Algemene jaarvergadering KVV Losser

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene jaarvergadering KVV Losser"

Transcriptie

1 1 Algemene jaarvergadering KVV Losser Afmeldingen: A. Ellenbroek, J. Poorthuis, J. Poorthuis, F. Schoppink, J. Rikhof, B. Rikhof, G. Nijland, M. Boerrigter, B. Barelds, J. van Huizen. Op vrijdag 27 September werd vanaf uur in het clubgebouw van de voetbalvereniging KVV LOSSER de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Aanwezig: 78 leden Notulen van de vergadering Opening van de vergadering Voorzitter F. Kuipers bedankt eenieder voor zijn/haar komst op deze ledenvergadering. Er wordt één minuut stilte gehouden voor de overleden leden t.w.j. de Jong, J. Heerink en R. Even sr.. Notulen van de vorige jaarvergadering De notulen van de algemene ledenvergadering van 28 September 2012 worden zonder opmerkingen vastgesteld. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag van de secretaris, waarin aandacht wordt geschonken aan alle gebeurtenissen binnen de KVV LOSSER van het afgelopen seizoen is te lezen op de site en ligt ter inzage op de tafels. Jaarverslag van de penningmeester Het jaarverslag wordt digitaal gepresenteerd en toegelicht door Vincent Diepmaat. Ten eerste plaatst hij een overzicht van de financiële stromen t.w, kantine inkomsten, sponsorinkomsten en uiteraard de contributie inkomsten. De penningmeester van de sponsorcommissie, H. Eulderink, is gestopt en ook E. Notkamp, verantwoordelijk voor de contributies wil stoppen. Dit betekent dat er op twee belangrijke posities vacatures zijn. De penningmeester geeft aan dat we financieel gezond zijn zonder buffers. De sponsoring staat onder druk en kosten zullen bewaakt worden terwijl de inkomsten omhoog moeten. Ben Mulder merkt op dat getoond overzicht niet op 0 uit komt. Voorzitter F. Kuipers geeft aan dat het een uitdaging is en dat er hard gewerkt zal worden om wel op 0 uit te komen. V. Diepmaat heeft veel werk verzet en we hebben nu de mogelijkheid om maandelijks begroting te toetsen en zo nodig op tijd bij te sturen. Verder zijn er geen vragen en het jaarverslag wordt goedgekeurd.

2 2 Contributies Het bestuur stelt de vergadering voor de contributies conform indexering te verhogen met uitzondering van de jeugd welke nu maandelijks kledingbijdrage betalen. De volgende maandelijkse contributies gelden: Voor de spelende senioren: 17,65 Voor de rustende senioren: 7,85 Voor de jeugd: jaar 12, jaar 10, jaar 10,30 Mini s 2,65 Elke 2 e e.v. jeugdgezinslid 7,10 Vaststelling begroting 2011/2012 De begroting wordt vastgesteld. Verslag van de kascontrolecommissie Harold Nijhuis leest namens de kascontrolecommissie het verslag voor. Punt van aandacht welke elk jaar terugkomt is de afdracht aan de Stichting Exploitatie Accommodatie KVV Losser. Dit is een behoorlijk bedrag en er is geen inzicht wat de Stichting met dat geld doet. Complimenten voor de penningmeester, hij heeft keurig werk geleverd en het verzoek van H. Nijhuis aan de vergadering is dan ook om de penningmeester decharge te verlenen, hetgeen door de ledenvergadering wordt overgenomen. Verkiezing leden kascontrolecommissie De kascontrolecommissie bestond het afgelopen jaar uit H. Nijhuis, G. Poort en N. Veger. Voor volgend jaar worden aangesteld: G. Poort, N. Veger en R. Stockmann. Bestuursverkiezing De heren F. Kuipers en N. Gevers zijn aftredend en wel herkiesbaar. Er zijn geen bezwaren vanuit de aanwezigen. Verder wordt Twan Leussink voorgedragen ter uitbreiding van het bestuur; hij zal facilitaire zaken op zich nemen. Vanuit de aanwezigen is er geen bezwaar en onder luid applaus neemt Twan plaats achter de bestuurstafel. Verkiezing voorzitter Het bestuur draagt Freddie Kuipers voor als voorzitter. Freddie Kuipers wordt vervolgens met overgrote meerderheid herkozen als voorzitter van KVV LOSSER. Freddie Kuipers bedankt vervolgens iedereen voor het in hem gestelde vertrouwen.

