de heer S.I.J. van Apeldoorn bestuurslid mevrouw A.C. Trentelman bestuurslid mevrouw N. van de Kolk Woonbond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "de heer S.I.J. van Apeldoorn bestuurslid mevrouw A.C. Trentelman bestuurslid mevrouw N. van de Kolk Woonbond"

Transcriptie

1 NOTULEN Vergadering Jaarvergadering Centrale Huurdersraad (CHR) Aanwezig de heer H.W.M. Loeters voorzitter de heer C.E.N. Wolfkamp vice-voorzitter de heer J. Hetebrij secretaris de heer J.W. Vinke penningmeester de heer S.I.J. van Apeldoorn bestuurslid de heer H. van Hezel bestuurslid de heer H.J. Meijer bestuurslid mevrouw A.C. Trentelman bestuurslid de heer W. van de Worp bestuurslid mevrouw N. van de Kolk Woonbond de heer H.J. Voerman manager Wonen Openbaar Belang de heer W.J. Kruijer voorzitter RvC Openbaar Belang mevrouw M. Vakkert notuliste 26 bewoners en 3 bestuursleden bewonersraad deltawonen 1. Opening 1.1 De heer Loeters opent de vergadering om uur en heet een ieder van harte welkom. Een speciaal welkom aan de heren Voerman (manager Wonen), Kruijer (voorzitter RvC) en De Groot (oud-voorzitter CHR), mevrouw Van de Kolk (Woonbond) en de bestuurders van de huurdersvertegenwoordiging van deltawonen. 1.2 De CHR heeft besloten de Algemene Ledenvergadering ditmaal op een avond te organiseren i.p.v. een zaterdag. Helaas is het aantal aanmeldingen niet toegenomen. Ook de verloting van drie VVV-bonnen heeft er niet aan bijgedragen dat meer huurders zich aangemeld hebben voor de ALV. 1.3 Binnenkort starten de gesprekken tussen de gemeente Zwolle, de drie woningcorporaties en de huurdersvertegenwoordigers over de prestatieafspraken. In deze afspraken worden de grote lijnen van het beleid t.a.v. sociale huurwoningen vastgelegd. De CHR wil graag namens haar achterban deze gesprekken voeren en vraagt de aanwezigen het formulier in te vullen dat iedereen bij binnenkomst heeft ontvangen. 2. Ingekomen stukken en mededelingen 2.1 De huursom van Openbaar Belang mag dit jaar stijgen met totaal 2,4%. Dat is de inflatie van 1,4% vermeerderd met 1%. Openbaar Belang heeft aan 83,3% van haar huurders een gemiddelde huurverhoging van 1,64% voorgesteld. Bijna 10% van de huishoudens krijgt de maximaal toegestane huurverhoging van 3,9% en scheefwoners krijgen altijd de maximaal toegestane huurverhoging van 5,4%. Eén van de aanwezigen huurt ook een parkeerplaats. De huurverhoging voor de parkeerplaats is bijna 4%. Dit klopt: voor de parkeerplaatsen geldt een maximale huurverhoging van 3,9%.

2 Pagina 2 van Binnen het bestuur van de CHR heeft er een wijziging plaatsgevonden. De heer Van Hezel heeft vanwege privéomstandigheden zijn taak als vice-voorzitter neergelegd. De heer Wolfkamp is bereid gevonden deze functie op zich te nemen. 2.3 Het bestuur van de CHR heeft besloten mee te doen aan het project Een stap vooruit van de Woonbond. De Woonbond biedt dit project gratis aan 180 huurdersorganisaties aan. De CHR kon zelf bepalen waarbij zij de hulp van de Woonbond wilde hebben en heeft gekozen voor communicatie en het betrekken van de achterban. In de uitnodiging voor de jaarvergadering zijn alle bewoners uitgenodigd een digitale enquête in te vullen, die in samenwerking tussen de CHR en de Woonbond tot stand is gekomen. 285 mensen hebben deze digitale enquête ingevuld. Een ongekend hoog aantal. Een groot aantal heeft aangegeven een functie te willen vervullen binnen de CHR, hetzij in het bestuur, hetzij in projecten. In de loop van deze maand wordt de enquête uitgewerkt en worden de huurders geïnformeerd over de uitslag. 2.4 De CHR is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe, interactieve, website. Deze site is eind juni klaar en huurders kunnen dan actief reageren via de website. 2.5 Op 25 mei treedt de nieuwe privacywet in werking. Er wordt veel gevraagd van het bestuur van de CHR en de secretaris is hier mee bezig. 2.6 Vorig jaar heeft de Zwolse huurdersdag in de Buitensoos plaatsgevonden. Een onderdeel van de huurdersdag was energiebesparing. Bewoners konden zich aanmelden voor een opleiding tot energiecoach. 11 mensen hebben zich aangemeld (van Wob 6 personen). 5 huurders, waarvan twee CHR-leden, zijn geslaagd en zijn nu energiecoach. Zij kunnen benaderd worden voor een advies over het besparen van energie. 2.7 Twee bewoners hebben zich afgemeld voor deze vergadering. 2.8 De notulen van de ALV van 13 mei stonden niet op de website van de CHR. Er wordt toegezegd dit volgend jaar te doen. 3. Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 13 mei Er zijn geen vragen of opmerkingen over het verslag van 13 mei 2017 en het verslag wordt goedgekeurd en vastgesteld. 4. Jaarverslag Een bewoner complimenteert het bestuur van de CHR voor het uitgebreide en correcte jaarverslag. Er zijn geen vragen of opmerkingen over het jaarverslag Financieel jaarverslag De heer Vinke geeft een toelichting op de winst- en verliesrekening. Het verlies in 2017 bedroeg 938,-. Dit werd veroorzaakt door de deelname aan de Zwolse huurdersdag (deze was niet begroot). De CHR heeft met de collega huurdersorganisaties afgesproken dat de maximale bijdrage van de CHR 1.000,- bedroeg.

