verlening aan het bestuur - Benoeming Kascontrolecommissie Bestuursverkiezing periodiek aftredend en niet herkiesbaar: Ton van Oirschot 6. Rondvraag 7. Pauze 8. Vogelpraatje, Door technische problemen in februari een nieuwe poging. 2.

5 We willen proberen aandacht te schenken aan het Bouwen en Inrichten van een volière. Er is een PowerPoint presentatie over de beplanting en enkele YouTube filmpjes van mooie ingerichte volières. Het volgende vogelpraatje zou kunnen gaan over welke vogels bij elkaar kunnen worden gehouden. Namens het bestuur, Theo van den Eijnde secretaris. NOTULEN CLUBAVOND 26 februari AANWEZIG: Pieter, Ton, Bernhard, Harrie, Mathijs, Piet, Rien, Mark, Ron, Rob, Patrick, Mari en Wim. AFMELDING MET KENNISGEVING: Theo, Hetty, Richard, Rik en Toon. OPENING: De voorzitter opent de bijeenkomst en heet iedereen van harte welkom. IN- EN UITGAANDE POST: * Mail Jan van Zweeden, data * Nieuwsbrief district Noord-Brabant oost. * Algemene info N.B.v.V. * Mail overlijden Thea van de Ven via Christ van de Broek. * Clubblad februari * Mails Edwin van Helvoort. * Mails N.B.v.V nogmaals verzoek aanpassen bestuur in hun bestand. 3.

6 * Lezing Sjoerd Zwart Meijel op 4 maart * Leden info lezing Meijel. NOTULEN VORIGE VERGADERING: Geen op- of aanmerkingen. Goedgekeurd. MEDEDELINGEN: * Ringen Rob Janssen ophalen in de pauze. * Uitdelen en controleren ledenlijsten, de mutaties worden aangepast. EVALUATIE NK ZWOLLE: Vorige keer al besproken. ACTIVITEITEN * Bezoek Sterken in Beek en Donk, in juni liefst op zaterdag- of zondagmorgen, Theo regelen. * Vissen, Ton gaat dit regelen voor 21 april in de middaguren. * BBQ met fietstocht. BBQ bij t Anker. De kosten bedragen EURO 15,00 per persoon, excl. Drankjes. De vereniging geeft 4 consumptiebonnen per persoon. De feestavond van Zaterdag 27 oktober komt hierbij te vervallen. De BBQ en fietstocht staan gepland op 7 juli Theo regelt de fietstocht. * Tafelkeuring, 10 september 2018, iedereen graag 3 vogels meebrengen. * Lezing Stan Dielissen; vrijdag 6 april 2018, Theo regelen met Stan. VOORBEREIDING JAARVERGADERING: * Rik en Piet zijn aangesteld voor de kascontrole Deze vindt plaats voor de aanvang van de jaarvergadering op 12 maart om uur bij t Anker. 4.

7 RONDVRAAG: Piet stelt voor om met de tentoonstelling de 1 e 10 vogels voor 100% te betalen en daarna de resterende ingeschreven vogels voor 50%. Mari stelt voor, geen oorkondes meer maar andere prijzen b.v. medailles en dergelijke. Rien stelt voor, 5 bestuursleden in plaats van 4. De rust is wedergekeerd dus nu moeten er weer 5 bestuursleden komen. Alle aanwezigen leden (excl. Voorzitter) zijn het eens met deze stellingen. PAUZE EN LOTERIJ TEGOEDBON VAN FIRMA HEESAKKERS: VOGELPRAATJE: Geen vogelpraatje i.v.m. technische storing. AFSLUITEN VERGADERING: De voorzitter dankt alle aanwezige voor hun komst en sluit de vergadering. Notulist, Pieter Deenen Oplossing Puzzel: CARGO 5.

8 6.

9 VERJAARDAGS KALLENDER 27 MAART RICHARD SIROEN 29 MAART TOON RAIJMAKERS 4 APRIL JAN CENTEN 5 APRIL SJAAK KROET PROFICIAT EN NOG VELE JAREN IN GOEDE GEZONDGEID Puzzel: Oplossing elders in de Vogelpraat 7.