3 3 Wat hebben we bereikt Jeugdafdeling loopt goed,; gemeten met andere verenigingen. Technisch jeugdbeleid begint vruchten af te werpen. Proces binden en verbinden loopt goed - afsluiting jeugd een groot succes - informatie avonden hoofdleiders / leiders goed ontvangen - introductie PANNA, eerste aanzet tot verbetering communicatie - JAC fors uitgebreid met ouders Social media steeds meer gebruikt en bezoek website fors toegenomen Door integratie van jeugdbestuur in hoofdbestuur kortere lijnen maar ook door vrijwilligersproblematiek uit noodzaak geboden Basis zaken eerste elftal beginnen te lopen Invulling kantinebezetting door seniorenteams sterk verbeterd Veel positieve reacties kledingbeleid Mevrouw Hester Rosink merkt op dat er bij D5 nog veel onvrede heerst, het gevoel van erbij aan hangen. Voorzitter Freddie Kuipers geeft aan dat dit niet de bedoeling is maar dat er vanuit de selectieteams afgedaald wordt naar de lagere teams. Er wordt hard gewerkt om alle open plekken voor alle teams ingevuld te krijgen. Belangrijk is dat alle jeugdleden plezier hebben. René Monnikhof plaatst de opmerking dat de ledenvergadering toch alleen voor leden is. Volgens statuten mogen ouders als vertegenwoordiger van hun kinderen aanwezig zijn. Normen Veger vraagt of de intentie bestaat om weer een jeugdcommissie te vormen. Freddie Kuipers beantwoord dat er nog niet over is nagedacht, liefst wel met een voorzitter welke het uitgestippelde technisch beleidsplan volgt. Waar lopen we tegenaan Teveel operationeel bezig Één stap vooruit, twee stappen achteruit, ambitie moet bijgesteld worden, zie krachtenveld Ontbreken van kader zoals wedstrijdsecretaris, leiders Inkomsten uit leden zal dalen ( zie demografie) Tijdelijk uitvallen van Henry Bennink i.v.m. ziekte, gelukkig wel opgevuld Vertraging oplevering jaarboek Waar gaan we mee aan de slag Blijven ondersteunen eerste elftal Doorbreken van vrijwilligersproblematiek Betere beheersing van kosten Binden en verbinden verder ontwikkelen; ook met ouders jeugdleden

4 4 Het tekort aan vrijwilligers is een groot probleem, een student gaat voor KVV Losser een plan schrijven. Vanwege tekort aan kader is er weinig gebeurd met het plan van een aantal jaren geleden. Sander Reuvers merkt op dat het onduidelijk is wat welke functie inhoudt en hoeveel tijd het gaat kosten. Freddie Kuipers geeft aan dat F. Remers en T. Verheijen bezig zijn om alle processen in kaart te brengen en er een duidelijke functieomschrijving bij te zetten. Dan ook duidelijk hoeveel tijd een functie gaat kosten. Wim Slot oppert het idee om het wedstrijdsecretariaat in te vullen door een aantal dames welke ieder een paar uur per week iets willen doen. Freddie Kuipers beantwoord dat er inderdaad uit een andere vijver gevist moet worden, vooral ouders benaderen. Ben Mulder vindt het belangrijk dat plannen concreet gemaakt worden en heeft reeds een statement opgeschreven, van contributie inning alleen kan KVV Losser niet bestaan. Iedere actieve speler en iedere ouder van een jeugdlid zal een actieve bijdrage moeten en willen leveren aan KVV Losser. Johan Wijering vervolgt hierop dat deze discussie reeds twee jaar duurt en dat we nu nog geen stap verder zijn. Bij 400 spelende jeugdleden moet men ouders kunnen vinden. In de categorie jaar zie je weinig mensen vrijwilligerswerk doen. Vincent Kuiper gaat hierop in dat er bij veel ouders onwetendheid is en dat men niet weet dat zo weinig mensen de kar trekken. Idee is om ouders uit te nodigen voor een vergadering om hen bewust te maken van het probleem. Hester Rosink oppert het idee om i.p.v. een activiteit aan het einde van het seizoen te doen, deze aan het begin van het nieuwe seizoen te doen om zo betere binding te creëren van nieuwe teams en bijbehorende ouders. Huldiging leden De heren R. Elshoff en N. Rijnbeek worden wegens hun 25-jarig lidmaatschap gehuldigd en de heren V. Spekreijse en E. Werger voor hun 40-jarig lidmaatschap. De heer H. Keur wordt voor zijn 50-jarig lidmaatschap en de heer J. Bleijenberg voor zijn 60-jarig lidmaatschap gehuldigd door voorzitter Freddie Kuipers na een persoonlijk woordje van Wim Slot. Vanwege hun afwezigheid zullen de heren J. Poorthuis, F. Schoppink, J. Rikhof. B. Rikhof, G. Nijland en M. Boerrigter tijdens de nieuwjaarsreceptie van 2014 alsnog worden gehuldigd. Alle jubilarissen van harte proficiat.

