Step up, Sparkle & Shine

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Step up, Sparkle & Shine"

Transcriptie

1 Step up, Sparkle & Shine Module 9 Verander je kijk

2 We zijn allemaal mensen. Wat jou uniek maakt, is de manier waarop jij denkt. Het geloof dat jij hebt in jouw eigen werkelijkheid. Alles wat je doet heeft een reden en er is een reden waarom je iets besluit wel of niet te doen. Jij bent als het ware een computer. Je kunt ervoor kiezen om deze helemaal opnieuw te programmeren. Het programmeren van jouw mind is al in de baarmoeder gebeurd. Je werd niet alleen gevoed door het eten en drinken dat jouw moeder nuttigde, maar misschien nog wel meer door haar gedachten en haar mindset. Haar energie nestelde zich in jouw cellen. Naast de wensen waarmee jij dit leven wilde beginnen, waren haar overtuigingen en pijn nu onderdeel van jouw cellen. Dit is niet slecht en hoef je je moeder niet kwalijk te nemen. Je mag je alleen wel bewust worden dat niet zomaar iedere gedachte en overtuiging van jou is. Dit zie je vaak met patronen die we maar niet doorbreken krijgen. Vraag jezelf eens af of het überhaupt van jou is. Voel je de volgende keer iets waarvan je eigenlijk weet dat jij zo niet wilt denken, stel dan eerst de vraag: Van wie is dit?. Wordt het zwaar dan is het niet van jou en mag je het terugsturen in de energie. Dit doe je eenvoudig door te zeggen: Alles wat dit is en oproept, stuur ik retour afzender met liefde en bewustzijn. Je hoeft niet te weten van wie het is. Voelt het licht dan heb je het in ieder geval tot jouw waarheid gemaakt en mag je zelf kiezen of je hierin wilt blijven geloven. Wat wil jij? Je mag opnieuw kiezen. Alles wat je doet, komt voort uit het verhaal waar jij in gelooft. Dit verhaal is jouw werkelijkheid. Deze werkelijkheid bepaalt jouw visie en richting in het leven. Als je alles blijft doen zoals je het deed, dan blijf je dezelfde resultaten behalen zoals je altijd al deed. Zie het als een formule voor jouw leven. Als jouw leven het resultaat is van A x B = C, dan gaat het nooit D worden als je niet A of B verandert door een andere component. Je mag iedere dag opnieuw kiezen en dus ook iedere dag jouw formule aanpassen. Het leven is speels bedoeld en toch maken we het vaak zwaar. Wat als jouw formule van het leven juist bedoeld is om mee te spelen? Je hoeft niets te worden. Je hoeft eigenlijk alleen maar te ontdekken wie jij bent en welke formule werkt voor jou.

3 Daarom werkt ook niet altijd alles in een online programma zomaar voor jou. Natuurlijk leer je van iemand, maar als je het nooit toetst aan jouw waarheid dan blijf je misschien iets herhalen en proberen wat eigenlijk helemaal niet voor jou werkt. En met een kleine aanpassing, doordat je er vragen over gaat stellen, werkt het ineens wel magisch voor jou! Hoe vaak heb jij je al iets voorgenomen en is dit niet gelukt? Minder snoepen bijvoorbeeld of juist meer sporten. Verandering is het begin, maar deze valt en staat met de oprechte keuze hiervoor. Je moet je nieuwe verhaal namelijk niet alleen geloven, maar ook echt overtuigd zijn ervan. Je WHY voelen tot in het diepst van je tenen. Wat is jouw WHY? Waarom doe jij wat je doet? Wat is voor jou belangrijk en wat wil jij uit jouw leven halen? Waarom wil jij s ochtends opstaan? Sta hier eens bij stil en schrijf het voor jezelf uit. Wat is jouw Why? Waar sta jij voor en doe je dit zelf ook? Wat is jouw WHY:

4 Heb je hier al echt voor gekozen? Of hang je eerder nog in de "klaagmodus" en doe je het werk ervoor eigenlijk maar half of misschien nog niet eens half. Alles valt en staat met ECHT willen. Je moet jouw geprogrammeerde mind willen doorbreken en durven loslaten wat het blijven hangen je brengt. Dit brengt je namelijk ook iets en juist dit wil je loslaten. Wat het je brengt is veiligheid en weten waar je aan toe bent, ook al voelt dit niet fijn voor je. Kies ervoor om dit te doorbreken. Maak een keiharde keuze om te bereiken wat je wil bereiken. Laat gewoonweg geen gedachten toe die niet afgestemd zijn op je dromen. Zet ze in de hoek. Wegwezen er mee. Stel jezelf eens de vraag: ben je bereid om te doen wat er voor nodig is? Veel mensen blijven namelijk hangen in half en dit programma heet niet voor niets Step up! Hoe groot is jouw verlangen om vooruit te gaan? Om te stappen in jouw grootsheid? De techniek die werkt is namelijk wanneer het je haast geen moeite kost. Ik heb jaren dieten gevolgd en het heeft nooit gewerkt. Uiteindelijk ben ik na mijn scheiding 30 kilo afgevallen. Hoe? Dit was geen rocket science. Ik vond het mezelf waard. Ik ben andere keuzes gaan maken vanuit de liefde voor mezelf. En door simpelweg te kiezen dat de oude situatie voor mij niet meer werkte. En zo is het met alles. Zo was het met mijn bedrijf starten en durven kiezen om hier fulltime voor te gaan. En zo is het simpelweg met alles en ook voor jou. De gedachten waaraan jij de meeste aandacht geeft, bepalen jouw realiteit. Alle gedachten, emoties, beelden en ervaringen laten sporen achter in jouw onderbewustzijn. Jouw intuïtie helpt je om je bewust te worden welke hiervan wel werken voor jou en wat je los mag laten. Het feit dat je dingen meemaakt, betekent niet dat je het gevolg jaren met je mee hoeft te dragen. Je mag altijd kiezen. Wat wil jij? Blijf je een overtuiging namelijk keer op keer in gedachten herhalen, dan wordt dit jouw waarheid. De keuze is aan jou. Jij stuurt jouw leven aan met de software die jij er als het ware instopt. Stop je symbolisch gezond fruit in jouw blender of alcohol met ammoniak? Leef jij vanuit een gezonde smoothie of vanuit een giftige cocktail?

5 Het is de keuze van denken of jij jezelf vernietigt of dat jij jezelf verder omhoog helpt. Kies jij voor vreugde, dankbaarheid en licht of kies je voor negatieve gedachten? Als je het zo leest, wil niemand kiezen voor de giftige cocktail en toch doe je het nog op bepaalde gebieden. Waar leef jij nog jouw geprogrammeerde waarheid en waar ben jij al gestapt in jouw gewenste waarheid? Welke gebieden in jouw leven komen nog niet overeen met jouw grote WHY? Zijn nog niet conform de persoon die jij wilt zijn? Schrijf ze hieronder op en maak de keuze met welke jij nu als eerste aan de slag gaat. Welke is het meest belangrijk voor je? Welke ben je meer dan zat? Waar voel jij de drive en de urge om het te veranderen? Deze kun je namelijk het makkelijkst veranderen en dit geeft weer motivatie om de rest ook mee te veranderen. Al jouw gedachten kun je veranderen. Alles is een keuze. Kijk maar eens terug waar je dit in het verleden al succesvol gedaan hebt. Als je het op dit gebied kunt, dan kun je het ook op andere gebieden. Op welke gebieden heb jij jouw mindset door de jaren heen al succesvol veranderd? Dit lijstje kun je uitprinten en ergens ophangen waar je het vaak ziet. Zo verbind jij je met jouw behaalde successen en dit helpt je op andere gebieden ook het gewenste succes te behalen.