10 Gedeelde Tweede plaats voor Theo van den Eijnde, Nederlandse Zebravinken Club Districts Tentoonstelling. Op de Algemene leden vergadering van Regio Brabant-Oost van de NZC., werd Theo gehuldigd met een gedeelde tweede plaats in het individuele klassement over 3 zebravinken bij de districts TT. in Erp. Met een punten totaal van 276, is een gemiddelde van 92 pnt. 8.

11 JAARVERSLAG SECRETARIS. Januari 2017 Ons oudste lid in Leeftijd Adriaan van dewesterlo is deze maand overleden. Edwin en Sjaak zijn Nederlands kampioen geworden. Rik Jans is het eerste nieuwe lid in Een brief opgesteld en aan de leden voorgelegd met de uitkomsten van de evaluatie Kleine Kring, STOPPEN. Op 29 januari werd er een Vogelbeurs gehouden inde onze nieuwe locatie Dientje, 55 bezoekers. Februari In de evaluatie vergadering van de Kleine Kring met als onderwerp onze brief m.b.t. het stoppen van de Kleine Kring, werd aan gehouden, v.v. de Bastaarden komen op de voorjaars vergadering met een voorstel. Maart Jaarvergadering, aftredend en herkiesbaar Pieter Deenen en Theo van den Eijnde, beide herkozen. De data s van de activiteiten, vissen, natuurwandeling en fietstocht met BBQ worden vastgesteld. 9.

12 April De Kleine Kring voorjaars vergadering in Nuenen, de kring stopt en gaan verder op vriendschappelijke basis. Er wordt een sponsoring aangevraagd bij de RABO Bank, De sponsoring van de JUMBO wordt geactiveerd. Onze vereniging was pressent op de Rayons vergadering in Heeze en de Districtsvergadering in Erp. We hebben officieel afscheid genomen van onze Gastheer en Vrouw, Leo en Gemma op de afscheidsreceptie. 23 april vond de Natuurwandeling plaats met een zeer klein groepje, op de koffie bij Rien en Jeanne was het drukker. 25 april werd er gevist op de forel in Oirschot, er werd goed gevangen en de gezelligheid stond voorop. 30 april vogelbeurs met 68 betalende bezoekers. Mei Na de vogelbeurs van 30 april, kwam Jan Wijn met de mededeling dat onze TT niet in de beneden zaal kon plaatvinden maar dat we de boven zaal konden gebruiken, dit tegen de schriftelijke afspraken in. Het bovenstaande besproken in de ledenavond en het bestuur op stap gestuurd met het verzoek voor een nieuwe locatie. 10.

13 11.

14 Juni Nieuwe locatie gevonden in De Mortel, Café-Zaal t Anker. Edwin legt zijn functie als Penningmeester neer. De enten kanaries wordt opgenomen en entstof besteld. Er wordt besloten dat het huldigen van de Jubilarissen voortaan gebeurd op de feestavond tijdens de TT. Juli Augustus Er wordt opgestart met de TT 2017 t.w. Flyers besteld, advertentiecampagne opgestart en de eerste mailing gaat naar de verenigingen. De fietstocht met Barbecue wordt gehouden op 22 juli bij Theo en José van den Oever. September De Uitnodigingen voor deelname aan onze TT worden verzonden. De tafelkeuring met een mooi aantal vogels, werd door twee keurmeesters besproken. Het was een leerzame avond. Ook werd er een lezing georganiseerd voor een breed publiek, 16 bezoekers en Omroep centraal. Een andere kijk op bepaalde zaken t.a.v. gebruik van producten en zaden. Zeer interessant. Nieuw lid stelt zich voor, Marc van der Zanden, en verteld over zijn Kleurrijke Parkieten. 12.

15 Oktober Het draai en werkboek wordt doorgenomen en afspraken gemaakt. De advertenties worden ingeleverd en in gezet. De kooien van Theo van den Oever worden schoongemaakt, door een groepje leden. Theo is hier niet meer toe in staat. Theo van den Oever wordt benoemd tot Lid van Verdienste van onze vereniging. Het nieuwe lid Mathijs Hellings stelt zich voor, hij heeft o.a. een getrainde Woestijnbuizerd. Op de Vogelbeurs van 29 oktober mochten we 41 betalende bezoekers verwelkomen. Op de vogelbeurs melde Dennis van de Lievoort zich aan als lid. November Deze maand stond geheel in het teken van de Open Gemertse Vogelkampioenschappen, met de OTT en het Jumboklassement. 13.