5 5 Mededelingen 1) Tijdens de discussie omtrent de vrijwilligersproblematiek stelt het bestuur aan de vergadering voor of men akkoord gaat met het statement van Ben Mulder (eerder vernoemd). De vergadering gaat unaniem akkoord. 2) Promoten van de Club van 100; jaarlijks regelt deze club veel zaken voor KVV in overleg met het bestuur. Het is belangrijk hen een warm hart toe te dragen en lid te worden. 3) Top Craft inkomsten staan onder druk. Ligt in de planning om de velden in eigen beheer te krijgen en de onderhoudscommissie zal vervolgens zoveel mogelijk onderhoud uitvoeren. Contract loopt echter nog, blijven in overleg. In het bedrag welke afgedragen wordt aan de Stichting zit ook een deel voor het onderhoud in. Rondvraag - Leo Eulderink wil even aangeven dat de ondersteuning voor Losser 1 m.n. nu ook komt vanuit A1 en B1, tevens de aanvulling vanuit Losser 2. René Monnikhof vult aan dat ook Losser 4 zijn bijdrage levert. - Johan Wijering kledingbeleid zit goed in elkaar, wanneer sluiten de senioren aan? Kan bij andere verenigingen ook. Freddie Kuipers geeft aan dat de senioren mogen aansluiten op dit moment. Hierop komt de opmerking dat het bestuur met de leiders om tafel moeten en dat het bestuur bepaalt wat er gebeurt en niet de spelers. Het bestuur zal deze opmerking meenemen en we kunnen alsnog overgaan tot verplichting. - Verder is Johan Wijering geschrokken van de afname van het aantal leden. Het antwoord hierop is dat het niet aan één ding ligt maar bv. het meisjesvoetbal. KVV Losser had de intentie om met AJc te gaan samenwerken wat betreft het meisjesvoetbal, echter laatstgenoemde heeft zich op het laatste moment teruggetrokken. Hierdoor zijn bij KVV een aantal meisjes weggegaan. E. Notkamp geeft aan dat ook een aantal rustende leden gestopt zijn en dat er een aantal jeugdleden naar AJc zijn gegaan. Dit is een golfbeweging. - René Monnikhof merkt op dat KVV door het kunstgras moeten voetballen als het slecht weer is, slecht voor de kantine inkomsten. Voorstel is om een langere winterstop in te lassen. Het bestuur zal dit meenemen. - Normen Veger vraagt of de problemen rondom het tweede kunstgrasveld nu zijn opgelost aangezien het veld pas geleden weer is afgelast. Het antwoord op deze vraag is dat er eigenlijk geen probleem is en dat de afwatering in orde is. Dit is onderzocht door een extern bedrijf. Sluiting Freddie Kuipers bedankt eenieder voor zijn / haar aanwezigheid, de positieve reacties en vertrouwen in het bestuur en sluit daarmee de ledenvergadering D.E.A. Steghuis Secretaris

6 Losser, Oktober

Algemene jaarvergadering KVV Losser 07-10-2011

Algemene jaarvergadering KVV Losser 07-10-2011 1 Algemene jaarvergadering KVV Losser 07-10-2011 Afmeldingen:T. Wijering, A. Gering, J. Poorthuis, G.J. Scheffer,L. Bruggeman,H. Eulderink,T. Jeunink,W. Kuipers,C. Wijering,G. Poort,B. Snippert,I. Haverkort,M.

