MEDEWERKER AO-IC (M/V) (voor 32 uur per week voor bepaalde tijd)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MEDEWERKER AO-IC (M/V) (voor 32 uur per week voor bepaalde tijd)"

Transcriptie

1 Interne / externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Planning & Control Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij de veiligheid van kind en jeugdige centraal staat. Jeugdhulp Friesland is door haar omvang en expertise in staat allerlei verschillende vormen van zorg en orthopedagogische behandeling aan kinderen (0-12) en jeugdigen (12-18) te bieden. Het doel van de behandeling is de autonomie, die past bij de leeftijd en de mogelijkheden, van de cliënt te bevorderen. De afdeling Planning & Control verricht activiteiten op het gebied van AO-IC, kwaliteitszorg, juridische zaken, projectmanagement, informatiemanagement, kostprijscalculaties, etc. Ter versterking van ons team zoeken wij zo spoedig mogelijk een: Standplaats: Leeuwarden MEDEWERKER AO-IC (M/V) (voor 32 uur per week voor bepaalde tijd) Doel van de functie: Het uitvoeren van beleid op gebied van AO-IC, controle activiteiten (ZvW/AWBZ), ontwikkelen en implementeren controletechnieken en methodes, ordening registratieproces gericht op facturering en verbetering kwaliteit registraties zorgproces. Globale functie inhoud: Voor nadere beschrijving hoofdactiviteiten en profiel van de functie, zie bijgaande functiebeschrijving. Functie - eisen: Kennis Afgeronde HBO opleiding (AC-BE). Ervaring op het gebied van controle activiteiten, met name gericht op zorgregistratie en -productie. Kennis van en inzicht in administratieve processen en de administratieve organisatie. Kennis van wet- en regelgeving op gebied van Zvw (DBC s-ggz) en AWBZ. Aantoonbare kennis van controletechnieken in systemen en opstellen procesbeschrijvingen. Specifieke functiekenmerken: Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het overdragen van (financiële/productie) informatie en overdragen van kennis en instructie en/of training van administratief medewerkers. Kan vanuit de analyse de verbeterpunten vertalen in instructies en medewerkers trainen in verbetering kwaliteit van registraties. Beschikt over een pro-actieve houding ten aanzien van kennis en externe ontwikkelingen. Accuratesse en nauwkeurigheid voor het op de juiste wijze uitvoeren van de werkzaamheden. Is ervaren in het werken met geautomatiseerde systemen en applicaties (Office en Excel in het bijzonder). Affiniteit met IT en systemen. Doorzettingsvermogen. Klant- en servicegericht kunnen werken. Analytisch vermogen. Integriteit bij het verwerken van financiële en personele gegevens en geheimhouding conform gedragscode inzake cliëntgegevens.

2 Algemene informatie: Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar; Het aanstellingspercentage is 88,89% (32 uren) gemiddeld per week; Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de CAO Jeugdzorg schaal 9 (minimaal 2.314,90 en maximaal 3.457,42 bruto per maand bij een 36-urige werkweek); Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven; interne kandidaten hebben voorrang in de procedure. Voor inlichtingen over de functie kan contact opgenomen worden met de heer G. Luinstra, Hoofd Planning & Control, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: of (tijdens kantooruren). Graag ontvangen wij uw schriftelijke sollicitatie (motivatie en C.V.) uiterlijk op 17 december U kunt, bij voorkeur, solliciteren via onze website onder het kopje werken bij -> vacatures. Het is ook mogelijk uw brief, onder vermelding van vacaturenummer , te sturen naar adres sollicitatie@jeugdhulpfriesland.nl. De selectie en sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in januari Wij informeren u per over het verdere verloop van de procedure.