16 December Drie nieuwe leden konden we in deze maand verwelkomen t.w. Rob Jansen, Patrick Deerns en Ron Borst. Theo van den Oever overleed aan zijn slopende ziekte. Er werd aandacht besteed middels een Rouwkaart, Rouwadvertentie, een Donatie aan het Kankerfonds, een memoriam in het Gemerts Nieuwsblad en de Mortelse Post, een minuut stilte tijdens de eerste Ledenavond in januari. Het bestuur en vele leden hebben de Afscheidsdienst in het Brummelhuis in Deurne bijgewoond. Mathijs Hellings gaf een leuke demonstratie met zijn Woestijnbuizerd, er werden vele foto s gemaakt. Op 31 december werd er voor het eerst een Oudejaars Vogelbeurs gehouden met een drukke en gezellige deelname. 14.

17 DATA CLUBAVONDEN 2018 Maandelijkse bijeenkomsten, op een maandag in de maand m.u.v. juli en augustus. 15 januari, 26 februari, 12 maart, 23 april, 28 mei, 25 juni, 10 september, 8 oktober, 12 november, 10 december VOGELBEURZEN april, 30 september, 30 december ACTIVITEITEN 2018 Vogelkwekerij bezoek: Forelvissen Fietstocht: Tafelkeuring: Lezing reisverslag over vogels in Zuid-Amerika DE OPEN GEMERTSE VOGELKAMPIOENSCHAPPEN met daarin opgenomen: -DE JUMBO KLASSEMENTSWEDSTRIJDEN -DE ONDERLINGE TENTOONSTELLING OKTOBER

18 16.

19

20

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.9 UITGAVE NOVEMBER 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.9 UITGAVE NOVEMBER 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag NL Gemert

Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag NL Gemert CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 14 E JAARGANG No.9 UITGAVE NOVEMBER 2017 COPY NAAR: joentheo44@kpnmail.nl www.gemertskleur.nl Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL Gemert joentheo44@kpnmail.nl

Nadere informatie

Clubhuis Café-Zaal t Anker Sint Antoniusstraat VE De Mortel

Clubhuis Café-Zaal t Anker Sint Antoniusstraat VE De Mortel CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 14 E JAARGANG No.8 UITGAVE OKTOBER 2017 COPY NAAR: joentheo44@kpnmail.nl www.gemertskleur.nl Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag 41 5421NL Gemert joentheo44@kpnmail.nl

Nadere informatie

No.2 UITGAVE FEBRUARI 2016

No.2 UITGAVE FEBRUARI 2016 CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 13e JAARGANG No.2 UITGAVE FEBRUARI 2016 COPY NAAR: joentheo44@kpnmail.nl www.gemertskleur.nl Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.6 UITGAVE JUNI, JULI, AUGUSTUS 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.6 UITGAVE JUNI, JULI, AUGUSTUS 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 11e JAARGANG No.10 UITGAVE DECEMBER 2014 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 11e JAARGANG No.10 UITGAVE DECEMBER 2014 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR Secretariaat:Theo van de Oever Heikampseweg 215425 XX De theoenjosevdoever@hotmail.com Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties Rabo

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.2 UITGAVE FEBRUARI 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.2 UITGAVE FEBRUARI 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag NL Gemert

Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag NL Gemert CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 14 E JAARGANG No.10 UITGAVE DECEMBER 2017 COPY NAAR: joentheo44@kpnmail.nl www.gemertskleur.nl Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL Gemert joentheo44@kpnmail.nl

Nadere informatie

Clubhuis Café-Zaal De Sport Molenstraat KG Gemert Tel

Clubhuis Café-Zaal De Sport Molenstraat KG Gemert Tel CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 13e JAARGANG No.6 UITGAVE JUNI 2016 COPY NAAR: joentheo44@kpnmail.nl www.gemertskleur.nl Secretariaat: Theo van den Eijnde De Haag 41 5421NL Gemert joentheo44@kpnmail.nl

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 12e JAARGANG No.8 UITGAVE OKTOBER 2015 COPY NAAR joentheo44@kpnmail.nl -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 12e JAARGANG No.8 UITGAVE OKTOBER 2015 COPY NAAR joentheo44@kpnmail.nl -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