3 Pagina 3 van 7 Vorig jaar is gesproken over het verhogen van de solidariteitsbijdrage met 0,50 per maand. Deze verhoging is niet doorgevoerd. Het eventuele verlies wordt vergoed door Wob. Alle overige kosten zijn binnen de begroting gebleven. Er zijn geen vragen over de jaarrekening Verslag- en verkiezing kascontrolecommissie 6.1 Verslag kascontrolecommissie 2017 De kascontrolecommissie 2017 bestond uit heren H. de Groot en W. Tadema. De heer Tadema is vanavond verhinderd. De heer De Groot leest het verslag van de Kascontrolecommissie 2017 voor. 6.2 De controle van de financiële stukken m.b.t. het jaar 2017 heeft plaatsgevonden op 26 februari 2018 ten kantore van Woningstichting Openbaar belang en is uitgevoerd door de commissieleden de heren H. de Groot en W. Tadema, in aanwezigheid van de penningmeester van de CHR, de heer J.W. Vinke en de manager Financiën Openbaar Belang, de heer P.J. Velzen. Het saldo op de rekening van de CHR is, volgens het jaarverslag 2017van Openbaar Belang (de derdenrekening) afgerond op ,-. Uit het overzicht "Mutaties 2017 m.b.t. de rekening-courant bij Openbaar Belang zijn steekproefsgewijs 8 (af)boekingen gecontroleerd. Er zijn géén onduidelijkheden of onregelmatigheden geconstateerd, zodat de commissie voorstelt om het bestuur van de CHR décharge te verlenen voor het gevoerde financiële beleid in De heer K. Visscher en mevrouw A. van Vilsteren worden benoemd tot lid van de kascommissie De heer Gortworst is reservelid van de kascommissie. 6.4 Het bestuur wordt decharge verleend voor de jaarrekening Begroting De heer Vinke geeft een toelichting op de begroting. De CHR verwacht een tekort op de begroting die veroorzaakt wordt door de kosten van de nieuwe website. Als gevolg van de nieuwe privacywet heeft de CHR besloten een nieuwe website te ontwikkelen. Dit kost ca ,- à /2.500,-. Het tekort in deze begroting wordt ten laste gebracht van de reserve. De CHR heeft een reserve van ,- en in het verleden is, om de onafhankelijkheid te bewaren, besloten een minimale reserve van ,- aan te houden. 7.2 De solidariteitsbijdrage van 0,45 wordt ook dit jaar niet verhoogd, omdat er voldoende reserve in. Mochten er in de toekomst tekorten ontstaan, kan hierover in gesprek gegaan worden met Openbaar Belang. 7.3 Ondanks dat de kosten in 2017 lager waren, is voor de zekerheid besloten voor de post huurdersbijeenkomst een bedrag van 5.000,- te begroten.