3 Functiebeschrijving MEDEWERKER AO/IC (administratieve organisatie/interne controle) versie Waar werk ik en vanuit welke benadering (Algemene kenmerken) De afdeling Planning & Control houdt zich o.a. bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van beleid en activiteiten op het gebied van administratieve organisatie, interne controle, procesbeschrijving, procesanalyse en verbetertrajecten. Waarvoor ben ik aangenomen (Doel van de functie) De medewerker AO-IC is verantwoordelijk voor het uitvoeren van activiteiten op gebied van Interne Controle, het leveren van een bijdrage in het ontwikkelen van AO/IC, het beschrijven van de Administratieve Organisatie met als doel het voldoen aan wet- en regelgeving. Hiertoe wordt het controleplan uitgevoerd, controletechnieken ontwikkeld en toegepast, processen geanalyseerd, en systemen en administraties getoetst op kwaliteit, inhoud en consistentie. Daar waar nodig worden betrokkenen geïnstrueerd en wordt een bijdrage geleverd aan de kwaliteit van registratie. Geeft invulling aan vereiste functie van interne controlefunctionaris zoals gemeld in desbetreffende kaderregelingen Welke positie neem ik in de organisatie in? (Organisatorische context) De medewerker AO/IC ontvangt leiding van het hoofd Planning & Control. Resultaatgebieden Wat moet ik bereiken (Doelen) Waar wordt het op getoetst (Te behalen resultaten) 1. Het ontwikkelen en uitvoeren van ao/ic activiteiten Het consistent uitvoeren van het controleplan conform planning en de daarvoor gestelde kaders en wet- en regelgeving Ontwikkelen en implementeren van controletechnieken en methodes Verbetering van kwaliteit van registraties in het zorgproces Ordenen van het registratieproces gericht op facturering van Administratieve procedures en processen, zijn getoetst en geanalyseerd. Controletechnieken en methodes zijn ontwikkeld en geïmplementeerd. Er is geadviseerd en uitvoering gegeven aan oplossingsrichtingen voor gesignaleerde knelpunten. De processen van input, validatie en facturatie van zorgproductie zijn gecontroleerd op juistheid, volledigheid en betrouwbaarheid. Gevoerde registraties en processen in systemen voldoen aan kwaliteitseisen en zijn getoetst (procesbeschrijvingen). Wat kan ik doen om de doelen te bereiken (Activiteiten) Neemt steekproeven uit registratieprocessen en toetst deze op basis van richtlijnen, normen, wet- en regelgeving. Signaleert en adviseert de organisatie over geconstateerde knelpunten. Beoordeelt samenhang in bedrijfsprocessen en toetst deze op consistentie en risico s. Stelt eisen op ten aanzien van de inrichting van de registratie- en bedrijfsprocessen. Toetst procesbeschrijvingen en doet voorstellen tot verbetering. Rapporteert over de uitkomsten van audits en geeft adviezen ter verbetering van processen en systemen aan hoofd Planning &Control en controller. Rapporteert utkomsten, beoordeling en naleving op het gebied

4 eindproducten Vertaalt wet- en regelgeving naar controle activiteiten en adviseert hierover. De mogelijkheden om de efficiëntie en betrouwbaarheid van de administratieve organisatie en interne controle te verbeteren en potentiële risico s te vermijden zijn ontworpen en beoordeeld. Er is gecontroleerd op naleving van procedures en er is volgens de bevindingen gerapporteerd. Interne controles op registratie van zorgactiviteiten zijn uitgevoerd en facturatie van DBC s zijn uitgevoerd op een wijze dat er voldaan wordt aan de externe wet- en regelgeving. Er is verantwoording afgelegd omtrent de resultaten van controles, inclusief het rapporteren bij verdenking van fraude. Overige interne audits gericht op het vaststellen van de volledigheid van inkomsten van de organisatie zijn geïnitieerd en uitgevoerd. Adviezen zijn onderbouwd aangegeven en zijn, gericht op het bereiken van verbeteringen in de administratieve procedures, registratie, facturatie en controle welke activiteiten tezamen leiden tot de juiste bepaling van facturatie en inkomsten. Wijzigingen in wet- en regelgeving zijn proactief bewaakt en er ziet toe op realisatie van wijzigingsvoorstellen t.b.v. de organisatie. 2. Professionele ontwikkeling waarborgen en realiseren Eigen professionaliteit op peil Kennis van het expertisegebied is bijgehouden. houden en inzetten en uitdragen binnen de organisatie. Een voor de functie relevant intern en extern netwerk is onderhouden. van wet- en regelgeving en subsidievoorwaarden aan hoofd Planning & Control. Stroomlijnt gegevens m.b.t. zorgapplicaties. Instrueert en/of traint medewerkers op gebied van registratie Stemt ontwikkelingen op gebied van wet- en regelgeving en controletechnieken af in de driehoek Planning&Control, Controller en Financiën. Neemt deel aan het gebruikelijk werkoverleg Heeft een proactieve houding in het bereiken van resultaten t.b.v. de organisatie. Blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het eigen expertisegebied. Kan, indien hiertoe aangewezen, kennisoverdracht en training op het eigen expertisegebied verzorgen. Participeert in projecten.