6 De meeste nieuwe activiteiten en gedragspatronen voelen in het begin (wat) ongemakkelijk of roepen zelfs weerstand op. Maar wanneer jij blijft volhouden en jezelf traint in discipline en mindset, zul je je comfortzone en doorzettingsvermogen vergroten. Je nieuwe denkpatroon en gedrag zullen je voldoening geven. De combinatie van voldoening en plezier is een prachtige voedingsbodem voor succes en geluk. En succes kan zo groot of klein zijn als goed voelt voor jou. Met succes bedoel ik in dit programma dat jij het leven kunt leven dat jou blij maakt. Het leven dat goed voelt voor jou. Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en je leven verandert. Zo ook met de dingen die je wilt veranderen. Kijk niet langer naar wat het je kost om het te veranderen en waar je dus eigenlijk helemaal geen zin in hebt. Kijk wat het je oplevert en richt je hierop. Angst om te falen Zolang je bang bent om te falen, ben je nog niet klaar voor het succes. Als je tenminste in deze angst blijft hangen. Want wat bedoel je met falen? Wat betekent falen voor jou? Vaak is de angst dat het fout gaat of dat het niet zo gaat als dat vooraf gedacht was. Reality check, het gaat haast nooit zoals je denkt. Ik heb blogs geschreven waarvan ik dacht dat het de magic pill was en waarop geen enkele reactie kwam. Dit betekent niet altijd dat het niet geslaagd was. Misschien was het een zaadje voor een plantje dat pas later boven de grond komt. En als ik in de conclusie stap dat het daarom niet geslaagd is, dan blokkeer ik mijn eigen succes. Waar stap jij in de conclusie dat het niet goed genoeg is? Waar zet jij de deuren niet eens meer op een kier? Waar zijn jouw energetische muren veel te hoog om eigenlijk te kunnen ontvangen wat jij graag wilt? Om succes te behalen, mag je bijsturen en bereid zijn om flexibel door je leven te gaan. Om in te springen op het moment dat zich voor doet op andere momenten dan jij vooraf bedacht had. Beluister nu ook eens de audio om jouw ruimte vergroten en je energetische muren te verlagen.

7 Soms bereik je je doel helemaal niet. Is het dan mislukt? Kun je openstaan voor de gedachte dat dit mislukte doel je op een veel mooiere bestemming brengt? En kun je ervoor openstaan dat jij na een tijd zult zien dat je die bestemming niet had kunnen bereiken zonder dat mislukte doel? Je mislukt nooit. Er zijn genoeg mensen die jarenlang in de file naar hun werk rijden waar zij niet gelukkig zijn. Die avond na avond doodmoe op de bank ploffen en zich nooit afvragen waar het anders kan. Tot het moment waarop het leven ingrijpt. Wat kies jij? Ben jij dit moment voor of blijf je hangen in de oncomfortable schijnzekerheid. It s up to you! Luister naar je hart. Zij weet alles, omdat zij afkomstig is van de ziel van de wereld. Hier zal zij ook ooit naar terugkeren. Waar je hart is, is ook jouw schat. ~Paulo Coelho in De Alchemist

8 Bescherm jezelf tegen negatieve gedachten Negatieve gedachten verlagen je trillingsniveau en dus ook het vermogen om aan te trekken wat je wilt. Vanuit een hogere trilling trek je aan wat eigenlijk al van jou is. Je tilt jezelf naar the next level. Stop met klagen. Ongemerkt klagen we wat af. Let er de komende tijd eens op wanneer jij jouw energieniveau verlaagt door te klagen. Wat het klagen ook is. Klagen in de file, in de lange rij bij de kassa, over familie, vrienden, collega's en alles wat nog niet goed is in jouw leven. Je zult merken dat je onbewust meer klaagt dan je nu denkt. Telkens wanneer je je betrapt op klagen, draai het dan eens om en zeg "Dank je wel Universum". Klagen is verzet en verlaagt je trilling. Dit betekent niet dat je in de ontkenningsmodus stapt, maar het zal je wel bewust maken van hoe snel je onbewust je trillingsniveau verlaagt. En zeg nu zelf alle kleine beetjes helpen. Succesvol manifesteren doe je namelijk niet door een aantal keer per week even kort af te stemmen en erna weer te vervallen in wat je altijd al deed. Het is een lifestyle verandering en blijvende verandering bereik je het snelst wanneer het makkelijk gaat. Dus maak het jezelf gemakkelijk. Dit kost je weinig tot geen moeite en draagt echt bij aan jouw verhoogde trillingsniveau en het succesvol aantrekken van wat jij wilt.