4 Pagina 4 van Bij 7-E staat P.M. staat voor pro memorie = nagekomen post. De CHR heeft het plan om in Buurtbelang informatie te verstrekken voor de niet- Nederlanders. Het vertalen van informatie kost geld. Tot nog toe is geen gebruik gemaakt van deze post. 7.5 Er zijn verder geen vragen over de begroting en de vergadering gaat akkoord met de begroting Verkiezing bestuursleden 8.1 De heren J. Hetebrij, H.W.M. Loeters en W. van de Worp zijn aftredend en hebben zich beschikbaar gesteld voor een nieuwe termijn als bestuurslid van de CHR. Er wordt gestemd en alle drie worden herkozen. De heren Hetebrij, Loeters en Van de Worp zijn hiermee herbenoemd tot bestuurslid van de CHR. 9. Uitbreiding bestuur CHR personen hebben bij het invullen van de digitale enquête laten weten zich beschikbaar te willen stellen voor een bestuursfunctie. De CHR gaat kijken of hier geschikte kandidaten zijn. 10 Informatie Energiecoaches 10.1 De heer Wolfkamp is één van de energiecoaches en kan bij bewoners thuis een voorlichting geven over het besparen van energie. De heer Wolfkamp reikt een quiz uit die iedereen invult. Aansluitend worden de antwoorden doorgenomen. Als bewoners belangstelling hebben voor een afspraak met een energiecoach, kan contact met de CHR worden opgenomen via mail info@centralehuurdersraad.nl. Als mailen niet lukt, kan altijd via Openbaar Belang contact worden opgenomen. 11. Rondvraag 11.1 Bij de eerste ALV waar meneer aanwezig was (in 2012), werd gesproken over het behalen van een gemiddeld energielabel in een bepaald jaar. Daar is nog niet geluk. Klopt dat ook voor zijn woning in Weezenlanden-Noord? De heer Loeters: de woning van meneer wordt gesloopt en er worden nu geen aanpassingen meer aan gedaan om het energielabel te verbeteren. Op Weezenlanden-Noord komen 450 nieuwbouwwoningen, waarvan 230 sociale huurwoningen. Deze woningen worden nul-op-de-meter, dus energiezuinig.

5 Pagina 5 van Bewoner heeft een afrekening van de servicekosten ontvangen. Er worden ook kosten voor leidingafgifte in rekening gebracht en dit is niet in overeenstemming met het verbruik (3/5 stookkosten en 2/5 leidingafgifte). Als alle leidingen dicht staan, moet meneer toch leidingafgifte betalen. Hoe kan dat? Het gaat om transportkosten van de leidingen naar de flat toe. Dat is bijzonder, want hij woont vlak bij de ketel. Meneer heeft hier navraag over gedaan bij Openbaar Belang en er wordt aangegeven, dat het gaat om de leidingen die in de woningen zitten. Hij is hier niet mee eens en ook veel consumentenprogramma s hebben vragen gesteld over deze kosten. Meneer heeft de Bewonerscommissie008 deze vraag ook voorgelegd, maar die heeft ook geen antwoord. De heer Loeters antwoordt dat deze vraag wordt doorgespeeld naar Openbaar Belang Vraag bewoonster: hoeveel leden kent de vereniging CHR? De heer Loeters: toen deze vereniging in 2010 is opgericht, is er een brief naar alle huurders gegaan met de vraag of ze lid wilden worden. Degenen die geen lid wilden worden, moesten reageren. Er waren 35 afmeldingen. Vanaf 2010 zijn er veel mutaties geweest en de CHR weet niet precies hoeveel leden er zijn. De CHR denkt rond de leden. De CHR heeft geen ledenbestand. Nieuwe bewoners krijgen bij het ondertekenen van de huurovereenkomst een aanmeldingsformulier om lid te worden van de CHR. Helaas wordt dit formulier bijna niet ingevuld. De CHR wil, waarschijnlijk aan het eind van het jaar, interactief aan de bewoners vragen om (nogmaals) lid te worden Bewoonster leest in de Winst- en verliesrekening dat de Bijdrage huurders in ,- bedroeg. Is dit de solidariteitsbijdrage van 0,45 per maand die huurders betalen? Dat is correct. Daarnaast betaalt, zoals afgesproken in de samenwerkingsovereenkomst, Openbaar Belang ieder jaar een bijdrage van ,- aan de CHR. 12. Sluiting 12.1 De heer Loeters bedankt een ieder voor zijn/haar aanwezigheid. Aansluitend aan de vergadering is er een optreden van The Radiance. De loting vindt tijdens de pauze van het optreden plaats. De vergadering wordt gesloten om uur.

6 AFSPRAKEN/BESLUITENLIJST Vergadering Jaarvergadering Centrale Huurdersraad 1. Het verslag van de vergadering van 13 mei 2017 worden goedgekeurd en vastgesteld. 2. Het bestuur wordt decharge verleend voor de jaarrekening De heer K. Visscher en mevrouw A. van Vilsteren worden benoemd tot lid van de kascommissie De heer Gortworst is reservelid van de kascommissie. 4. De begroting 2018 van de CHR wordt goedgekeurd. 5. De heren Hetebrij, Loeters en Van de Worp worden herkozen als bestuurslid van de CHR..