5 Kennis en Vaardigheden Kennis Afgeronde HBO opleiding (AC-BE). Ervaring op het gebied van controle activiteiten, met name gericht op zorgregistratie en productie. Kennis van en inzicht in administratieve processen en de administratieve organisatie. Kennis van wet- en regelgeving op gebied van Zvw (DBC s-ggz) en AWBZ Aantoonbare kennis van controletechnieken in systemen en opstellen procesbeschrijvingen. Specifieke functiekenmerken: Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het overdragen van (financiële/productie) informatie en overdragen van kennis en instructie en/of training van administratief medewerkers. Kan vanuit de analyse de verbeterpunten vertalen in instructies en medewerkers trainen in verbetering kwaliteit van registraties. Beschikt over een proactieve houding t.a.v. kennis en externe ontwikkelingen Accuratesse en nauwkeurigheid voor het op de juiste wijze uitvoeren van de werkzaamheden. Is ervaren in het werken met geautomatiseerde systemen en applicaties (Office en Excel in het bijzonder). Affiniteit met IT en systemen. Doorzettingsvermogen. Klant- en servicegericht kunnen werken. Analytisch vermogen. Integriteit bij het verwerken van financiële en personele gegevens en geheimhouding conform gedragscode inzake cliëntgegevens. Competenties Het competentieprofiel (beroepsgroep 7) maakt integraal onderdeel uit van de functie.

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

SECRETARIAATMEDEWERKER (voor 24 uur per week)

SECRETARIAATMEDEWERKER (voor 24 uur per week) Interne en externe oproep Afdeling Client Service Bureau Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenw ichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep BEC 12-18+ Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 28 uur (0,78 fte) per week voor bepaalde tijd

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 28 uur (0,78 fte) per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Afdeling Spoedeisende Hulp Leeuwarden en Drachten Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep BEC 12-18+ 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van

Nadere informatie

AFDELINGSMANAGER (M/V) voor uur per week voor bepaalde tijd

AFDELINGSMANAGER (M/V) voor uur per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Afdeling Behandeling Ambulant Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van

Nadere informatie

Gezinshûsouders (M/V)

Gezinshûsouders (M/V) Externe oproep Gezinshuizen in Friesland Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week Interne en externe oproep Afdeling PO&O Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER B voor 20 per week voor bepaalde tijd

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER B voor 20 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

PEDAGOGISCH MEDEWERKER Voor 28 uur per week voor bepaalde tijd

PEDAGOGISCH MEDEWERKER Voor 28 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + 24-uurs Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

Gezinshuisouders (M/V)

Gezinshuisouders (M/V) Externe oproep Gezinshuizen in Friesland Wij vinden dat kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn w ij er voor elke zoon en elke dochter. Voor

Nadere informatie

GEDRAGSWETENSCHAPPER / ORTHOPEDAGOOG voor 24 uur (0,67 fte) per week voor bepaalde tijd

GEDRAGSWETENSCHAPPER / ORTHOPEDAGOOG voor 24 uur (0,67 fte) per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Behandeling met Verblijf 12 18 jaar Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag

Nadere informatie

AMBULANT HULPVERLENERS IAG/GEZINSCOACHES (voor 25 tot 32 uur per week voor bepaalde tijd)

AMBULANT HULPVERLENERS IAG/GEZINSCOACHES (voor 25 tot 32 uur per week voor bepaalde tijd) Interne en externe oproep Afdeling Ambulant Noord Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