9 Open jezelf om te ontvangen "Ik sta open om te ontvangen. Ik ontvang moeiteloos." Wat zie jij wanneer jij je ogen sluit en deze zinnen hardop of in jezelf herhaalt? Er zijn periodes geweest waarin ik in gedachten bakken vol modder over me heen zag vallen. Fijn dat ontvangen dacht ik dan. Af en toe heeft me dit tegen gehouden om er verder mee te affirmeren en echt open te staan. Onbewust zat ik hiermee in mijn gedachten en weerhield het me om er verder mee te gaan. Ook dit is een mindfuck. Wanneer je jezelf stretcht om naar een volgend level te gaan, dan krijg je vaak met mindfucks te maken. Heb je ergens in jouw onbewustzijn opgeslagen dat jij niet mag ontvangen of niet meer mag ontvangen dan die en die, dan kan het waar je naar verlangt al voor je neus liggen en zal je het niet zien. Je leeft zo de overtuiging dat jij het niet waard bent. Onzin natuurlijk, maar dat zijn eigenlijk de meeste overtuigingen waardoor we geleefd worden Om in nog meer dankbaarheid terecht te komen en je trilling te verhogen, kun je de volgende oefening doen: Ga ergens even rustig liggen of zitten en sluit je ogen. Adem een aantal keer bewust in en uit en zeg vervolgens tegen jezelf: "Ik open mij om te ontvangen. Ik ontvang moeiteloos." Kijk welke beelden er binnenkomen en verwelkom ze. Het maakt niet uit welke beelden het zijn. Blijf deze twee zinnen herhalen totdat het weer rustig is van binnen. Herhaal deze oefening een tijd elke dag en voel dat jij het waard bent om te ontvangen. Exact zoals jij vandaag bent! Jij bent perfect, exact zoals jij nu bent.

10 Ben jij klaar voor de grote verandering? Je hebt eerder in deze Module al gekeken waar jij momenteel wel jouw waarheid leeft en waar nog niet. Hieraan kun je koppelen waar jij nog ruimte mag maken in jouw leven. Ontvangen heeft ruimte nodig. Waar mag jij nog ruimte maken? Zijn er plekken in jouw huis waar hoekjes of kamers fysiek dichtslibben qua rommel? Zijn er plekken in jouw huis waar altijd rotzooi blijft terug komen, hoe goed je ook jouw best doet? Vraag jezelf eens af waar deze ruimte in jouw huis voor staat? Wat laat het je zien? En ruim deze plekken op. Maak letterlijk ruimte. Zorg goed voor jezelf. Slechte voeding verlaagt je trilling en dus ook het vermogen om te ontvangen. Eet jij bijvoorbeeld altijd kiloknallers? Weet dan dat je onbewust ook de stress opeet, die deze dieren ervaren hebben voordat zij geslacht werden. En sommige dieren ervaren ontzettend veel stress en pijn voordat ze op jouw bord verschijnen. Waar voed jij je letterlijk mee? Draagt dit bij aan jouw bewustzijn of doet het je tekort? Ga ook eens opletten wat jouw lichaam aangeeft. Welke voeding werkt voor jou en waar heb je eigenlijk minder of niets meer van nodig? Let op voeding die op de grond valt en vraag je lichaam eens wat een bijdrage is en ook wat niet. Je trilling verhogen doe je ook door meer buiten te zijn. En niet persé op het terras zitten (hoewel dit ook lekker is en bijdraagt aan je plezierlevel), maar fysiek in de natuur zijn. Hoevaak ben jij tussen de bomen? Bomen nemen stress over (ook wanneer je ze niet knuffelt). Wind neemt je zorgen mee en regen wast je zorgen letterlijk weg. Hoevaak laat jij je ondersteunen door de natuur? Haal vaker een frisse neus. Al neem je maar pauze in de buitenlucht op je werk. Een frisse neus maakt je hoofd leger en creëert ook weer ruimte. Al dit soort kleine dingen dragen bij aan jouw energie- en trillingniveau en helpt je te ontvangen wat je wilt. Actie is een veel kleiner deel van wat jij moet doen om te ontvangen wat je wilt. Veel meer zit het in mindset en lief zijn voor jezelf. Doen wat jou goed doet voelen. Plezier, dankbaarheid en lichtheid manifesteren wat er eigenlijk al voor jou is. Gun het jezelf.