7 ACTIVITEITENOVERZICHT Vergadering Jaarvergadering Centrale Huurdersraad Volgnummer Omschrijving Transportkosten leidingen afrekening servicekosten Door H. Loeters

mevrouw D. Weegenaar-Bosch Woonkoepel SWZ 1.1 De heer Loeters opent de vergadering om uur en heet een ieder van harte welkom.

mevrouw D. Weegenaar-Bosch Woonkoepel SWZ 1.1 De heer Loeters opent de vergadering om uur en heet een ieder van harte welkom. NOTULEN Vergadering Jaarvergadering Centrale Huurdersraad (CHR) Aanwezig de heer H.W.M. Loeters voorzitter de heer H. van Hezel vice-voorzitter de heer J. Hetebrij secretaris de heer J.W. Vinke penningmeester

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Samenstelling van de Centrale Huurdersraad ( CHR ) 2 Verslag van de werkzaamheden. 2.1 Jaarverslag CHR 2014

Inhoudsopgave. 1. Samenstelling van de Centrale Huurdersraad ( CHR ) 2 Verslag van de werkzaamheden. 2.1 Jaarverslag CHR 2014 Jaarverslag 2015 Inhoudsopgave 1. Samenstelling van de Centrale Huurdersraad ( CHR ) 2 Verslag van de werkzaamheden 2.1 Jaarverslag CHR 2014 2.2 Vergaderingen bestuur CHR 2015 2.3 Formeel overleg met het

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 VERSLAGLEGGING: KIM SCHOLTEN

Jaarverslag 2017 VERSLAGLEGGING: KIM SCHOLTEN Jaarverslag 2017 VERSLAGLEGGING: KIM SCHOLTEN Inhoudsopgave Inleiding voorzitter... 2 Verslag intern en regulier overleg HAR... 3 De samenstelling van de HAR in 2017... 3 Onderwerpen in 2017... 3 Biedingen

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2019 van de Huurders Belangenvereniging Vestia Zoetermeer

Notulen Algemene Ledenvergadering 2019 van de Huurders Belangenvereniging Vestia Zoetermeer Huurders Belangenvereniging Vestia Zoetermeer Fonteinbos 1 C 2715 XB Zoeterme er Notulen Algemene Ledenvergadering 2019 van de Huurders Belangenvereniging Vestia Zoetermeer Datum: 29 april 2019 Aanvang:

Nadere informatie

Stichting Huurders Participatieraad

Stichting Huurders Participatieraad Stichting Huurders Participatieraad JAARVERSLAG 2018 Pagina 2 van 7 Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. Inleiding 3 2. Samenstelling en organisatie van de HPT 3 3. Behandelde onderwerpen in 2018 4 Advies

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur.

Notulen van algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 16 april 2013, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 663 (100 procent) Aanwezig Vestia Noord Nederland VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof Woningen 1.

Nadere informatie

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017:

4. Jaarverslag 2017, de volgende activiteiten hebben plaatsgevonden in 2017: NOTULEN Algemene Ledenvergadering 2018 d.d. 24-05-2018 locatie Flanders Tilburgseweg 37 te Goirle Geachte leden, Op donderdag 24 mei zijn we samen gekomen voor de Algemene Ledenvergadering bij Flanders

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad

Huishoudelijk reglement Ouderraad Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool t Hout, Helmond Artikel 1 Begripsbepalingen Dit reglement verstaat onder A. Bevoegd gezag : de directeur of zijn/haar vervanger B. School : Openbare

Nadere informatie

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018

Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 Verslag Algemene leden vergadering 13 maart 2018 De Reumapatiëntenvereniging Spijkenisse e.o. wordt ondersteund door het Reumafonds en de gemeente Nissewaard en is lid van Ieder(in) (landelijk netwerk

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Op bladzijde 2 een typefout: instaan moet zijn instaat

Op bladzijde 2 een typefout: instaan moet zijn instaat VERSLAG LEDENVERGADERING ONS WOONGOED 28-4-2016 Aanwezig namens OW: Hans Schoenmaker, Ben Bronner, Anton Bruijn, Nancy Reitsma. De aanwezige leden hebben de presendelijst getekend. Notulist: Truus te Winkel

Nadere informatie

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst

Verslag. Gerard van de Ven (directeur) Henk Voerman (manager Woondiensten) Caroline Bredeweg (notuliste) Zie presentielijst Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Woensdag 7 april 2010, aanvang 19.30 uur Miranda Verweij (voorzitter), Dick

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld.

3. Het huishoudelijk reglement is in de bestuursvergadering van de vereniging op 9 oktober 2012 vastgesteld. 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het huishoudelijk reglement is een uitwerking van de statuten van Vereniging Koepel Mooiland Allen Samen, opgericht op 2 juli 2012. Dit reglement legt de onderlinge afspraken

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Huurdersbelangenvereniging (HBV) Doorn van 26 april 2016.