(FLEX) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor 7 tot 32 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd

(FLEX) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor 7 tot 32 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep In 2010 zijn we gestart met Behandelcentrum Woodbrookers en sindsdien zijn we bezig met het optimaliseren van het behandelklimaat voor onze jongeren. Het behandelklimaat wordt

Nadere informatie

GEZINSHÛSOUDERS. Externe oproep. Gezinshûsouders. Voor het verder vormgeven van deze behandelvorm zoeken wij: Standplaats: Friesland (eigen woning)

GEZINSHÛSOUDERS. Externe oproep. Gezinshûsouders. Voor het verder vormgeven van deze behandelvorm zoeken wij: Standplaats: Friesland (eigen woning) Externe oproep Gezinshûsouders Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij de

Nadere informatie

2 PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor 28 uur per week voor bepaalde tijd

2 PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor 28 uur per week voor bepaalde tijd Interne en Externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Afdeling 24-uurs Oudere Jeugd, Crisisinterventie Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien.

Nadere informatie

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij met ingang van 1 maart 2015 (of zo spoedig mogelijk daarna) een:

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij met ingang van 1 maart 2015 (of zo spoedig mogelijk daarna) een: Interne en externe oproep 24-uurs Oudere Jeugd en Spoedeisende Hulp Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

MEDEWERKER SERVICEDESK EN SYSTEEMBEHEER ICT (voor 36 uur per week voor bepaalde tijd)

MEDEWERKER SERVICEDESK EN SYSTEEMBEHEER ICT (voor 36 uur per week voor bepaalde tijd) Interne / externe oproep Afdeling Bedrijfsvoering Onderdeel ICT De afdeling Informatie-, Communicatie & Technologie (ICT) is faciliterend aan de organisatie. De afdeling ICT voert taken uit op het gebied

Nadere informatie

ORTHOPEDAGOGISCH BEGELEIDER DAGBEHANDELING

ORTHOPEDAGOGISCH BEGELEIDER DAGBEHANDELING Interne oproep BEC 0 12 BEC Jonge Kind Sneek Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

OPLEIDINGSPLAATS AMBULANT HULPVERLENER PMTO Voor 1, mogelijk 2 kandidaten voor uren voor bepaalde tijd

OPLEIDINGSPLAATS AMBULANT HULPVERLENER PMTO Voor 1, mogelijk 2 kandidaten voor uren voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 0-12 onderdeel PMTO PMTO (Parent Management Training Oregon) is een intensieve behandeling voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Voor meer informatie over deze functie: Nikki Weerheijm, Manager IM&A 06 23 05 42 83, nweerheijm@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 2 juni 2019 1. Organisatie De Bazalt

Nadere informatie

Profiel Administratief Medewerker HR

Profiel Administratief Medewerker HR Profiel Administratief Medewerker HR Voor meer informatie over deze functie: Ingrid La Haye, Manager HR 06 23 07 71 54, ilahaye@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 24 maart 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker A

Functiebeschrijving administratief medewerker A Functiebeschrijving administratief medewerker A 1. Doel van de functie De administratief medewerker A werkt vanuit een specifiek vakspecialisme of op basis van senioriteit en is verantwoordelijk voor het

Nadere informatie

Portier/baliemedewerker

Portier/baliemedewerker Portier/baliemedewerker Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en Weideveld,

Nadere informatie

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Voor meer informatie over deze functie: Nikki Weerheijm, Manager IM&A 06 23 05 42 83, nweerheijm@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 24 maart 2019 1. Organisatie De Bazalt

Nadere informatie

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week)

>Profiel. GITP Search & Selection Ptolemaeuslaan BP Utrecht Telefoon Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) Search & Selection Ptolemaeuslaan 40 3528 BP Utrecht Telefoon 030-63 55 213 >Profiel >November 2018 Onderwerp > Medior Belastingadviseur (32-40 uur per week) >JS Opdrachtgever AccountXperts Jolanda Salari