35 jaargang nr.2 Oktober District Friesland

35 jaargang nr.2 Oktober District Friesland 35 jaargang nr.2 Oktober 2016 District Friesland Uitnodiging tot het bijwonen van de Districtsvergadering, die zal worden gehouden op Vrijdag 14 oktober 2016 om 20.00 uur in het gebouw van de Volièrevereniging

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017

Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 Notulen jaarvergadering biljartclub de Vliegert Dinsdag 9 mei 2017 De voorzitter Hans Janssen opent de vergadering om 13.35 uur en verzoekt alle aanwezigen om een minuut stilte om al onze biljartvrienden

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

11e JAARGANG No.7 UITGAVE SEPTEMBER 2014 COPY NAAR -

11e JAARGANG No.7 UITGAVE SEPTEMBER 2014 COPY NAAR - Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2012 NR. 356

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2012 NR. 356 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2012 NR. 356 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 LEDENVERGADERING 6 AKTIVITEITEN - KAARTAVONDEN - BILJARTEN 7 VERJAARDAGEN CONTRIBUTIE 8 ADRESSEN AGENDA FEBRUARI 2012

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Aanwezig: 54 leden en voltallige bestuur. 1. Opening: Na een moment van stilte om onze overleden leden te herdenken opent Piet

Nadere informatie

36 jaargang nr.2 Oktober District Friesland

36 jaargang nr.2 Oktober District Friesland 36 jaargang nr.2 Oktober 2017 District Friesland Uitnodiging tot het bijwonen van de Districtsvergadering, die zal worden gehouden op Vrijdag 6 oktober 2017 om 20.00 uur in het gebouw van de Volièrevereniging

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.4 UITGAVE APRIL 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.4 UITGAVE APRIL 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.10 UITGAVE DECEMBER 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.10 UITGAVE DECEMBER 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Oktober November 2017 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda 07 Hans Dijksman 09

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2015 NR. 389 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD 4 JAARVERGADERING 7 VERJAARDAGEN CONTRIBUTIE 8 BILJARTEN OPROEP 9 JUBILEUMFEEST 10 KAARTAVOND 12 ADRESSEN

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017 Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 017 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : (vz),,,, Marloes, Daniëlle Kramer, Daniëlle Paez Porraz, (scr), Rosaima, Anna, Cindy, Anka, Nilda, Linette, Carla,

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011

NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011 De NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011 Personeelsvereniging Postbus 8 5460 AA Veghel Aanwezig: Bestuur: Anki van Munster (voorzitter) Roland Wolvers (secretaris) Pieter van de Wijgert (penningmeester)

Nadere informatie

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland

Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Kringblad NOV kring Noord- Brabant West Zeeland Jaargang 24 nr.3 Orchideeën Kring Noord-Brabant West en Zeeland Dendrobium chrysotoxum Maart 2015 1 Agenda: - Welkom en mededelingen Maandag 16 maart 2015

Nadere informatie

NOVIOCACTUM. Digitale nieuwsbrief van de afdeling Nijmegen van Succulenta. Jaargang 1 nummer 2

NOVIOCACTUM. Digitale nieuwsbrief van de afdeling Nijmegen van Succulenta. Jaargang 1 nummer 2 NOVIOCACTUM Digitale nieuwsbrief van de afdeling Nijmegen van Succulenta. Jaargang 1 nummer 2 Van en voor de afdelingsleden en alle anderen met een warm hart voor planten in het algemeen en succulenten

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017

Reglement District Tentoonstelling. Vogelkampioenschappen 2017 District GELDERLAND en FLEVOLAND Vogelvereniging "De Martel" Huissen Algemeen; Organisatie door: District Gelderland in samenwerking met Vogelvereniging "DE MARTEL" te Huissen afd. Code: H 05 Locatie:

Nadere informatie

Uitnodiging Jaarvergadering met bijbehorende informatie

Uitnodiging Jaarvergadering met bijbehorende informatie Uitnodiging Jaarvergadering met bijbehorende informatie Aan de leden, jeugdleden en ereleden van de P.V. de Zuiderzeevliegers. Marknesse, 17 januari 2017 Inhoudsopgave: Agenda Jaarvergadering 3 februari

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR Secretariaat:Theo van de Oever Heikampseweg 215425 XX De theoenjosevdoever@hotmail.com Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties Rabo

Nadere informatie

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016.

Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Verslag jaarvergadering van ALV/RVA op 1 juni 2016. Aanwezig: Ad Verhagen (voorzitter en penningmeester) Piet vd Wijst (bestuurslid) Rini v Hoogstraten (wedstrijdleider en webmaster) Hans Bervoets (bestuurslid)

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland)

Afgemeld: Wilfried de Wijs, Theo Verhoeven en Kees van Meggelen (OMBC), Ad van Dongen (Hof van Holland) Verslag afgevaardigde vergadering Vergadering op Zondag 06 03 2016 (Cafe de Kroeg) Aanwezigen: Peter Stoop, Jack Hoevenaar en (OMBC), Mario Fennema en Peter Warnier (Freggels), Hans Dickens (Hoekske),

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek.

Mendistrict Noord   Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek. Mendistrict Noord www.mendistictnoord.nl Notulen algemene voorjaarsvergadering Donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur Het Witte Huis te Donkerbroek. 1) Opening Voorzitter heet 50 personen welkom. 2) Vaststellen

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel

2) INGEKOMEN STUKKEN EN MEDEDELINGEN Een aantal afmeldingen. Geboortekaartje van Niek v Vroenhoven zoon van Nienke en Nikkie v Vroenhoeven Cusiel NOTULEN ALG. LEDENVERGADERING 8 April 2016 2015/2016 1) OPENING Een Half uurtje later dan gepland kon Cees v Eijk de vergadering openen. Niet iedereen was op tijd en de beamer werkte niet. De opkomst was

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Mei/Juni 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 Secretariaat: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

Afdeling Noord Brabant

Afdeling Noord Brabant C.O.M. afdeling Noord-Brabant Secretaris (a.i.) T. Rovers De Volder 75 5283 ZB Boxtel 06-10862214 Secretariaat@comnoordbrabant.nl AAN: Bestuur C.O.M. afdeling Noord-Brabant Bestuur C.O.M. onderafdelingen

Nadere informatie

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008

Presentie. Agenda. Grave, 12 maart 2008 Grave, 12 maart 2008 Presentie Aanwezig: De bestuursleden Jan van den Berg,Evert Diepeveen,Lambert van der Heijden,Jan Wijnen, Jan Geraets, bericht van verhindering Vincent Hoogerwerf. Vertegenwoordigers

Nadere informatie

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon :

Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : Secretariaat Zuidwesthoek Union Fond Telefoon : 0164 850279 E-mail : zuf.secretaris@duivenlokaal.nl Halsteren, 7 februari 2018 Onderwerp: Uitnodiging ledenvergadering 22 februari 2018 Geacht bestuur, Hierbij

Nadere informatie

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen

van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Geffen: 24-02-2015 Bestuursoverleg Ondernemend Geffen Datum: Locatie: dinsdag 24 Februari 14.30 uur van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling Broekstraat 2, 5386 KD Geffen Vooraf gaand aan dit overleg hebben we

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM

KBO BERNADETTE HELMOND. Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Ledenvergadering 24 februari 2014 WELKOM Agenda Opening en mededelingen Goedkeuring notulen van 12 november 2013 Jaarverslag 2013 Verslag Kascommissie/Verkiezing Vaststellen jaarrekening 2013 en begroting

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Handelsregister: Alkmaar 40.63.48.67 MBSOV Bezoekadres: Verenigingsgebouw Dukdalf Hoofdgracht 1 1781 AA DEN

Nadere informatie

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Maart 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid'

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' maart 2019 - Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' Sint-Oedenrode Uitnodiging voor: maandag 11 maart: heem-natuur dinsdag 19 maart: heem ALGEMENE LEDENVERGADERING Vooruitblik

Nadere informatie

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J.