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren

Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren Verslag 70 e jaarvergadering SV Angeren 1. Opening De voorzitter heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Wat er afgelopen seizoen is gepasseerd is te lezen in het jaarverslag, welke we

Nadere informatie

1. Opening Voorzitter

1. Opening Voorzitter VV Bergambacht 1. Opening Voorzitter In Memoriam Herman van Buren (Lid van verdienste) Jan van der Hek (Erevoorzitter, Lid van verdienste). Robin Stam A G E N D A 1. Opening door de voorzitter 2. Notulen

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 28 september 2017 Datum: 28-09-2017 Tijdstip: 21.15 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Martin Mulder

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening

RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur. Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november Opening RKSV MIERLO-HOUT Hoofdbestuur Notulen Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 1. Opening De voorzitter opent om 20.00 uur de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2015 en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017

NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 8 JUNI 2017 1. opening en welkom door de voorzitter, Jan Wijnia 2. vaststellen van de agenda 3. notulen ALV 24 november 2016 4. mededelingen/ingekomen stukken

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018

Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Notulen Jaarvergadering verenigingsjaar 2017 HSV Venbergen op 26 januari 2018 Aanwezig: 54 leden en voltallige bestuur. 1. Opening: Na een moment van stilte om onze overleden leden te herdenken opent Piet

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d

RKSV MARGRIET. Correspondentie-adres: Postbus 270, 5340 AG OSS. NOTULEN ALV d.d NOTULEN ALV d.d. 25-11-2014 Opening Voorzitter Piet de Jongh spreekt het welkomstwoord uit tijdens de druk bezochte eerste algemene ledenvergadering in het nieuwe complex. Jeugdcommissie De jeugdcommissie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS

VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS VOETBALPLAN RKSV DE TUKKERS OKTOBER 2011 Voetbalplan RKSV De Tukkers Page 1 Inhoud Inleiding 3 Missie en doelstellingen 4 Opbouw van het plan 5 Organisatie 6 Werkgroepen 8 Technische Commissies 8 Functieomschrijvingen

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

Bestuursplan v.v. O.F.B.

Bestuursplan v.v. O.F.B. AANLEIDING Om een vereniging te kunnen leiden is er een plan nodig. In dit bestuursplan leggen we vast welke taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden er horen bij de bestuursleden, commissies en overige

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017

Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Algemene Ledenvergadering RKSV Margriet 13 november 2017 Opening: De vergadering wordt door de voorzitter geopend en vraagt om 1 minuut stilte voor Tiny van Geenen die in maart 2017 is overleden. Verslag

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016

NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 NOTULEN VAN DE JAARVERGADERING VAN 17 NOVEMBER 2016 Domburg, 18 november 2016 De (jeugd)voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze jaarvergadering. Hij geeft aan de jaarvergadering te zullen leiden

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 29 november 2017

Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Algemene ledenvergadering 29 november 2017 Agenda Opening Jaarverslag secretaris Jaarverslag penningmeester Jaarverslag vertrouwenspersoon Vaststellen contributie 2018-2019 Bestuursmededelingen, Rondvraag

Nadere informatie

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011

Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 14 NOVEMBER 2011 1 Agenda algemene ledenvergadering 14 november 2011 1. Opening door de voorzitter en mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 11 april 2011.

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. NOTULEN ALGEMENE LEDENVERGADERING 2012 Datum: 24 oktober 2012. Locatie: Kantine Voetbalvereniging Zeddam Aanwezig: 18 leden inclusief de leden van het bestuur. Notulist: Petra Bieleveldt Afmeldingen: Bennie

Nadere informatie

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken Aanwezig: 43 leden. Notulen 79 ste Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Scheidsrechtersvereniging, 13 april 2015 Genodigden: VCN, COVS Oost, Servicegebied Midden en zustervereniging COVS Winterswijk e.o.

Nadere informatie

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017

Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 Verslag cq besluitenlijst ledenvergadering 17 okt 2017 1. Opening Voorzitter Harm Jan Danker opent om 20.04 uur de algemene leden vergadering van de vv Peize en heet de aanwezige leden hartelijk welkom.