Nadere informatie

Manager Medische Hulpmiddelen

Manager Medische Hulpmiddelen - Functie en competentie profiel Manager Medische Hulpmiddelen. Functie- en competentieprofiel Manager medische hulpmiddelen 09122015 Doel van de functie - De manager medische hulpmiddelen (MMH) adviseert

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland

Nadere informatie

Werktrajectbegeleider

Werktrajectbegeleider Werktrajectbegeleider Functiebeschrijving naar aanleiding van CAO-tekst Trajectbegeleider Vastgesteld door: Directeurbestuurder Datum: December 2005 Algemene kenmerken De werktrajectbegeleider richt zich

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Versie 0.10 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

Systeem- en applicatiebeheerder

Systeem- en applicatiebeheerder Systeem- en applicatiebeheerder Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen de Gaarshof,,Weideveld

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent ,

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent , Profiel Manager HR Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent 070 448 28 28, sollicitatie@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 9 april 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep is

Nadere informatie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie Hoofd financiën en leerlingenadministratie Elde College, standplaats locatie Schijndel Het Hoofd financiën en leerlingenadministratie coördineert en verricht werkzaamheden binnen de financiële en de leerlingenadministratie

Nadere informatie

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte)

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Tijdelijke vacature(s): Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Context De Commissie Ondersteuningstoewijzing (COT) werkt

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

Afdeling : Planning & Control Organisatie : Thuisvester Functie : Medewerker Planning & Control Datum : augustus 2014

Afdeling : Planning & Control Organisatie : Thuisvester Functie : Medewerker Planning & Control Datum : augustus 2014 FUNCTIEDOCUMENT CONTEXT De afdeling Planning & Control richt zich op de effectieve en efficiënte uitvoering van planning & controlcyclus governance, financiering & treasury en risicomanagement. De medewerker

Nadere informatie

Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland

Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland Algemeen Het werkgebied van de regionale stichting VluchtelingenWerk Gelderland omvat de provincie Gelderland: de Gelderse én enkele Utrechtse gemeenten. Het

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Functiebeschrijving Teammanager VGE Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts met goedkeuring van LIMOR

Nadere informatie

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control Unitmanager EAD Organisatiecontext Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities, die

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF

FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF ALGEMENE KENMERKEN De locatiemanager heeft een leidinggevende functie waarbij de primaire taak bestaat uit het begeleiden van het operationele proces.

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair)

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Groot Hoogwaak levert een professionele bijdrage aan het aanbod van woon-, zorg-, en welzijnsvoorzieningen voor ouderen in Noordwijk. Dit aanbod

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE

FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE FUNCTIEPROFIEL CONTROLLER GOVERNANCE & COMPLIANCE Oktober 2016 DE ORGANISATIE is een ondernemende, maatschappelijk gedreven wooncorporatie met circa 10.000 woningen en zeven verzorgingscomplexen in de

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

Functiebeschrijving begeleider A

Functiebeschrijving begeleider A Functiebeschrijving begeleider A 1. Doel van de functie De begeleider A regisseert en coördineert de zorg en begeleiding van de toegewezen cliënten en biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan

Nadere informatie

Zoekprofiel Business Controller

Zoekprofiel Business Controller Zoekprofiel Business Controller Esther van Zwol Soesterberg, februari 2017 1 Voor IJsselheem is de Veghte op zoek naar een Business Controller. IJsselheem is een organisatie die langs de weg van waarderend

Nadere informatie

Functiebeschrijving Financieel adviseur

Functiebeschrijving Financieel adviseur Functiebeschrijving Financieel adviseur Organisatie: Locatie: Afdeling: Functie: Stichting Zorg Adullam Centraal bureau Servicecentrum, taakveld Financieel adviseur Organisatievisie: De Financieel adviseur

Nadere informatie

Beleidsmedewerker Onderwijs

Beleidsmedewerker Onderwijs Horizon College Beleidsmedewerker Onderwijs Sector BMO Alkmaar C70) Afdeling Communicatie en Onderwijs (C&O) Contract: Vervanging wegens zwangerschapsverlof Periode: 1 mei 2015 tot 1 oktober 2015 Omvang:

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

Clinical Nurse Organisatieprofiel De functie Aard van de werkzaamheden Deeltaken: Word jij onze nieuwe collega?