11 Vragen stellen Vragen stellen is magisch. Overal waar jij in de vraag stapt, maak je ruimte. Overal waar je een conclusie trekt, doe je de deur dicht. Vaak doe je dit al veel eerder dan je eigenlijk zou moeten doen. Vanuit angst, onmacht, verdriet, jaloezie, boosheid en alle andere emoties die niet bijdragen aan jouw ware zelf. Vragen stellen opent je om te ontvangen. Om antwoorden te ontvangen. Ik sta er nog steeds vaak versteld van hoe snel je antwoorden mag ontvangen. En echt niet op elke vraag, maar wel veel vaker en sneller dan wanneer jij je onbewust vastzet in een conclusie. Deze vragen kun je dagelijks stellen of wanneer het goed voelt voor jou en je meer ruimte wilt ervaren. Speel er eens mee en ervaar wat het voor jou doet. Welke bijdrage mag ik vandaag voor mezelf zijn? Welke bijdrage mag ik voor de wereld zijn? Wat mag er door mij heen stromen? Wat mag er vandaag ontstaan? Hoe kan ik direct meer plezier ervaren? Hoe kan ik direct meer duidelijkheid ontvangen over...? Hoe kan ik direct meer dankbaarheid ervaren? Welke ruimte, energie en bewustzijn kan ik zijn om meer geld te ontvangen? Welke ruimte, energie en bewustzijn kan ik zijn om...? Wat mag er vandaag ontstaan? Lichaam wat heb jij vandaag nodig? Hoe ga ik moeiteloos voorbij aan de weerstand om te veranderen? Hoe laat ik de weerstand moeiteloos los? Help me de juiste keuzes voor mij te maken. Wat is mijn volgende stap? Loop je ergens specifiek tegenaan, dan kun je me altijd mailen om samen even te kijken naar vragen die je hierbij helpen.

12 Tot zover de stof voor deze week. Wil je ergens hulp bij of heb je vragen? Laat het me weten en ik kijk graag met je mee. Deel je ervaringen privé of in de Facebook groep. Deze vind je via onderstaande link: Maak er weer een super mooie, stralende week van!

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 6 Succesvol Afstemmen De gedachten die jij hebt bepalen de realiteit die je morgen terug ziet in jouw leven. Alles wat je denkt en gelooft, draagt hieraan bij. Alles? Echt

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 7 Bye bye old, Step up Zoals je in het filmpje bij deze Module al gehoord hebt, vind je in deze Module weinig theorie. It's all about ACTION! Jij en ik we vertellen ons

Nadere informatie

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven!

Hai, hai, Jij wordt de creator van je eigen leven! Hai, hai, Hoe was 2018 voor jou? We zijn weer bij het einde van het jaar en dat is een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat er volgend jaar komen gaat. De

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 4 Innerlijk kind In de vorige module heb je gekeken naar de impact van vorige levens en familielijnen. Hoeveel we onbewust bij ons dragen wat eigenlijk helemaal niet van

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU.

Het haalt je volledig weg bij je intuïtie: de enige plek waaruit je gaat weten wat de juiste relatie is voor JOU. Vandaag ga je beginnen met een negativiteitsdetox, voor de rest van de tijd dat je met deze modules bezig bent. Door social media en tijdschriften en de gewone media krijg je mega veel beelden van hoe

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen

Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Aantekeningen Dag 1 - Challenge Manifesteer 40k in 6 dagen Iets meer over mij. Hoe werkt de WvA? 1. Vraag/ intentie. 2. Onderzoeken welke overtuigingen daar achter zitten. 3. Die overtuigingen helen en

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen

Schrijf en vervul jouw hartsverlangen Schrijf en vervul jouw hartsverlangen 3 Meditaties en intuïtief schrijfoefeningen Cindy's Coaching Corner www.cindyscoachingcorner.com Be magical, just by being you! Intuïtie is kijken met je ziel Mijn