Verslag Algemene Ledenvergadering Huurdersbelangenvereniging (HBV) Doorn van 26 april 2016. Verslag Algemene Ledenvergadering Huurdersbelangenvereniging (HBV) Doorn van 26 april 2016. 1. Welkom en vaststellen agenda De voorzitter, Albert van Zandt, heet alle aanwezigen van harte welkom. In het

Nadere informatie

Jaarverslag Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats. te Enschede. Maart Jaarverslag huurdersplatform 1

Jaarverslag Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats. te Enschede. Maart Jaarverslag huurdersplatform 1 Jaarverslag Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats te Enschede Maart 2018 Jaarverslag huurdersplatform 1 1. Algemeen: De Vereniging Huurdersplatform De Woonplaats heeft ook in de belangen behartigd

Nadere informatie

Inhoudsopgave Inleiding Overleg De inhoud Publiciteit Interne organisatie Financiën Bijlage 1: Notulen ledenvergadering

Inhoudsopgave Inleiding Overleg De inhoud Publiciteit Interne organisatie Financiën Bijlage 1: Notulen ledenvergadering Jaarverslag 2016 Inhoudsopgave Inleiding 3 Overleg 3 De inhoud 3 Publiciteit 5 Interne organisatie 5 Financiën 6 Bijlage 1: Notulen ledenvergadering 29-06-2016 7 Bijlage 2: Financiën Huurdersvereniging

Nadere informatie

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda

Notulen ALV 2013. Verkorte Agenda Convocatie ALV 16 oktober 2014 blad 12 Notulen ALV 2013 Vergader datum : 16 januari 2014. Locatie : Bowling Restaurant Menken. Onderwerp : Algemene Ledenvergadering Bowling Vereniging Leiden Zuid-West.

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge

Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge Huishoudelijk reglement Ouderraad Openbare Basisschool de Esdoorn, Weerdinge Artikel 1 Begripsbepalingen Dit reglement verstaat onder A. bevoegd gezag : de directeur of zijn/haar vervanger B. School :

Nadere informatie

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur.

Notulen van Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 11 maart 2014, aanvang 19:30 uur. Notulen 1. Opening en vaststelling aanwezige stemmen De voorzitter van de vergadering opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Vanavond zijn 30 van de 52 stemmen aanwezig dan wel per

Nadere informatie

a. Zie artikel 4 der Statuten. b. Het bestuur van de vereniging kan bij beëindiging van een lidmaatschap dit omzetten in een bijzonder lidmaatschap.

a. Zie artikel 4 der Statuten. b. Het bestuur van de vereniging kan bij beëindiging van een lidmaatschap dit omzetten in een bijzonder lidmaatschap. HUISHOUDELIJK REGLEMENT CENTRALE HUURDERSRAAD WOB ZWOLLE. Artikel 1. NAAM EN ZETEL. a. Zie artikel 1 der Statuten. b. In dit huishoudelijk reglement wordt met Vereniging Centrale Huurdersraad van de Woningstichting

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

VERSLAG VIERDE ALGEMENE LEDENVERGADERING HUURDERVERENIGING INTERWHERE, D.D. 13 MAART 2017

VERSLAG VIERDE ALGEMENE LEDENVERGADERING HUURDERVERENIGING INTERWHERE, D.D. 13 MAART 2017 VERSLAG VIERDE ALGEMENE LEDENVERGADERING HUURDERVERENIGING INTERWHERE, D.D. 13 MAART 2017 Onderwerp : Verslag van de Algemene Ledenvergadering van Huurdersvereniging InterWhere. Aanwezig : Het bestuur,

Nadere informatie

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr.

Verslag. Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Woensdag 9 mei 2018, aanvang uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. Verslag Vergadering Ledenvergadering Huurdervereniging l'escaut Datum Woensdag 9 mei 2018, aanvang 19.00 uur, gehouden wijkgebouw Het Palet te Vlissingen Nr. 1 t/m 8 Aanwezig Zie presentielijst Afwezig

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

HUURDERSADVIESRAAD. St. Joseph Almelo. Jaarverslag - 1

HUURDERSADVIESRAAD. St. Joseph Almelo. Jaarverslag - 1 HUURDERSADVIESRAAD St. Joseph Almelo JAARVERSLAG Jaarverslag 2014 Jaarverslag 2015 2014-1 Inhoud: 1. Inleiding 2. Verslag van de secretaris 3. Het overleg met STJA 4. Overleg met de Raad van Commissarissen

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016.

Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Concept Notulen Algemene leden vergadering BFN 07 mei 2016. Opening: Voorzitter John van den Broek opent om 10.30 uur deze vergadering, met een welkomstwoord aan alle aanwezigen. Hij stelt de huidige bestuursleden

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf is een aanvulling op de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster

Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster Huishoudelijk reglement Oudervereniging KBS De Bolster DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Rooms Katholieke Basisschool De Bolster is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING HUURDERVERENIGING INTERWHERE, D.D. 14 MAART 2016

VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING HUURDERVERENIGING INTERWHERE, D.D. 14 MAART 2016 VERSLAG ALGEMENE LEDENVERGADERING HUURDERVERENIGING INTERWHERE, D.D. 14 MAART 2016 Onderwerp : Verslag van de Algemene Ledenvergadering van Huurdersvereniging InterWhere. Aanwezig : Het bestuur, bestaande

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland Verslag van de Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Gepensioneerden Unilever Bestfoods Nederland, gehouden op dinsdag, 25 maart 2014 in Zalencentrum Restaurant Engels, Stationsplein 45 te Rotterdam.