Clinical Nurse Organisatieprofiel De functie Aard van de werkzaamheden Deeltaken: Word jij onze nieuwe collega? Clinical Nurse Organisatieprofiel Vivisol te Tilburg levert diensten en apparatuur aan patiënten thuis, ziekenhuizen en verpleegtehuizen op het gebied van o.a. zuurstof-, OSAS- en aërosoltherapie, beademing,

Nadere informatie

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een:

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een: Breng jij ons team op sterkte met je ervaring in de psychiatrie? (of: Werk je als professional in de psychiatrie en zou je wel meer met je geloof willen?) Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg,

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland en Overijssel

Nadere informatie

Managementfuncties. 4. Functieomschrijving Manager Bedrijfsvoering. Inleiding

Managementfuncties. 4. Functieomschrijving Manager Bedrijfsvoering. Inleiding 4. Functieomschrijving Manager Bedrijfsvoering Managementfuncties Inleiding De KSU hanteert functieomschrijvingen voor verschillende functies binnen de KSU-scholen en binnen het KSU-huis. Aan de hand van

Nadere informatie

Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL. Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE

Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL. Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE Functiebeschrijving 1. FUNCTIETITEL Beleidsmedewerker woonzorgcentrum 2. GLOBAAL DOEL VAN DE FUNCTIE - Instaan voor de ondersteuning van de WZC-directeur bij de beleidsvoorbereiding en uitvoering en bij

Nadere informatie

Beleid werving en selectie Van Lanschot Groep (RvC, RvB Van Lanschot en Directie Kempen & Co)

Beleid werving en selectie Van Lanschot Groep (RvC, RvB Van Lanschot en Directie Kempen & Co) Beleid werving en selectie Van Lanschot Groep (RvC, RvB Van Lanschot en Directie Kempen & Co) Versie 28 oktober 2016 Human Resource Management Pagina 1 van 7 Inleiding In dit document is het beleid van

Nadere informatie

Vacature Hoofd Financiën

Vacature Hoofd Financiën Vacature Hoofd Financiën Gezocht: Krachtig Hoofd Financiële en Salarisadministratie Voelt u zich aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Voortgezet Onderwijs? Bent u de krachtige, financiële

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V)

FUNCTIEBESCHRIJVING ADVISEUR (M/V) 1. SITUERING VAN DE FUNCTIE Standplaats Gent Weddenschaal A4a A4b (Loopbaanpad Expertise) 1 2. DOEL Verantwoordelijkheid opnemen voor het expertisegebied: actief uitwerken van het kennisdomein, een essentiële

Nadere informatie

Reglement Raad van Toezicht Bijlage G: profielschets bestuurssecretaris Bijlage H: profielschets controller

Reglement Raad van Toezicht Bijlage G: profielschets bestuurssecretaris Bijlage H: profielschets controller Reglement Raad van Toezicht Bijlage G: profielschets bestuurssecretaris Bijlage H: profielschets controller Versie: 2017.01 Vastgesteld door Raad van Toezicht: 23 november 2017 Inhoudsopgave 1. Profielschets

Nadere informatie

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker beleidsuitvoering II Normfunctienaam Medewerker beleidsuitvoering II Code Peildatum N03.03.04 1-1-2013 Functiereeks Beleid Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren

Nadere informatie

1. FORMAT PLAN VAN AANPAK

1. FORMAT PLAN VAN AANPAK INHOUDSOPGAVE 1. FORMAT PLAN VAN AANPAK 1.1. Op weg naar een kwaliteitsmanagementsysteem 1.2. Besluit tot realisatie van een kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) 1.3. Vaststellen van meerjarenbeleid en SMART

Nadere informatie

PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ

PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ 6 februari 2015 voor meer info over de functie: werving.search@leeuwendaal.nl, telefoon (070) 41 42 700 voor sollicitatie: www.leeuwendaal.nl Niets uit dit profiel

Nadere informatie

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum VACATUREOVERZICHT JULI 2009 Functie Omschrijving Regio / plaats Vacaturenummer Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum Wij zoeken een enthousiaste en innovatieve afdelingsmanager Regionaal Expertise