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E S p r a n k e l p l a n I N H O U D S O P G A V E VOORDAT JE BEGINT... SPRANKELDOELEN VASTSTELLEN VISUALISEER JOUW SPRANKELJAAR VRAGEN DIE PIJN DOEN ZORG DAT JIJ ÉCHT GAAT SPRANKELEN! PLANNEN MAAR! OVER

Nadere informatie

Lekker In Je Vel Plan

Lekker In Je Vel Plan Lekker In Je Vel Plan Meer mensen gezond Ken je iemand die ook plezier zou kunnen hebben van deze tijdelijk gratis cursus? Dan is het een goed idee om het te delen met anderen. Doe het meteen, het kost

Nadere informatie

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey.

Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Het hebben van een dagboek kan je leven veranderen. Het bijhouden van een dagboek zal je leven absoluut veranderen op een manier zoals je nooit hebt gedacht. - Oprah Winfrey. Je hebt verschillende soorten

Nadere informatie

Unleash your Inner Goddess

Unleash your Inner Goddess Unleash your Inner Goddess Module 5 - Plezier en dankbaarheid Wat kan ik vandaag anders doen of zijn dat direct alle realiteit (in mijn voordeel) zou veranderen? De voorlaatste week alweer. Vandaag het

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt..

WERKBOEK. Durf te doen wat je raakt.. WERKBOEK Durf te doen wat je raakt.. Dag 1 what makes you happy Wat is jouw happy list? Waar word je blij van? Waardoor vergeet je de tijd? Wanneer voel je de sprankel in je buik? Wat is je droom, je wens

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen

Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen 100.000 euro per maand dagboek 15 november 2016: Updates, nieuwe barrières doorbreken en volgende stappen Tijd voor een update. Het is een tijdje geleden dat ik een stuk heb gepubliceerd voor het 100.000

Nadere informatie

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek

Creatiedagboek. Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Creatiedagboek Succesvol in Balans Dankbaarheid dagboek Lieve creator van jouw leven, Wie schrijft blijft. Schrijven is een heel krachtige manier van dingen bereiken, te creëren en duidelijk voor jezelf

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen.

Daarom gaan we: de dingen die ècht gedaan moeten worden uit de weg met onze aandacht van hot naar her wie we werkelijk zijn verschuilen. NU FOCUS & FLOW! Leer hoe en stop zelfsabotage Mijn naam is Kirsten Schults en ik ben mindset coach voor missieondernemers. De afgelopen 8 jaar heb ik honderden coaches, therapeuten en andere wereldverbeteraars

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

Bas Smeets page 1

Bas Smeets  page 1 Bas Smeets www.bsmeets.com page 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen idee wat hoe hun ideale

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

Stap 6: Wat is de kernovertuiging?

Stap 6: Wat is de kernovertuiging? E-Learning: Hoe krijgen ze me zo gek als leidinggevende? Module 7/9 Stap 6: Wat is de kernovertuiging? De relevante vraag is hier: wat is het ergste wat er kan gebeuren als hij zijn controledrang loslaat?

Nadere informatie

90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING

90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING 90-dagen planner VAN VERSNIPPERD WERKEN NAAR EEN PLAN EN PLANNING Voordelen 90-dagen planner Wat goed dat je de 90- dagen planner hebt gedownload. Het gaat je helpen gestructureerd aan je doel te werken.

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen. / created by: Mariëlla /

Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen.  / created by: Mariëlla / Stap voor stap ontdekken hoe jij het allerbeste uit jezelf kan halen Start each day with a gratefull heart 1 Inleiding Stap 1 Face your FEARS Stap 2 De Confrontatie en Acceptatie Stap 3 Zoek naar je innerlijke

Nadere informatie

E-boekje: Stap in je Grootsheid!