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN

ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN ALGEMENE LEDENVERGADERING H.S.V. ONS GENOEGEN 4 NOVEMBER 2013 1 Agenda algemene ledenvergadering 4 november 2013 1. Opening door de voorzitter en aanvullende mededelingen. 2. Verslag ledenvergadering 22

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur

Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur ALGEMENE LEDENVERGADERING VVM Deze wordt in de kantine van ons clubgebouw gehouden op: Dinsdag 25 november 2014 aanvang 20.00 uur Voor de goede orde delen wij u mede, dat conform artikel 16 van de Statuten

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015

Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Algemene Ledenvergadering SIOL woensdag 23 september 2015 Agenda (1) 1. Opening, vaststelling agenda en mededelingen 2. Notulen vergadering 6 oktober 2014 3. Jaarverslag seizoen 2014/2015 en vooruitblik

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Strategisch Plan 2013-2016. Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging

Strategisch Plan 2013-2016. Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging Strategisch Plan 2013-2016 Koninklijke Haagsche Cricket en Voetbal Vereeniging 1 Wie zijn we? Wat zien we en wat willen we? Hoe willen we dat bereiken? 2 Wie zijn we? Wat zien we en wat willen we? Hoe

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen

Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen Notulen algemene Ledenvergadering Vereniging Huurdersplatform de Woonplaats gehouden op 12 maart 2014 te Zutphen 1. Opening en Mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder van harte

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014 VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING TVO OMNI 2014 Datum: 20 okt. 14 Tijdstip: 21.00 22.15 uur Opgesteld door Monique Plaats: t Geertman Grashof Aanwezig: Afgemeld: Zie presentielijst Tonny ten Dam, Harry Rupert,

Nadere informatie

Er wordt stilgestaan bij het overlijden van de leden Riny Deelen en Wim van Kraay.

Er wordt stilgestaan bij het overlijden van de leden Riny Deelen en Wim van Kraay. Notulen 101e jaarvergadering R.K.S.V. MULO d.d. 30-10-2017 Locatie: Aanwezig: Notulen: kantine RKSV MULO zie presentielijst Rob Swinkels 1. Opening door de voorzitter De voorzitter heet iedereen welkom

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen.

Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. Notulen Algemene Ledenvergadering gehouden op 12-december 2014 Aanwezig: +/- 25 leden Afmeldingen: Jelger Westendorp, Arjen Hoekstra, Theo Bremer, Rients de Jager, Afke Weerstra en Hero van Manen. 1. Opening

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING DIO 30. Notulen Algemene ledenvergadering 2016

VOETBALVERENIGING DIO 30. Notulen Algemene ledenvergadering 2016 Notulen Algemene ledenvergadering 2016 Plaats : Clubhuis DIO 30 Datum : 14-12-2016 Aanwezig : Bestuur + 27 leden Afwezig met kennisgeving : Rini van Son Agenda Algemene Ledenvergadering 2016 1. Opening

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Locatie de Mallemolen / aanvang 15.00 uur De vergadering werd voorafgegaan door een eucharistieviering in de C&D-kerk om 13.30 uur, waarbij

Nadere informatie

Jaarverslag seizoen

Jaarverslag seizoen Jaarverslag seizoen 2015-2016 Beste sportvriend, AGENDA ALGEMENE VERGADERING D.D. 12 JUNI 2017 Hierbij nodig ik U uit tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering van 12 juni a.s., aanvang 20.00 uur,

Nadere informatie

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt.

Het verslag wordt paginagewijs doorgenomen. Er worden geen opmerkingen gemaakt. De notulen zijn hierbij vastgesteld. De secretaris wordt bedankt. Concept Verslag 1. Opening en welkom Walter Wind zit de vergadering technisch voor. Er zijn een aantal formele afmeldingen binnen gekomen. Velen hebben zich niet afgemeld; het aantal aanwezigen is erg

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017

Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 Notulen Algemene Leden Vergadering 30 oktober 2017 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden. De navolgende leden hebben zich

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Aanmeldingsformulier v.v. Gasselternijveen Achternaam: Voorvoegsel (a.u.b. voluit): Roepnaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Straat: Postcode/Woonplaats: Tel. of mobiel nr.: E-mail:................,.......