Nadere informatie

Hoofd Werken & Leren, Vrije Tijd & Dagbesteding

Hoofd Werken & Leren, Vrije Tijd & Dagbesteding Hoofd Werken & Leren, Vrije Tijd & Dagbesteding Ministerie van Veiligheid en Justitie, Dienst Justitiële Inrichtingen Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een hoofd voor de afdeling die kennis heeft

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. plaatsvervangend regio-manager (vacature 06)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. plaatsvervangend regio-manager (vacature 06) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele Utrechtse

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele

Nadere informatie

Teammanager administratie

Teammanager administratie Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van: Teammanager administratie In deze functie geef je deskundig en pro-actief vorm en inhoud aan de financiële administratie en coördineer je de dagelijkse

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO)

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Operationeel Manager Codering 102 Organisatie Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Functieschaal

Nadere informatie

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf

INFOBUNDEL voor vacature Polyvalent vakman onderhoud, materiaal en vervoer (m/v) Contractueel 38/38 e. Grondgebiedszaken - gemeentewerf Interne zaken Personeel Heuvelstraat 91 2530 Boechout Telefoon 03 460 06 11 Fax 03 460 06 97 info@boechout.be INFOBUNDEL voor vacature 2017-09 Functie Niveau en graad Afdeling Polyvalent vakman onderhoud,

Nadere informatie

Kandidatenprofiel. Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A)

Kandidatenprofiel. Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A) Kandidatenprofiel Manager Financiën, Control en Administratie (FC&A) 1. De organisatie Zorgspectrum, onderdeel van het samenwerkingsverband Carante Groep, is een zorgorganisatie die zich richt op het welbevinden

Nadere informatie

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functieprofiel Naam organisatie: Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functienaam: Locatiemanager Datum: september 2009 1. Doelstelling van de functie De Locatiemanager is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit partner 14 Juli 2015 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

De Budgetconsulent ressorteert hiërarchisch onder de leidinggevende van de afdeling waarbinnen de functie is gepositioneerd.

De Budgetconsulent ressorteert hiërarchisch onder de leidinggevende van de afdeling waarbinnen de functie is gepositioneerd. Budgetconsulent Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen de Gaarshof, Weideveld en Herderheem,

Nadere informatie

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling

Officemanager. BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Officemanager BSO Struin Opvang in de natuur zoekt een Duizendpoot een Spin in het web voor onze administratieve afdeling Het betreft een bestaande functie die opnieuw ingericht gaat worden. Je bent verantwoordelijk

Nadere informatie

Functieprofiel. 1e medewerker Financiële zaken. Voor meer informatie over de functie: Edwin Brantsma, manager FZ Telefoon

Functieprofiel. 1e medewerker Financiële zaken. Voor meer informatie over de functie: Edwin Brantsma, manager FZ Telefoon Functieprofiel 1e medewerker Financiële zaken Voor meer informatie over de functie: Edwin Brantsma, manager FZ Telefoon 070 448 28 28 Sluitingsdatum: 14 november 2018 1. Organisatie De Bazalt Groep is

Nadere informatie

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v)

Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Functiebeschrijving: Deskundige Milieu (m/v) Graad Deskundige (m/v) Functietitel Deskundige Milieu (m/v) Doelstelling van de functie Als Deskundige Milieu adviseert u de milieuvergunningen die op het grondgebied

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise

Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise Voor meer informatie over de functie: Teammanagers Schoolontwikkeling & Jonge Kind Telefoon (070) 448 28 28 Sluitingsdatum: 2 november 2018

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte

Afdelingscoördinator (m/v) 1,0 fte Januari 2014 : 14 01 (INTERN+EXTERN) De Veiligheidsregio Limburg-Noord fungeert als samenwerkende partij van 15 gemeenten voor rampenbestrijding, crisisbeheersing, brandweer en publieke gezondheid. Politie

Nadere informatie

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering.