Nadere informatie

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur.

Notulen van Algemene ledenvergadering, gehouden dinsdag 31 maart 2015, aanvang 15:00 uur. Notulen Totaal aantal stemmen: 663; aantal stemmen vertegenwoordigd: 647 (97,59 procent) Aanwezig Patrizia Wohnmodul Beheer II B.V. VvE Heuvelhof Parkeerlaag 0 VvE Heuvelhof Parkeerlaag 1 VvE Heuvelhof

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering april 2014 Datum: maandag 21 april 2014 Tijd: 10.35 uur t/m 12.00 uur Locatie: Dolfinarium Harderwijk Aanwezigen bestuursleden: Goksel Tatlioĝlu, Angelo Verhoeven, Jan

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Notulen Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden woensdag 21 maart 2018, aanvang 20:00 uur. Totaal aantal stemmen: 395; aantal stemmen vertegenwoordigd: 263 (66,58 procent) 1. Opening en vaststelling

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Water Natuurlijk voldoet aan de ANBI voorwaarden 2015 voor goede doelen (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit betekent dat wij een organisatie zijn die het algemeen nut dienen. Daarom zijn giften aan

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016

Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Ruitersport Vereniging Reigersburgh Waddinxveen, 23 maart 2016 Onderwerp : Uitnodiging tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering 2016 Deze uitnodiging geldt voor alle leden van RSV Reigersburgh

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING OUDERVERENIGING T CARILLON Datum: 10 oktober 2017 Locatie: Aula Voorzitter: Ayfer Uzun Notulist: Gwendolien Ruijter 1. Opening 1.1. Ayfer opent de vergadering om 19.33

Nadere informatie

Al ruim twintig jaar de paraplu voor de Landsmeerse huurder

Al ruim twintig jaar de paraplu voor de Landsmeerse huurder Al ruim twintig jaar de paraplu voor de Landsmeerse huurder 1 www.huurdersvereniging-landsmeer.nl Op vrijdag 20 mei zal de 23e jaarvergadering plaatsvinden om 20.00u in het gebouw van JONGE KRACHT in de

Nadere informatie

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld.

Wij hopen op constructieve en prettige avond. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Mededelingen Vijf personen hebben zich afgemeld. VERSLAG Algemene Ledenvergadering Groen Wonen Vlist (GWV) Aanwezig 17 leden Raad van Commissarissen Groen Wonen Vlist: Joke Storm (voorzitter), Wim de Wit (vice-voorzitter), Harro Janssen, Christianne

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Coöperatie Wijnjewoude Energie Neutraal U.A. PREAMBULE De coöperatie is opgericht op 16 oktober 2015 bij notariële akte verleden voor notaris mr. Antje de Vries. Dit Huishoudelijk

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010

Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 ~ 1 ~ Beverwijk, 30 april 2010 Notulen Algemene Ledenvergadering Huurdersplatform de dato 21 april 2010 Aanwezig: Het bestuur Huurdersplatform: Fred Koops (voorzitter), Lars Witkamp, Annette de Leeuw,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities

Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Huishoudelijk reglement van de Ouderraad O.B.S. de Lingewaard Harpstraat 13, 4241 CA Arkel Definities Artikel 1. Dit reglement verstaat onder: a) ouders: de ouders, voogden en verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap. Kring Gelders Overkwartier van Roermond.

Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap. Kring Gelders Overkwartier van Roermond. Limburgs Geschied- en Oudheidkundig Genootschap. Kring Gelders Overkwartier van Roermond. Verslag van de algemene ledenvergadering. Datum en tijdstip: Locatie: Aanwezig: Voorzitter is: Secretaris is: Maandag,

Nadere informatie

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam

VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam VvE Philip Vingboonsstraat 22 t/m 82 te Rotterdam Langestraat 253 te 's-gravenzande Postbus 233 2670 AE Naaldwijk tel. 0174-614500 fax. 0174-614828 e-mail: info@ab-beheer.nl internet : www.ab-beheer.nl

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats

Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging De Overplaats Basisschool De Overplaats Willibrorduslaan 71 2171 VB Sassenheim Tel: 0252-223090 Begripsbepaling 1. Dit reglement verstaat onder: a. Oudervereniging:

Nadere informatie

Nieuwsflits 1 juni 2017

Nieuwsflits 1 juni 2017 reacties@hbvzflats.nl Nieuwsflits 1 juni 2017 Notulen ALV Nieuwsflits HBV Z-flats 1 HUURDERS BELANGEN VERENIGING Z-FLATS SCHIEDAM reacties@hbvzflats.nl Notulen Algemene Ledenvergadering gehouden op 3 mei

Nadere informatie

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 19:30 uur.

Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 19:30 uur. Notulen Vereniging van eigenaars Griegplein 1 tot en met 290 (8354) Notulen van de Vergadering van eigenaars, gehouden dinsdag 12 juni 2018, aanvang 19:30 uur. 1. Opening en vaststellen aanwezige stemgerechtigden

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING D.D. 13 JUNI 2018

NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING D.D. 13 JUNI 2018 NOTULEN VAN DE ALGEMENE LEDENVERGADERING D.D. 13 JUNI 2018 Aanwezig: 19 huurders-leden, 2 leden-niet huurders, 4 leden RvC en 5 medewerkers WBVR Verslag: Martine Piekhaar (externe notulist) 1. Opening

Nadere informatie

Voorwoord. Jan Zwaan Voorzitter/adviseur Huurders Belangen Zeewolde

Voorwoord. Jan Zwaan Voorzitter/adviseur Huurders Belangen Zeewolde Jaarverslag 2016 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag van Huurders Belangen Zeewolde over het jaar 2016. Een jaar waarbij wij als HBZ een belangrijke speler geworden zijn in het overleg met de gemeente

Nadere informatie

RSI-VERENIGING HUISHOUDELIJK REGLEMENT

RSI-VERENIGING HUISHOUDELIJK REGLEMENT RSI-VERENIGING HUISHOUDELIJK REGLEMENT RSI-vereniging Stationsstraat 6b 3862 CG NIJKERK Pagina 1 van 5 Het lidmaatschap en het donateurschap Artikel 1. 1 Aanmelding voor het lidmaatschap geschiedt door

Nadere informatie

Verslag overlegvergadering Ons Huis - Ons Woongoed d.d. 16 februari 2017

Verslag overlegvergadering Ons Huis - Ons Woongoed d.d. 16 februari 2017 Verslag overlegvergadering Ons Huis - Ons Woongoed d.d. 16 februari 2017 Aanwezigen: Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed: Hans Schoenmaker, Anton Bruijn, Eric Cordel, Jan Huiskamp, René Schols Ons

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

Giselle Holdert (Woonbond) en Marco Isarin (Pericotta Internet)

Giselle Holdert (Woonbond) en Marco Isarin (Pericotta Internet) Verslag Vergadering Locatie Datum Aanwezig Jaarvergadering Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen De Kiekmure in Harderwijk Donderdag 14 april 2011, aanvang 19.30 uur Dick Penning (voorzitter), Arnold

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019

NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 NOTULEN ALGEMENE VERGADERING d.d. 8 APRIL 2019 Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: 35 leden 13 leden 1. Opening Om 20:00 uur opent de voorzitter de heer B. van den Akker, de vergadering, waarbij hij de

Nadere informatie

REGLEMENT BVSPARRENBURG ARTIKEL 2 DOELSTELLING ARTIKEL 3 LIDMAATSCHAP. (Goedgekeurd in de ALV van )

REGLEMENT BVSPARRENBURG ARTIKEL 2 DOELSTELLING ARTIKEL 3 LIDMAATSCHAP. (Goedgekeurd in de ALV van ) REGLEMENT BVSPARRENBURG (Goedgekeurd in de ALV van 24-02-2010) Artikel 1 Begripsbepalingen In dit Huishoudelijk Reglement wordt verstaan onder: ALV: Algemene Ledenvergadering BVS: Badmintonvereniging Sparrenburg

Nadere informatie

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS

BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS BIJLAGE 2 BIJ VERENIGINGSHANDBOEK: HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE ATLETIEK VERENIGING ATHLOS Laatst wijziging vastgesteld bij ledenvergadering dd 31 maart 2017 1 Artikel 1 DE LEDEN Artikel 2 Artikel 3

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Afwezig met kennisgeving:j.stabel,m.verstappen,edwin de Vries,B.Petrus,M en K Droge,I.Raadsen,L.Mouchart,H en J Smeyers.

Afwezig met kennisgeving:j.stabel,m.verstappen,edwin de Vries,B.Petrus,M en K Droge,I.Raadsen,L.Mouchart,H en J Smeyers. Notulen algemene ledenvergadering 29 mei 2016 Locatie:De Stoethoeve,Birkstraat 131,3768HE Soest Aanwezig:Ad vd Bosch,J.Fisher,PA.Roomenburg,J.Vermeulen,W.Scheepers,EJ.Den Daas,A.Den Daas,J.Overbeek,Anja

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19.

NOTULEN. Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo. Donderdag 17 mei 2018 om 19. NOTULEN Algemene Ledenvergadering Vereniging van Eigenaars Geresstraat 66 t/m 128 (Blok D) te Venlo Gehouden op: Vergaderlocatie: Namens Verwey Vastgoed BV: Donderdag 17 mei 2018 om 19.00 uur Muspelheim

Nadere informatie

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats.

Op vrijdag 1 juni 2018 vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de Vereniging de Jonge Balie te Gelderland plaats. Aan de leden van Vereniging De Jonge Balie te Gelderland mr. L.C.M. Veerbeek Tel: 06 55856130 secretaris.jongebalie@pvdb.nl www.jongebaliegelderland.nl Nijmegen, 16 mei 2018 Betreft: Oproeping algemene

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 11 maart 2015 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 11 maart 2015 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 11 maart 2015 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 Concept 110511 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Maandag 10 mei 2011 1. Opening Met een welkom aan een ieder en in bijzonder aan onze ereleden, met deze woorden

Nadere informatie

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN

UITNODIGING. voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN LOGGED OUT Jaargang #10; nummer #1; februari 2015 UITNODIGING voor de Algemene Vergadering van de Vereniging van (Vroeg)gepensioneerden van de Stichting Pensioenfonds Thales Nederland, de VVSPTN op woensdag

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 VERSLAGLEGGING: KIM SCHOLTEN

Jaarverslag 2018 VERSLAGLEGGING: KIM SCHOLTEN Jaarverslag 2018 VERSLAGLEGGING: KIM SCHOLTEN Inhoudsopgave Inleiding voorzitter 3 Verslag intern en regulier overleg HAR 4 De samenstelling van de HAR in 2018 4 Onderwerpen in 2018 4 Wisseling directie

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014

Algemene Leden Vergadering Reddingsbrigade Heerhugowaard 07-10-2014 Graag mobieltjes op stil en laptop s en tablets uit De zaal sluit om 21.55 uur Agenda voor vanavond: 1. Mededelingen / vast stellen agenda 2. Goedkeuring Notulen / stand van acties vorige ALV 3. Stand

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING d.d. 26 maart 2013 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom bij deze ALV (noot secretaris: 22 leden incl. het bestuur hebben

Nadere informatie

VERSLAG. Actie. Pagina 1 van 6

VERSLAG. Actie. Pagina 1 van 6 VERSLAG Verslagnummer : 2014 Vergaderdatum : 13 mei 2014 Aanwezig HAR : de heer J.F.C. Arends, de heer G.J. Brummelman, de heer J.W. Bulters, mevrouw J. Van der Kolk-Zoet, mevrouw A.P.E.M. Krijnen, mevrouw

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Locatie de Mallemolen / aanvang 15.00 uur De vergadering werd voorafgegaan door een eucharistieviering in de C&D-kerk om 13.30 uur, waarbij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT KBO AFDELING ZEEWOLDE Artikel 1 Verantwoording Krachtens het in artikel 24 van de statuten van KBO Zeewolde bepaalde, is er een reglement voor de afdelingen. Artikel 2 Doel - middelen

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel

Concept - NOTULEN. Donderdag 28 februari 2019, aanvang uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Concept - NOTULEN 24 ste ALGEMENE LEDENVERGADERING VERENIGING VAN PENSHONADO S Donderdag 28 februari 2019, aanvang 19.30 uur Koetshuis, Avila Beach Hotel Aanwezig: 24 leden volgens de presentielijst Bestuur:

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015

NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD. Datum: Dinsdag 2 juni 2015 NOTULEN VAN DE VOORJAARSVERGADERING VAN DE EINDHOVENSE SPORTRAAD Datum: Dinsdag 2 juni 2015 Aanvang: ± 19.30 uur Einde: ± 21.30 uur Locatie: Grote vergaderruimte Sportbedrijf de Karpen, JC Dirkxpad 7,

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013

Notulen. Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1. Datum: 15 februari 2013 Notulen Algemene Leden Vergadering Vereniging van Eigenaren Aquarena 1 Datum: Aanwezig namens het bestuur: Gerard van Schaik (GS) Ton van der Rijst (TR) Benjamin van der Meer (BM) Aanwezig leden: Eschersingel

Nadere informatie

Oktober Huishoudelijk reglement HOOD (Huurders Organisatie Ons Doel)

Oktober Huishoudelijk reglement HOOD (Huurders Organisatie Ons Doel) Oktober 2009 Huishoudelijk reglement HOOD (Huurders Organisatie Ons Doel) 1 Artikel 1. Naam: Huurders organisatie Ons Doel (HOOD) De vereniging is gevestigd Milanenhorst 20 te Leiden De vereniging is opgericht

Nadere informatie