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. Nijeboer Voorzitter: Dhr. W. Krijt Putterweg 39 3851 GA Ermelo 0341-560549 w.krijt@vodafonevast.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn

Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn Datum: vrijdag 4 februari 2011 Locatie: Clubhuis (21.00-23.00) Voorzitter: Mirjam Boon Notulist: Linda van der Hoorn Notulen 1. Opening De vergadering wordt geopend om 21.35u. Mirjam heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Verwelkoming, inleiding en bestuursmededelingen

Verwelkoming, inleiding en bestuursmededelingen Verslag 53ste bijeenkomst van de Spanish Timbrado kwekers gehouden op zaterdag 10 november 2018. Plaats: 'Constructie Vuegen', Essenschotstraat 04 (Zone 6 066), 3980 Tessenderlo. Agendapunten: - Verwelkoming,

Nadere informatie

Jaarvergadering Hartelijk Welkom

Jaarvergadering Hartelijk Welkom Jaarvergadering 21-03-2017 Hartelijk Welkom Telefoons uit!!!!!!!! Welkom iedereen nieuwe leden gasten Een moment stilte voor de leden die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn Agenda ochtend Vaststellen

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid. Notulen:

Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid. Notulen: Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid Datum: 10 april 2012 Aanvang: 19.30u.Locatie: De Roosterhoeve, Hoekstraat 29, 6116 AW Roosteren. 18 leden bezoeken de vergadering. Notulen: 1.Opening. Voorzitter

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op:

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: UITNODIGING Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 12 December 2017 en Dinsdag 9 Januari 2018 We hopen

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Februari 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Locatie de Mallemolen / aanvang 15.00 uur De vergadering werd voorafgegaan door een eucharistieviering in de C&D-kerk om 13.30 uur, waarbij

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde ``

Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Heerlerheide Aquariumvereniging ``A.V. Waterweelde `` Opgericht: 7 oktober 1961 te Heerlerheide gemeente Heerlen. Koninklijk goedgekeurd bij besluit van 4 september 1975 Aangesloten bij de N.B.A.T. en

Nadere informatie

3. Verslag secretaris over 2015. Dit werd door de secretaris, Joop Bootz, voorgelezen. Werd zonder op of aanmerkingen aangenomen.

3. Verslag secretaris over 2015. Dit werd door de secretaris, Joop Bootz, voorgelezen. Werd zonder op of aanmerkingen aangenomen. TC De Viskoerier Jaargang 36 Nummer 2 jan. 2016 www.terracollinaria.nl Verslag jaarvergadering Terra Collinaria 15-januari 2016. Afgemeld: Nic Luijten, Hans Mommer, Remy Meertens en Hub Hartmans. Aanwezig:

Nadere informatie

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017

VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 VvP NIEUWSBRIEF Jaargang 03, Jaar 2017 22e Algemene Ledenvergadering bij Avila op 23 Februari 2017 Dit jaar wordt onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) wederom in het Koetshuis van het Avila

Nadere informatie

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS

2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS 2010 No. 3 SPRINTER NIEUWS Foto: Frits v/d Velde Nieuwsbulletin Modelspoorvereniging Zeeland 24/08/2010 Foto voorpagina is afkomstig van Frits van de Velde. Hij heeft een hele riks foto s van Nederlandse

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236

Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Huishoudelijk reglement van Duivensport Heerenveen e.o. 0236 Goedgekeurd Najaarsvergadering 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging draagt de naam Duivensport Heerenveen e.o. De vereniging is

Nadere informatie

Notulen van de Rayonvergadering gehouden op 13 september 2019 in het clubgebouw van vogelvereniging Witroka te Ridderkerk.

Notulen van de Rayonvergadering gehouden op 13 september 2019 in het clubgebouw van vogelvereniging Witroka te Ridderkerk. Notulen van de Rayonvergadering gehouden op 13 september 2019 in het clubgebouw van vogelvereniging Witroka te Ridderkerk. Afwezig: Sliedrecht met kennisgeving afwezig. Gorinchem zonder kennisgeving. 01.

Nadere informatie

Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort

Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort Nieuwsbrief de XXXste, december 2013 Stichting Eendenkooi Maaspoort Voor U ligt de laatste nieuwsbrief van het 8 ste jaargang. Waarin U kunt zien wat er in de maanden oktober, november en december gebeurd

Nadere informatie

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op MAANDAG 3 november 2014 Aanvang: 20.00 uur in ons verenigingsgebouw

Nadere informatie

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering WELKOM Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering 18-2-2017 Agenda Opening en mededelingen Vaststellen agenda Jaarverslag afd. Noord Brabant Financieel verslag Verslag kascommissie Decharge penningmeester

Nadere informatie