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker systemen I Normfunctienaam Medewerker systemen I Code Peildatum N05.02.02 1-1-2013 Functiereeks Beheer Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking

Nadere informatie

VMS veiligheidseisen voor het ZKN-Keurmerk Een vertaling van de NTA8009:2011 naar de situatie van de zelfstandige klinieken

VMS veiligheidseisen voor het ZKN-Keurmerk Een vertaling van de NTA8009:2011 naar de situatie van de zelfstandige klinieken VMS veiligheidseisen voor het ZKN-Keurmerk Een vertaling van de NTA8009:2011 naar de situatie van de zelfstandige klinieken Leiderschap 1. De directie heeft vastgelegd en is eindverantwoordelijk voor het

Nadere informatie

Accountant (bij voorkeur vennotabel)

Accountant (bij voorkeur vennotabel) Accountant (bij voorkeur vennotabel) Wij zoeken Voor ons team zijn we voor 40 uur per week op zoek naar een accountant voor de samenstelpraktijk (bij voorkeur vennotabel). In deze functie voer je werkzaamheden

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Woningbedrijf Velsen. PublicSpirit. Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Woningbedrijf Velsen PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Partner 8 augustus 2017 De organisatie Woningbedrijf Velsen is de grootste verhuurder in de gemeente

Nadere informatie

> Profiel. Voor profiel Senior Business Consultant graag doorbladeren naar pagina 6

> Profiel. Voor profiel Senior Business Consultant graag doorbladeren naar pagina 6 Executive Search, Werving en Selectie en Interim Management Ptolemaeuslaan 4 3528 BP Utrecht Telefoon: 3-24851 > Profiel Voor profiel Senior Business Consultant graag doorbladeren naar pagina 6 Onderwerp

Nadere informatie

Informatiepakket Hoofd Stafbureau

Informatiepakket Hoofd Stafbureau Informatiepakket Hoofd Stafbureau 1/8 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Protocol sollicitatieprocedure Hoofd Stafbureau Esloo 3 Voorbeeld vacaturetekst 4 Functiebeschrijving Hoofd Stafbureau Esloo 5 Sollicitatiecode

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017 Directeur bedrijfsvoering Doel Zorgdragen voor de beleidsontwikkeling en, na vaststelling van het te voeren beleid door anderen, voor beleidsimplementatie en -evaluatie van (deel)processen in de bedrijfsvoering

Nadere informatie

Het mede verzorgen van de dagelijkse restauratieve voorzieningen en de uitbrengmaaltijden.

Het mede verzorgen van de dagelijkse restauratieve voorzieningen en de uitbrengmaaltijden. Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en Weideveld, Crisisopvangcentra Koetshuis

Nadere informatie

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter

INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter INFOBUNDEL bij de selectieprocedure technisch assistent toezichter Deeltijds (19u) contractueel D1-D3 A. Functiebeschrijving en competentieprofiel B. Aanwervingsvoorwaarden C. Examenprogramma D. Arbeids-

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Administratief & secretarieel:

Functiebeschrijving. Functienaam. Normfunctienaam. Code Peildatum. Functiereeks Ondersteuning: Functiegroep Administratief & secretarieel: Functiebeschrijving Functienaam Medewerker administratief & secretarieel II Normfunctienaam Medewerker administratief & secretarieel II Code Peildatum N07.01.04 1-1-2013 Functiereeks Ondersteuning Het

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR

WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR WERKPLUS WAREGEM FUNCTIE- EN COMPETENTIEPROFIEL ADJUNCT - DIRECTEUR 2/6 FUNCTIEBESCHRIJVING: Adjunct - Directeur Datum opmaak: 22-01-2012 Door: Nancy Cantens (Mentor consult) Datum bijwerking: Door: Reden

Nadere informatie

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet.

De toezichtcommissie is een adviserend orgaan voor alle betrokken instanties bij de verwerking van persoonsgegevens in het kader van dit decreet. SELECTIEREGLEMENT Adviseur Vlaamse Toezichtcommissie (M/V) statutaire functie, rang A2 graad Adviseur met standplaats Brussel Departement Bestuurszaken, Beleidsdomein Bestuurszaken Selectienummer JPV10007/DBZ

Nadere informatie