E-boekje: Stap in je Grootsheid! E-boekje: Stap in je Grootsheid! By Caroline Laan In je grootsheid staan is worden wie je werkelijk bent, wie je bent onder alle lagen die over je essentie heen liggen. Je volledige potentie leven en dat

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN

OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN OMDAT JIJ HET WAARD BENT VOOR ONDERNEMENDE MENSEN Vijf daagse Experience WERKBOEK Hartelijk welkom bij De Ontwikkel Cirkel en onze Experience Omdat JIJ Het Waard Bent! Wij zijn Linda en Annemiek en wij

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Cursus DE MACHTIGE MINDSET

Cursus DE MACHTIGE MINDSET Cursus DE MACHTIGE MINDSET Gelukkig worden, begint met de vraag: Wat houdt mij tegen? Neale D. Walsch Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet om gelukkiger

Nadere informatie

De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf.

De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf. De moeilijkste verkoop in je leven, is het verkopen van jezelf aan jezelf. Verkopen staat gelijk aan inkomen Iedere dag ben je bezig met verkopen je verkoopt aan; jezelf familieleden je omgeving je partner

Nadere informatie

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND

IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI. IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND IK LEEF VRIJ WERKBOEK DOOR: MATHIJS BOS & YASMINE LHASSANI IN OPDRACHT VAN VASEF NEDERLAND www.vasef.nl INTRODUCTIE Beste VASEF Vriend(in), Wat fijn dat je getuige bent van een mooie reis naar jouw versie

Nadere informatie

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen

Receiving the Day. Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Receiving the Day Dag 1 -Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen Dag 1 Inzicht in je wensen, angsten en overtuigingen We gaan helder krijgen wat voor jou belangrijk is. Dit is de eerste stap in

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? De juiste beslissing maken over jouw toekomst (en eventueel de toekomst van jouw paard), is een belangrijk proces. Deze richtlijnen zullen jou helpen de juiste keuze

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

sochicken - broeden op een leuker leven.

sochicken - broeden op een leuker leven. Steeds leuker worksheet 1 Je leven steeds leuker maken - in kleine stappen Ben je klaar om jezelf een kickstart te geven? Om je leven in een opwaartse spiraal te brengen in kleine, praktische stappen?

Nadere informatie

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping)

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Geluk is een gevoel! Jij bent de enige persoon op de wereld die jou gelukkig kan maken! Het is erg belangrijk dat je alle

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf De negatieve overtuigingen van gisteren hebben je misschien meer inzicht gegeven, maar we gaan ze niet uitgebreid analyseren, we gaan ze gewoon loslaten. Dat helpt je veel meer. Je negatieve overtuigingen

Nadere informatie

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF!

Werkboek. 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Werkboek 3 daags #ADVENTURE Leven Vanuit JEZELF! Welkom! 'It's about the journey not the destination' Cynthia YES! Pre #Adventure Wat bijzonder gaaf dat je 3 dagen met mij mee gaat op avontuur! Buiten

Nadere informatie

De 7 Stappen Naar Een Powerfull Way Of Life

De 7 Stappen Naar Een Powerfull Way Of Life De 7 Stappen Naar Een Powerfull Way Of Life Ben je er helemaal klaar voor??????? Bepaal hier jouw persoonlijke gezondheidsdoel en schrijf dat neer. 1. Brainstorm over situaties waar jij het gewenste gevoel

Nadere informatie

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar.

Werkboek een nieuwe geest in 28 dagen Doe het zelf mindset transformatie voor de moedige mens _ en wereldverbeteraar. Module 2. Afleren. Dag 11. NEE zeggen tegen je beperkende overtuigingen. Met onderstaande oefening ga je NEE leren zeggen tegen overtuigingen die je beperken. Dit klinkt kinderlijk simpel maar herinner

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self. YOGA LIFESTYLE F E B R U A R I 2 0 1 7 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf 'Yoga is the journey of the self, to the self, through the self.

Nadere informatie

H A P P I L Y E V E R A F T E R..