Nadere informatie

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen

Welkom. Algemene Leden Vergadering De Vereniging Activia zijn wij samen Welkom Algemene Leden Vergadering 2018 De Vereniging Activia zijn wij samen Agenda: Opening Eventuele binnengekomen stukken en afmeldingen Notulen jaarvergadering d.d. 10 november 2017 Jaarverslagen Bestuursverkiezing

Nadere informatie

Postadres: Wonderfontein SM Purmerend. Notulen Algemene Ledenvergadering vrijdag 14 september 2018

Postadres: Wonderfontein SM Purmerend. Notulen Algemene Ledenvergadering vrijdag 14 september 2018 Secretariaat: E. Wiersma Postadres: Wonderfontein 58 1448 SM Purmerend E-mail: secretaris@vippurmerend.nl Notulen Algemene Ledenvergadering vrijdag 14 september 2018 1. Opening De voorzitter opent om 20:05

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 9 november 2017.

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 9 november 2017. Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 9 november 2017. Locatie: Kantine Sporting Krommenie Aanvang: 20.00 uur 1. Opening Het aanwezige ledenaantal is minder dan 50 waardoor de vergadering wordt gesloten

Nadere informatie

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen)

Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) VV Bergambacht Totaal 505 leden Groeiende Jeugdafdeling (250 junioren en pupillen) => We hebben de jeugd, dus we hebben de toekomst! 150 actieve vrijwilligers; bestuur, (diverse) commissieleden, leid(st)ers,

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 28 NOVEMBER 2013

ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 28 NOVEMBER 2013 ALGEMENE LEDENVERGADERING VV TREKVOGELS 28 NOVEMBER 2013 Aantal aanwezige leden: 71, plus de 7 bestuursleden Opening en welkom door voorzitter Jan Wijnia Jan heet de leden hartelijk welkom. Vaststellen

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering 27 oktober 2014, seizoen 2013-2014

Verslag algemene ledenvergadering 27 oktober 2014, seizoen 2013-2014 Verslag algemene ledenvergadering 27 oktober 2014, seizoen 2013-2014 Aanvang: 20.30 uur Aanwezig: 61 personen inclusief bestuursleden Afwezig: Erwin Kupper, Frank Brummel, Jeanet Rouwenhorst, Piet Kortsmit,

Nadere informatie

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010

Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 Blue Arrows - ALV 23 juni 2010 AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststelling notulen ALV 20 april 2010 4. Bezetting en vacatures cies & bestuur 2010-2011 5. Begroting & contributies

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

Er zijn geen opmerkingen over de notulen van de voorgaande vergadering en worden derhalve goedgekeurd.

Er zijn geen opmerkingen over de notulen van de voorgaande vergadering en worden derhalve goedgekeurd. De agenda ziet er als volgt uit: 1. Opening 2. Ingekomen stukken/mededelingen 3. Notulen van de algemene ledenvergadering van: 26-10-2016 4. BSC Unisson 2.0 - FAC - 100-jarig bestaan - Survivalrun bij

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp

Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Huishoudelijk Reglement van SV Nootdorp Het huishoudelijk reglement van SV Nootdorp is een verzameling van regels en bepalingen ter ondersteuning van de statuten van SV Nootdorp. Het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan

Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld. Beleidsplan Meisjes- en vrouwenvoetbal SDV Barneveld Beleidsplan 2016 2019 Versie 2.0 17 november 2015 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Voorwoord... 3 2. Beleid meisjes- en vrouwenvoetbal... 4 2.1 Doelstellingen...

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur Algemene Ledenvergadering Woensdag 11 september 2019 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2018 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar

Missie en Visie VV Moordrecht Met elkaar & Voor elkaar Missie en Visie VV Moordrecht 2017 2021 Met elkaar & Voor elkaar Onze missie Waar we voor gaan een dorpse vereniging laagdrempelig aanbieden van de voetbalsport een ontmoetingsplaats waar prestatie en

Nadere informatie

Ledenvergadering LAC Frisia 1883

Ledenvergadering LAC Frisia 1883 L.A.C. Frisia 1883 Ledenvergadering LAC Frisia 1883 Maandag 12 december 2016 Agenda: 1. Opening L.A.C. Frisia 1883 2. Ingekomen stukken 3. Notulen van de Algemene ledenvergadering d.d. juni 2016 4. Jaarverslag

Nadere informatie

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero-lid. Apeldoorn, 3 november Betreft: Algemene Ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero-lid Apeldoorn, 3 november 2014 Betreft: Algemene Ledenvergadering Beste leden van Provero, Op dinsdag 11 november 2014 vindt tijdens de bijeenkomst De Omgevingswet, terug naar de zandbak tussen

Nadere informatie

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014

Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 Notulen Algemene Leden Vergadering 6 oktober 2014 1. Opening en mededelingen. De voorzitter heet alle leden van harte welkom en in het bijzonder de aanwezige ereleden en de leden van verdienste. De navolgende

Nadere informatie

Enquête Jeugdbeleid vv SDS

Enquête Jeugdbeleid vv SDS Enquête Jeugdbeleid vv SDS Aug, 2010 Beste SDS ers, Als reeds vermeld in ons verenigingsblad De Treffer doe ik namens de jeugdcommissie van vv SDS onderzoek naar het beleid van onze jeugdafdeling. Het

Nadere informatie

Notulen van de 97e Algemene Ledenvergadering PVC, gehouden op het Sportpark Marco van Basten op 11 oktober 2012.

Notulen van de 97e Algemene Ledenvergadering PVC, gehouden op het Sportpark Marco van Basten op 11 oktober 2012. Notulen van de 97e Algemene Ledenvergadering PVC, gehouden op het Sportpark Marco van Basten op 11 oktober 2012. 1) Opening door de voorzitter. De voorzitter heet alle aanwezigen welkom op deze vergadering

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016

Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Algemene ledenvergadering v.v. Trekvogels dd. 26 mei 2016 Aanwezige bestuursleden: Jan Wijnia, Axel Roes, Ben Klaassen, Henk Jans, Isaäc Soeter, Piet Geerts. Afwezig: Erik van Aalzum, Jack de Bruin (met

Nadere informatie

De voorzitter (Rob ter Mors) is in verband met ziekte niet aanwezig. Dignus opent de vergadering om uur en heet de 22 aanwezige leden welkom.

De voorzitter (Rob ter Mors) is in verband met ziekte niet aanwezig. Dignus opent de vergadering om uur en heet de 22 aanwezige leden welkom. Verslag ledenvergadering ASC Nieuwland 3 juli 2017 1. Opening en Welkom De voorzitter (Rob ter Mors) is in verband met ziekte niet aanwezig. Dignus opent de vergadering om 20.00 uur en heet de 22 aanwezige

Nadere informatie

SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER'

SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' vfv Pagina 1 17-10-2013Onderwerp: SAMENWERKING JEUGDOPLEIDINGEN 'OOSTERMOER' vv Gieterveen vv Gasselternijveen vv G.K.C. VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Versie

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering. Datum : Dinsdag 8 november 2016 Locatie : Clubhuis

Notulen algemene ledenvergadering. Datum : Dinsdag 8 november 2016 Locatie : Clubhuis Notulen algemene ledenvergadering. Datum : Dinsdag 8 november 2016 Locatie : Clubhuis Aanwezig bestuursleden: Norbert van Hengstum (NH) Harold Eijbergen (HE) Robert Muts (RM) Bert Veldman (BV) Ineke Pongers

Nadere informatie

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem

Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem Huishoudelijk regelement Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Basisschool De Vlasbloem is een aanvulling op de statuten zoals

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT R.K. VOETBALVERENIGING RIJSBERGEN ( V.V.R. ) Opgericht 1 februari 1931

HUISHOUDELIJK REGLEMENT R.K. VOETBALVERENIGING RIJSBERGEN ( V.V.R. ) Opgericht 1 februari 1931 HUISHOUDELIJK REGLEMENT R.K. VOETBALVERENIGING RIJSBERGEN ( V.V.R. ) Opgericht 1 februari 1931 Zetel, Naam en Doel Art. 1 Art. 2 Art. 3 De vereniging is gevestigd te Rijsbergen. Zij draagt de naam van

Nadere informatie

Maandag 23 november Kort verslag

Maandag 23 november Kort verslag Maandag 23 november 2015 Kort verslag Algemene Ledenvergadering Op maandagavond 23 november 2015 woonden circa 40 leden de ledenvergadering bij. Evenals bij de laatste vergaderingen was de opkomst van

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

Organisatiestructuur. Inhoudsopgave. 1.0 Inleiding. 2.0 Jaarlijkse Algemene Vergadering 2.1 Verenigingsvertegenwoordiger 2.

Organisatiestructuur. Inhoudsopgave. 1.0 Inleiding. 2.0 Jaarlijkse Algemene Vergadering 2.1 Verenigingsvertegenwoordiger 2. Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 2.0 Jaarlijkse Algemene Vergadering 2.1 Verenigingsvertegenwoordiger 2.2 Kascommissie 3.0 Bestuur 3.1 Algemeen 3.2 Bestuurstaken 3.3 Commissies 4.0 Technische Commissie 4.1

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda

Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december Agenda Verslag van de Algemene Ledenvergadering (concept) Woensdag 18 december 2013 Agenda 1. Opening en vaststellen agenda 2. Vaststellen notulen ALV 23 november 2012 3. Mededelingen en ingekomen stukken 4.

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

LEDENVERGADERING 2004.

LEDENVERGADERING 2004. Windesheim, 25 november 2004 LEDENVERGADERING 2004. Aanwezig: 5 bestuursleden + 33 leden Afwezig met kennisgeving: Leden: Erik Bredewold, Rein van Lohuizen, André Frijlink en Freddy Biesemaat 1. OPENING:

Nadere informatie

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007.

Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Concept van de notulen van de algemene ledenvergadering van de voetbalvereniging Kapelle op maandag 12 november 2007. Aanwezig: 37 stemgerechtigde leden, incl. bestuursleden, die de presentielijst getekend

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Handbal Vereniging Born 75

Huishoudelijk Reglement Handbal Vereniging Born 75 Huishoudelijk Reglement Handbal Vereniging Born 75 ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 De vereniging is opgericht op., 1975. Zij stelt zich ten doel het beoefenen van de handbalsport te bevorderen. Artikel 2

Nadere informatie

TOGB 23, 121, 2650 AC

TOGB 23, 121, 2650 AC ALV TOGB handbal SV TOGB Sportpark Het Hoge Land Hoge Land 23, Berkel en Rodenrijs Postbus 121, 2650 AC Berkel en Rodenrijs Ons Clubhuis 010 511 20 06 12 mei 2015 T O G B 1. Opening vergadering 2. Ingekomen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Duurzaam noodzaak voor continuïteit NSVV

BELEIDSPLAN. Duurzaam noodzaak voor continuïteit NSVV BELEIDSPLAN Duurzaam noodzaak voor continuïteit NSVV DUURZAAM Behouden wat wij hebben opgebouwd 1. Duurzaam is behouden wat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd 2. Groei is mooi, maar realiteit leert

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

Geen opmerkingen; voorzitter vraagt goedkeuring van de notulen, die hij ook krijgt en bedankt Henk Jans voor het opstellen van de notulen.

Geen opmerkingen; voorzitter vraagt goedkeuring van de notulen, die hij ook krijgt en bedankt Henk Jans voor het opstellen van de notulen. Notulen jaarvergadering 26 november 2009 vv Trekvogels Datum : 26 november 2009, 20.30-22.00 uur Plaats : clubhuis Luciaweg 25 Aanwezig : 60 leden 1 Opening/ Kennismaking Henny opent de vergadering en

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek.

VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. VERSLAG VAN DE JAARVERGADERING VAN SPV 81 Gehouden op donderdag 8 december 2011 in de kantine Noordzijdseweg 97a te Polsbroek. Aanwezig Bestuursleden 7 Leden 11 1 Opening Voorzitter Maurice Hoffman opent

Nadere informatie

STRUCTUUR DIO AFDELING KORFBAL: Taken, rollen, verantwoordelijkheden (versie per ) BESTUUR. Voorzitter Secretaris Penningmeester Korfbalzaken

STRUCTUUR DIO AFDELING KORFBAL: Taken, rollen, verantwoordelijkheden (versie per ) BESTUUR. Voorzitter Secretaris Penningmeester Korfbalzaken STRUCTUUR DIO AFDELING KORFBAL: Taken, rollen, verantwoordelijkheden (versie per 24.01.13) ORGANOGRAM BESTUUR Voorzitter Secretaris Penningmeester Korfbalzaken MEEWERKENDE VOORLIEDEN Club van 25 Ledenadm.

Nadere informatie