H A P P I L Y E V E R A F T E R.. H A P P I L Y E V E R A F T E R.. I N 5 S T A P P E N M E E R G E L U K I N J E R E L A T I E A A N D A C H T V E R T R O U W E N Y V O N N E T H U I J S W W W. B R E I N - P O W E R. C O M A C C E P T

Nadere informatie

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT

3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT 3 HELPENDE TIPS OM BIJ JEZELF TE BLIJVEN ALS ER ANGST OF DWANG IN JE GEZIN VOORKOMT Thea van Bodegraven-Boonstra Maart 2016 Voorwoord Wat kun je verwachten in dit e-book? Als er iemand in jouw gezin last

Nadere informatie

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl

Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Voor jouw succes en je uniekheid door Margje van der Lei CanDo Coaching www.candocoaching.nl Door specifieke intenties te zetten helpt het je op naar de weg waar je naar toe wilt. Wanneer de intentie niet

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 3 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 3 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 3 Hoe verhoog je je vibratie? En? Wat is er allemaal gelukt om te creëren en te manifesteren?

Nadere informatie

Levende Verhalen Het verhaal van Anke

Levende Verhalen Het verhaal van Anke 1 Levende Verhalen Het verhaal van Anke Anke is een krachtige, levenslustige vrouw die midden in haar leven staat. Ze heeft een intensieve baan als leidinggevende in de zorg en naast haar drukke baan is

Nadere informatie

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP

GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP GEZONDER WORDEN, ZIJN & BLIJVEN MET NLP Voor iedereen die: Gezonder wil eten Wil stoppen met schadelijke verslavingen Meer wil bewegen Minder stress en meer ontspanning wil Inclusief werkboek Leopoldstraat

Nadere informatie

Module 26: Stop met Piekeren.

Module 26: Stop met Piekeren. Module 26: Stop met Piekeren. Stop met piekeren! Piekeren is een reactie op een naar gevoel. Op het moment dat we ons afgewezen voelen of andere nare gevoelens ervaren, wordt het meestal erg druk in ons

Nadere informatie

Step up, Sparke & Shine

Step up, Sparke & Shine Step up, Sparke & Shine Module 3 Familielijnen & Vorige levens Het leven dat je nu leeft, komt voort uit dagelijkse gedachten en acties en daarnaast uit dingen die als het ware aan je plakken waar jij

Nadere informatie

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven

Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Week 1: Neem 100% verantwoordelijkheid voor je eigen leven Gefeliciteerd, vandaag neem jij de eerste stap richting een Proud to be Stout leven. Ik ben trots op jou! De aankomende 8 weken neem ik jou mee

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Emoties

Worksheet EFT bij Emoties Worksheet EFT bij Emoties Inleiding Ik wil af van mijn angst, dit verdriet, deze onzekerheid, die twijfel.! Zo n bekende en begrijpelijke wens, sommige gevoelens en negatieve gedachten lijken soms al zo

Nadere informatie

Fernando Halman CommunicateTour

Fernando Halman CommunicateTour FERNANDO HALMAN Rotterdam RAH! We nodig je uit voor de unieke seminar van Fernando Halman waarbij hij zijn krachtige boodschap levert aan hogescholen en universiteiten. Colourful Business presents Fernando

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Wat er ook aan de hand is, de gevolgen zijn hetzelfde. Je bent een aantal lichamelijke functies, die je voorheen als vanzelfsprekend aannam, kwijt.

Wat er ook aan de hand is, de gevolgen zijn hetzelfde. Je bent een aantal lichamelijke functies, die je voorheen als vanzelfsprekend aannam, kwijt. Hoofdstuk 7 Emoties Nu is het tijd om door te gaan. Je hebt je dwarslaesie, je bent hopelijk klaar met al de medische dingen, nu is het tijd om ook je gevoelens aandacht te geven. Dus: ga lekker zitten,

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Script Mijn nieuwe geldverhaal

Script Mijn nieuwe geldverhaal Script Mijn nieuwe geldverhaal Ik heb al ZO veel in mijn oude geldverhaal geheeld en al ZO veel losgelaten. Daar ben ik INTENS dankbaar voor! Dat is niet vanzelf gekomen. Als ik terugkijk in mijn leven

Nadere informatie

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges

Disclaimer. Bedrijfsgegevens Cherryl Challenges Disclaimer Met alle kennis, zorg, aandacht en liefde is dit e-book voor jou voorbereid opdat jij het beste en mooiste resultaat behaalt. Ten allen tijde is het jouw keuze en verantwoordelijkheid om dit

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 15 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie