Online applicatie voor participatie en re-integratie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Online applicatie voor participatie en re-integratie"

Transcriptie

1 EazyUitstroom

2 EazyUitstroom Online applicatie voor participatie en re-integratie Pit Strategie biedt innovatieve oplossingen voor sociale diensten van gemeenten om maximaal resultaat op uitstroom te realiseren. Ter ondersteuning van het proces van werkgeversdienstverlening, matching, arbeids bemiddeling en nazorg hebben we de online applicatie EazyUitstroom ontwikkeld. Vanaf het moment dat een uitkering wordt aangevraagd, kan EazyUitstroom het profiel van de werkzoekende in beeld brengen. En vervolgens de kansen en mogelijk heden van de werkzoekende matchen met de kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Doordat EazyUitstroom de focus legt op kansen in plaats van op beperkingen, lukt het vaak nog vóórdat de werk zoekende een uitkering krijgt toegekend te bemiddelen naar werk. EazyUitstroom biedt hierbij inzicht in de status van het bemiddelingsproces en de contactmomenten met alle be trokken partijen. De managementinformatie die u nodig heeft om accuraat te kunnen sturen op het proces, is op elk moment inzichtelijk en actueel. Uiteraard is het moge lijk om EazyUitstroom te vullen en actueel te houden met gegevens vanuit klantvolgsystemen, zoals GWS4all. Via een beveiligde verbinding zijn de gegevens op elk moment en vanaf iedere locatie inzichtelijk voor alle collega s. Met de flexibele software van EazyUitstroom heeft u als gemeente de beschikking over de gegevens van uw klanten en werkgevers. U kunt zelf tabellen, selecties, weergaven en sjablonen inrichten. Via maatwerk kunt u de applicatie geheel afstemmen op de situatie, wensen en behoeften van u en uw gemeente.

3 Klant in Beeld met EazyUitstroom Een goede match maken tussen een werkzoekende en een vacature lukt alleen als u de juiste informatie beschikbaar hebt. Deze informatie moet ook in hoog tempo te vinden zijn, omdat een werkgever altijd haast heeft met het vervullen van zijn vraag en de concurrentie ook snel reageert. Het is daarom van belang dat alle informatie over een werkzoekende helder is geregistreerd en eenvoudig op te roepen is. En dat de gegevens inzicht geven in de kansen en mogelijkheden van de klant en beschikbaar zijn voor alle collega s die betrokken zijn bij het re-integratieproces. Voor klanten die nog niet direct geschikt zijn voor de arbeidsmarkt is het van belang dat de belemmeringen die betaald werk in de weg staan inzichtelijk zijn. Aan de hand van deze informatie kunnen groeitrajecten van klanten worden bepaald, gericht op uitstroom naar betaald werk. De focus ligt daarbij op de kansen en mogelijkheden, zonder eventuele belemmeringen uit het oog te verliezen. Bij het maken van een match sluit EazyUitstroom niemand uit. EazyUitstroom brengt de werkzoekende met de meeste potentie direct in kaart. Hiermee krijgen plaatsingen een duurzamer karakter en wordt de kans op langdurige uitstroom vergroot. Hoe werkt het?? In EazyUitstroom maakt u een zeer uitgebreid profiel aan van uw klanten. Naast opleidingen en werkervaring legt u bijvoorbeeld kwaliteiten, hobby s, beschikbaarheid en competenties vast maar ook bijvoorbeeld de vervoersmogelijkheden en rijvaardigheidsbewijzen waarover een klant beschikt. De gegevens die nodig zijn om tot een compleet profiel te komen, kunt u op verschillende wijze in EazyUitstroom invoeren: EazyUitstroom helpt om bij het intakegesprek van een nieuwe aanvraag of een herbeoordeling de gegevens te verzamelen die van belang zijn om uiteindelijk een goede match te maken met het aanbod van de arbeidsmarkt of een werkervaringsplaats. Aan de hand van het intake gesprek en de beschikbare gegevens wordt de informatie over de werkzoekende compleet gemaakt. De basisgegevens kan EazyUitstroom inlezen vanuit een bestand uit GWS4all of een ander klantsysteem. Aanvullende persoonlijke gegevens kan de werkzoekende zelf invoeren via een persoonlijke login. Uit bestaande cv s documenten kunnen gegevens worden ingelezen en worden opgeslagen in EazyUitstroom.

4 Werkgevers in Beeld met EazyUitstroom EazyUitstroom kan ook informatie vastleggen over de arbeidsmarkt in uw regio. Informatie over bedrijven, werkgevers en vacatures die beschikbaar zijn voor de doel groep. Medewerkers die zich richten op de werkgevers dienstverlening worden door EazyUitstroom ondersteund om hun activiteiten rondom acquisitie en bemiddeling eenvoudig vast te leggen en daarover te kunnen rapporte ren. De logische opbouw van de schermen ondersteunt bij de volledige vastlegging van de gegevens die nodig zijn om het bemiddelingsproces te kunnen opstarten. Doordat EazyUitstroom een online applicatie is, zijn de gegevens, via een beveiligde verbinding, op elk moment inzichtelijk. De accountmanager kan desgewenst samen met de werkgever de informatie over een vacature vast leggen of een match draaien om een eerste indruk te krijgen van de potentieel beschikbare werkzoekenden. De profielen van deze geschikte werkzoekenden kunnen ter plekke eenvoudig aan de werkgever worden toege stuurd. Om de invoer van een vacature tijdbesparend te laten verlopen beschikt het systeem over een vacatu re-tekstherkenning, waarmee de belangrijkste criteria automatisch worden gekoppeld aan een vacature. De klantmanagers ziet een nieuwe vacature direct op zijn persoonlijke dashboard. En accountmanagers maken hun acquisitieverslagen al tijdens het gesprek met een werk gever middels aantekeningen in EazyUitstroom. Wanneer de accountmanager voor de deur van een bedrijf staat, kan hij eenvoudig opzoeken wat er tijdens het vorige bezoek is besproken of welke werkzoekende er werkzaam zijn bij de werkgever. Het enige wat nodig is, is een netwerkverbinding.

5 Matching met EazyUitstroom In het bemiddelingsproces is het belangrijk snel te kunnen handelen en de juiste match te maken. Iedereen is erbij gebaat dat de juiste persoon op de juiste plek komt. EazyUitstroom heeft veel verschillende zoekmogelijkheden om de juiste match te kunnen maken. De matchings software van EazyUitstroom heeft vele zoekmogelijkheden waarmee je via allerlei denkbare invalshoeken in het systeem kunt zoeken naar de beste match en vraag en aanbod met elkaar kunt verbinden. Hoe zoeken? Vrij zoeken: aan de hand van een trefwoord zoekt EazyUitstroom bij wie de gevraagde term voorkomt. Het systeem zoekt zowel in de gegevens als de documenten die bij de kandidaat zijn opgeslagen. Dit is te vergelijken met zoeken via Google. Klanten zoeken op een uniek kenmerk zoals dossiernummer, cliëntnummer of BSN. Klanten zoeken op profiel, focusberoep, werkpotentie, opleiding, hobby s, beschikbaarheid, werkervaring, vervoersmogelijkheden enz. Werkgevers zoeken op: locatie, contactpersoon, openstaande vacatures, branche, specialisme, geplaatste werkzoekenden. Vacatures zoeken: lokaal, regionaal, per werkgever, per vakgebied, ervaring, branche enz.; Contact & correspondentie: doorzoek op trefwoord het vastgelegde mailverkeer, de telefoongesprekken, acquisitieverslagen en agenda-items.

6 Cv generator Als u de beste match heeft gevonden kan EazyUitstroom voor een aantrekkelijke presentatie richting werkgevers met één druk op de knop een cv samenstellen en in de gewenste stijl opmaken. Daarnaast is het eenvoudig om kandidaat-profielen via de mail bij werkgevers aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk om zowel vraagals aanbodgericht kandidaat profielen aan werkgevers beschikbaar te stellen. Bemiddelingsproces Het sollicitatieproces blijft inzichtelijk via een actuali teitsstatus. Het is daardoor makkelijk om voorgestelde kandidaten te volgen en op de hoogte te houden en over de status te communiceren met de werkgevers.

7 Managementinformatie in Beeld met EazyUitstroom EazyUitstroom biedt verschillende functionaliteiten om het uitstroomproces te monitoren, managementinformatie te genereren en daarop te sturen. Daarnaast biedt EazyUitstroom inzicht in het bestand van uitkeringsgerechtigden op het gebied van geografische indeling, leeftijdscategorie, focusberoep en opleidingsniveau. Deze informatie geeft de werkgeversdienstverleners informatie waarop zij kunnen anticiperen in de werkgeversbenadering en de marktbewerking om de kans op uitstroom te bevorderen. Dashboard De statistieken van EazyUitstroom geven realtime de resultaten van de uitstroom-inspanningen helder weer. Met deze informatie kunt u sturen op zowel het werkproces als op medewerkerniveau. Het geeft inzage in eigen prestaties en resultaten ten opzichte van de resultaatverplichting. U heeft de mogelijkheid om de informatie te verkrijgen aan de hand van verschillende selectiecriteria. Bijvoorbeeld het aantal klantbezoeken (per week en per medewerker), het aantal contactmomenten met werkgevers, het aantal (nieuwe) vacatures (per week), de status van bemiddelingen en het type en aantal plaatsingen wat is gerealiseerd. Daarnaast is er sturingsinformatie beschikbaar over uw klantenbestand op bijvoorbeeld woonplaats, leeftijd, opleidingsniveau en focusberoep. Deze informatie onder steunt u bij het bepalen van de focus in werkgeversdienstverlening. Verder bestaat het dashboard uit sturingsinformatie. U krijgt realtime inzicht in het aantal lopende bemiddelingen, openstaande vacatures, het aantal plaatsingen en openstaande activiteiten. Agendafunctie EazyUitstroom heeft een agendafunctie, waarmee afspraken die u maakt met werkgevers of werkzoekenden automatisch worden vertaald naar een afspraak in de agenda. Dit ondersteunt de procesgang van werkgeversdienstverlening, intake, arbeidsbemiddeling en nazorg.

8 Meer weten over EazyUitstroom en onze overige dienstverlening? Pit Strategie De Hoopkade DX Maarssen De innovatieve aanpak van Pit Strategie maximaliseert de uitstroom van sociale diensten. Samen met u bereiken we concrete resultaten en structurele oplossingen die werken. Linksom of rechtsom. Altijd en overal.

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom

Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Meewerkend Meewerkend Flexibele oplossing voor uitstroom Veel gemeenten hebben moeite om werkzoekenden met een inkomensuitkering te plaatsen op vaste of tijdelijke functies. Bedrijven zijn terughoudend

Nadere informatie

Project Ontsluiting werkzoekendenbestand Handreiking voor gemeenten over het werkproces werkzoekenden

Project Ontsluiting werkzoekendenbestand Handreiking voor gemeenten over het werkproces werkzoekenden Project Ontsluiting Handreiking voor gemeenten over het werkproces werkzoekenden UWV WERKbedrijf Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd

Nadere informatie

LCR- congres 2013 Samenhang en Samenspel

LCR- congres 2013 Samenhang en Samenspel LCR- congres 2013 Samenhang en Samenspel Lokaal en regionaal arbeidsmarktbeleid van gemeenten vanuit cliëntenoptiek Rob de Krieger Cliëntenraden meer betrokken bij beoordeling lokaal en regionaal arbeidsmarktbeleid

Nadere informatie

samen werken aan werk

samen werken aan werk samen werken aan werk Wat is baanbrekend? Baanbrekend Nieuwe Waterweg Noord (NWN) is een bijzondere samenwerking tussen Randstad Nederland en de gemeenten Maassluis, Schiedam en Vlaardingen. Ons doel

Nadere informatie

UWV applicaties. Een eerste verkenning over de mogelijkheden die UWV applicaties u kunnen bieden. André Toornent Paul Woltering

UWV applicaties. Een eerste verkenning over de mogelijkheden die UWV applicaties u kunnen bieden. André Toornent Paul Woltering UWV applicaties Een eerste verkenning over de mogelijkheden die UWV applicaties u kunnen bieden André Toornent Paul Woltering Nieuwegein, 16 april 2015 Wettelijk kader (SUWI) Doordat alle werkzoekenden

Nadere informatie

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11 Handleiding Recruitmentsysteem ZorgSelect Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus 2016 1/11 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Organisatievoorkeuren... 3 2.1 Locaties... 3 2.2 Vacature en cv-voorkeuren...

Nadere informatie

Transparantie Arbeidsmarkt Hoe helpen UWV-systemen uw arbeidsmarktregio transparant maken?

Transparantie Arbeidsmarkt Hoe helpen UWV-systemen uw arbeidsmarktregio transparant maken? Transparantie Arbeidsmarkt Hoe helpen UWV-systemen uw arbeidsmarktregio transparant maken? Marc van den Broek / Willem van Riesen 5 Maart 2015 Doel Transparantie op de arbeidsmarkt door: alle werkzoekers

Nadere informatie

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11 Handleiding Recruitmentsysteem ZorgSelect Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus 2018 1/11 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Organisatievoorkeuren... 3 2.1 Locaties... 3 2.2 Vacature en cv-voorkeuren...

Nadere informatie

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV

ZW ARBO dienstverlening voor het UWV ZW ARBO dienstverlening voor het UWV Even voorstellen DHC Wij zijn een expertise bedrijf gericht op het thema duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Goed en gemotiveerd je werk kunnen doen, nu en in de

Nadere informatie

Samenwerken bij mobiliteit en recruitment. Jan van Goch 20 mei 2011

Samenwerken bij mobiliteit en recruitment. Jan van Goch 20 mei 2011 Samenwerken bij mobiliteit en recruitment Jan van Goch 20 mei 2011 Agenda Voorstellen Inleiding Ontwikkelingen/innovaties Voorbeelden samenwerkingsverbanden Vragen Voorstellen Jan van Goch 2001 heden Connexys

Nadere informatie

Bijstand en werk in 2016 De WWB doelgroep in cijfers. Tekst Marlijn Migchels April 2016

Bijstand en werk in 2016 De WWB doelgroep in cijfers. Tekst Marlijn Migchels April 2016 Bijstand en werk in 2016 De WWB doelgroep in cijfers Tekst Marlijn Migchels April 2016 Bestandsanalyse laat zien: bijstandsgerechtigden kunnen en willen vaak werken Hoe gedegen matching bijdraagt aan duurzame

Nadere informatie

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB

HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB HANDLEIDING AAN DE SLAG MET 50 CLUB Introductie Welkom bij 50 Club! Leuk dat we u als nieuw lid mogen verwelkomen. In deze handleiding vindt u alle informatie die u nodig hebt om uw profiel in 50 Club

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control

CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control CaseMaster SPC Subsidie aanvraag Planning en Control Subsidie Aanvraag Planning en Control Een subsidie adviseur verzorgt subsidie aanvragen voor bedrijven. Subsidie aanvragen zijn complex en veranderen

Nadere informatie

Sessie 4: Waarvoor kan ik de dashboarden binnen Sonar gebruiken. Danny Blom Mohamed Hasnaoui Gerlinde Scheper

Sessie 4: Waarvoor kan ik de dashboarden binnen Sonar gebruiken. Danny Blom Mohamed Hasnaoui Gerlinde Scheper Sessie 4: Waarvoor kan ik de dashboarden binnen Sonar gebruiken Danny Blom Mohamed Hasnaoui Gerlinde Scheper Voorstellen team Vliegende Brigade Danny Blom Landelijk adviseur Banenafspraak (UWV) Projectleider

Nadere informatie

Wij. hebben sen! e Men. rekend Drechtsteden. Baanbrekend Drechtsteden Spuiboulevard 298 3311GR Dordrecht. www.baanbrekenddrechtsteden.

Wij. hebben sen! e Men. rekend Drechtsteden. Baanbrekend Drechtsteden Spuiboulevard 298 3311GR Dordrecht. www.baanbrekenddrechtsteden. Baan Wij rekend Drechtsteden e Men hebben sen! Baanbrekend Drechtsteden Spuiboulevard 298 3311GR Dordrecht www.baanbrekenddrechtsteden.nl De Sociale Dienst & Randstad, daar zit meer in! Baanbrekend Drechtsteden

Nadere informatie

Sociale Werkbedrijven & UWV Portaal voor Gemeenten

Sociale Werkbedrijven & UWV Portaal voor Gemeenten Sociale Werkbedrijven & UWV Portaal voor Gemeenten Opzet presentatie wat is het UWV Portaal, waarom aansluiten belangrijk is, hoe u kunt aansluiten op het portaal en welke stappen u daarvoor moet ondernemen.

Nadere informatie

Vraaggestuurde re-integratie: methode of mythe? Arjan Heyma (SEO Economisch Onderzoek) 27 mei 2011

Vraaggestuurde re-integratie: methode of mythe? Arjan Heyma (SEO Economisch Onderzoek) 27 mei 2011 Vraaggestuurde re-integratie: methode of mythe? Arjan Heyma (SEO Economisch Onderzoek) 27 mei 2011 Onderwerpen presentatie Definitie vraaggestuurde re-integratie Aanleiding onderzoek en onderzoeksvraag

Nadere informatie

Crinnos PCDi- match Persoonlijkheid Competenties Drijfveren identity match

Crinnos PCDi- match Persoonlijkheid Competenties Drijfveren identity match Crinnos PCDi- match Persoonlijkheid Competenties Drijfveren identity match Beschrijving PCDi- match is een web- based applicatie van CRINNOS waarmee de testresultaten van een via het Internet afgenomen

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Samen bouwen aan professionele en resultaatgerichte werkgeversdienstverlening

Samen bouwen aan professionele en resultaatgerichte werkgeversdienstverlening Samen bouwen aan professionele en resultaatgerichte werkgeversdienstverlening Bas Kurvers, Directeur gemeenschappelijke regeling Werkplein Hart van West-Brabant Robert Ian Dutilh, senior operational manager/manager

Nadere informatie

Privacy statement SuperStaff B.V

Privacy statement SuperStaff B.V Privacy statement SuperStaff B.V. 25-10-2018 Bij SuperStaff hechten wij veel waarde aan jouw privacy en de bescherming van jouw persoonsgegevens. Het is onze verantwoordelijkheid om deze gegevens te beschermen.

Nadere informatie

Bijlage bij visiedocument. Overzicht re-integratieactiviteiten en projecten. Gemeente Barneveld

Bijlage bij visiedocument. Overzicht re-integratieactiviteiten en projecten. Gemeente Barneveld Bijlage bij visiedocument Overzicht re-integratieactiviteiten en projecten Gemeente Barneveld 1. Inleiding Om het visiedocument in het juiste perspectief te plaatsen, is het van belang een duidelijk overzicht

Nadere informatie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie

HOME PAGINA Welkom bij Rob Keehnen Werving & Selectie Als header graag mijn logo met ernaast Rob Keehnen Werving & Selectie In oranje ernaast Passie voor vast en tijdelijk personeel Aan de onderzijd(fooder) een oranje balk op elke pagina met adres. HOME PAGINA

Nadere informatie

Handleiding: Succesvol werven met NationaleVacaturebank

Handleiding: Succesvol werven met NationaleVacaturebank Handleiding: Succesvol werven met NationaleVacaturebank NationaleVacaturebank is verbeterd. Met trots presenteren wij dat u nu sneller, slimmer en succesvoller de juiste kandidaten vindt. Ervaar het zelf

Nadere informatie

geen dag zonder een goed CV White Label

geen dag zonder een goed CV White Label White Label Als intermediair, detacheringorganisatie of uitzendbureau bestaat uw core business uit het verzamelen, beoordelen en herlabelen van CV s. Met name het herlabelen van CV s is een van de punten

Nadere informatie

De CareerPlanner Het platform voor persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers

De CareerPlanner Het platform voor persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers De CareerPlanner Het platform voor persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers t r a i n e n o p l e i d e n c o a c h e n o r G a n i S a t i e a d V i e S sn.nl Hoe kunnen wij gerichter competenties

Nadere informatie

Samen aan de Slag. Methodisch werken

Samen aan de Slag. Methodisch werken Samen aan de Slag Methodisch werken Werkplein Drentsche Aa Remco Bruggink Organisatieadviseur Financiën en Bedrijfsvoering Werkplein Drentsche Aa Marije Baarschers Preventiemedewerker Werkplein Drentsche

Nadere informatie

Transparantie realiseren

Transparantie realiseren Transparantie realiseren Hoe doen we dat met elkaar! Donald Wermuth (Landelijke samenwerking met gemeenten) 13-03-2013 Startbijeenkomst Project ontsluiting werkzoekendenbestand Doel Project Alle werkzoekenden

Nadere informatie

LEERWERK MAKELAAR MATCHMAKER TUSSEN LEERBAAN-STUDENTEN EN ONDERNEMERS

LEERWERK MAKELAAR MATCHMAKER TUSSEN LEERBAAN-STUDENTEN EN ONDERNEMERS LEERWERK MAKELAAR MATCHMAKER TUSSEN LEERBAAN-STUDENTEN EN ONDERNEMERS WIE IS DE LEER WERKMAKELAAR Makelaar voor BBL: Werk & Opleiding (MBO) Ondersteunt werkgevers & (leerling)werknemers Tot aan het diploma

Nadere informatie

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher

Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding. coacher Totaal oplossing voor loopbaanbegeleiding coacher Loopbaancoach als regisseur U wilt als loopbaanbureau minder administratieve handelingen, de kansen van uw kandidaten vergroten en meer klanten werven.

Nadere informatie

Kosten: laag Tijdinvestering: laag respons: laag Eisen: minder hoog (werkgever hoopt zo op meer reacties uit de organisatie zelf)

Kosten: laag Tijdinvestering: laag respons: laag Eisen: minder hoog (werkgever hoopt zo op meer reacties uit de organisatie zelf) De arbeidsmarkt De werkgeversmarkt Werkgevers proberen in hun marktkraam zoveel mogelijk zaken uit te stallen die werkzoekenden ervan moeten overtuigen dat de baan, waar zij een vacature voor hebben, de

Nadere informatie

Opinieronde / peiling

Opinieronde / peiling Aan de Raad OPINIE Made, 16 september 2014 Regnr.: 14int03381 Aan de commissie: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Datum vergadering: Fout! Onbekende naam voor documenteigenschap. Agendapunt

Nadere informatie

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV

TRACKMANAGER. software voor skibaanbeheer. Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl THICOR SERVICES BV software voor skibaanbeheer THICOR SERVICES BV Postbus 97646 2509 GA Den Haag Nederland info@thicor.com www.trackmanager.nl Professionele software voor skibaanbeheer Op bijna elke indoorskibaan doet men

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld rond

Nadere informatie

Privacy Statement. Dit Privacy Statement geldt voor kandidaten, klanten, referenten en bezoekers van de Lohman Advieswebsite (lohmanadvies.nl).

Privacy Statement. Dit Privacy Statement geldt voor kandidaten, klanten, referenten en bezoekers van de Lohman Advieswebsite (lohmanadvies.nl). Privacy Statement Lohman Advies levert werving en selectie, search en (arbeidsmarkt)-adviesddiensten, zoals verder uitgelegd op onze website. Lohman Advies heeft een hoog ambitieniveau waar het gaat om

Nadere informatie

Waarom werkzoekenden. een uitkering aannemen?

Waarom werkzoekenden. een uitkering aannemen? Waarom werkzoekenden met een uitkering aannemen? Het Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam (WSP) helpt u met al uw arbeidsmarktvragen. Of het nu gaat om arbeidsjuridisch kwesties, personeelsadvies op

Nadere informatie

ONLINE CV- EN VACATUREPRESENTATIE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

ONLINE CV- EN VACATUREPRESENTATIE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology ONLINE CV- EN VACATUREPRESENTATIE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 17-2-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Online CV- en vacaturepresentatie...

Nadere informatie

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid

Beste HRM Dienstverlener voor de Overheid Sociale Zaken Creëren van Participeren Het kabinet wil de Participatiewet per 1 januari 2014 in werking laten treden. Er wordt nog gedebatteerd over onderdelen van de wet. Echter, de kern staat vast. Het

Nadere informatie

Maart 2015. PRIVACYREGLEMENT

Maart 2015. PRIVACYREGLEMENT PRIVACYREGLEMENT Inhoud: Paragraaf 1: Algemeen.... 3 Paragraaf 2: Welke gegevens worden verwerkt?... 3 Paragraaf 3: Doel van de gegevensverwerking.... 3 Paragraaf 4: Wat wordt met de verwerkte gegevens

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Overzicht Vraag en antwoord

Overzicht Vraag en antwoord Overzicht Vraag en antwoord Nieuw proces: Samenvoeging aanvraag bijstand en registratie als werkzoekende bij UWV Registratie bij UWV als gevolg van het aanvragen bijstand Landelijk Team Samenwerking Gemeenten

Nadere informatie

Format eindrapportage Jeugdactieplan Zaanstreek Waterland

Format eindrapportage Jeugdactieplan Zaanstreek Waterland Format eindrapportage Jeugdactieplan Zaanstreek Waterland Legenda kleuren Kleur Toelichting GROEN project is volgens plan verlopen ORANJE er waren knelpunten en/of het project is niet volgens planning

Nadere informatie

De aanpak van Inclusief Groep werkt! Werken leer je door te werken. We brengen mensen in bedrijf

De aanpak van Inclusief Groep werkt! Werken leer je door te werken. We brengen mensen in bedrijf Werken leer je door te werken De aanpak van Inclusief Groep werkt! Als toeleider van de arbeidsmarkt hebben we veel aandacht voor onze kandidaten. Door af te stemmen met werkgevers verlagen we drempels

Nadere informatie

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens

(als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014. Karin Boelens Werk naar werk (als reorganisatie de aanleiding is) 15 november 2014 Karin Boelens Inhoud 1 Inleiding... 2 2 Mobiliteit: Werk naar werk... 3 2.1 Voorlichting... 3 2.2 Intakegesprek... 4 2.2.1 Portal Werkinzicht...

Nadere informatie

Nieuwe kansen voor intermediairs

Nieuwe kansen voor intermediairs 1 Bemiddeling van werkzoekenden met een arbeidsbeperking Nieuwe kansen voor intermediairs De komende jaren is het aan werk helpen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking een groot thema. In 2026 moet

Nadere informatie

Terugkoppeling motie 'Van bijstand naar baan' De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN

Terugkoppeling motie 'Van bijstand naar baan' De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN Terugkoppeling motie 'Van bijstand naar baan' J.E. Slagter/S. Ros De leden van de raad van de gemeente Groningen te GRONINGEN (050) 367 57 42 1 7-11-2018 - Geachte heer, mevrouw, Tijdens de behandeling

Nadere informatie

Ik wil een baan! Solliciteren kunt u leren Sollicitatietips voor als u een WW-uitkering heeft VOOR RE-INTEGRATIE EN TIJDELIJK INKOMEN

Ik wil een baan! Solliciteren kunt u leren Sollicitatietips voor als u een WW-uitkering heeft VOOR RE-INTEGRATIE EN TIJDELIJK INKOMEN Ik wil een baan! Solliciteren kunt u leren Sollicitatietips voor als u een WW-uitkering heeft VOOR RE-INTEGRATIE EN TIJDELIJK INKOMEN Waarom deze brochure? Een baan vinden: dat is niet altijd even makkelijk.

Nadere informatie

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING

WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING WHITEPAPER INGREDIËNTEN VOOR SUCCESVOLLE B2B MARKTBEWERKING UW PARTNER IN B2B MARKETING INTELLIGENCE Inleiding Het vak van de B2B marketeer is uitdagend. Sinds de crisis zijn de budgetten structureel verlaagd.

Nadere informatie

arbeidsmarkt Uw partner op de Marianne Vogelenzang accountadviseur Erwin Boer accountadviseur Margriet Broere accountadviseur

arbeidsmarkt Uw partner op de Marianne Vogelenzang accountadviseur Erwin Boer accountadviseur Margriet Broere accountadviseur Marianne Vogelenzang accountadviseur Erwin Boer accountadviseur e.boer@drechtsteden.nl 06 13 23 57 84 Spuiboulevard 298 3311 GR Dordrecht 078 770 87 70 info@baanbrekenddrechtsteden.nl www.baanbrekenddrechtsteden.nl

Nadere informatie

Kandidatenverkenner Banenafspraak

Kandidatenverkenner Banenafspraak Kandidatenverkenner Banenafspraak Aanleiding Participatiewet, Kabinet en werkgevers afgesproken in de periode 2014-2026 125.000 extra banen te creëren de zogenoemde Wet Banenafspraak. Noodzakelijk dat

Nadere informatie

Economische groei en werkzekerheid stimuleren? Ruim baan voor beter inzicht

Economische groei en werkzekerheid stimuleren? Ruim baan voor beter inzicht Economische groei en werkzekerheid stimuleren? Ruim baan voor beter inzicht 2 Inhoud Ruim baan voor beter inzicht Sturen op alle niveaus Betrouwbare gegevens innovatief gekoppeld Informatie op maat De

Nadere informatie

Handleiding Registratie

Handleiding Registratie Handleiding Registratie Registratie Als werkgever of werving & selectie intermediair heeft u de mogelijkheid vacatures te plaatsen binnen het Linkwell netwerk. Met behulp van dit document wordt u stap

Nadere informatie

Bereikt en bereid. Gastvrijheid van werkgevers onder de loep. Amsterdam, Februari 2014. www.b2bees.nl

Bereikt en bereid. Gastvrijheid van werkgevers onder de loep. Amsterdam, Februari 2014. www.b2bees.nl Bereikt en bereid. Gastvrijheid van werkgevers onder de loep. Amsterdam, Februari 2014 Inhoudsopgave: Bereikt en bereid; Gastvrijheid van werkgevers onder de loep. P. 3 Conclusie. P. 3 Inleiding. P. 4

Nadere informatie

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland

MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland MF SELECT MF Select Arbeidsbemiddeling HBO- en WO professionals in Noord-Nederland Wie is MF Select MF Select is onderdeel van de MF Groep en heeft al ruim 20 jaar ervaring op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland.

Nadere informatie

Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 1. Werving en selectie Employability Outplacement

Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 1. Werving en selectie Employability Outplacement Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 1 Match brochure WT 22-06-2007 09:19 Pagina 2 Matchcare MEER RENDEMENT UIT HR DOOR INNOVATIEVE OPLOSSINGEN EN DIENSTEN OP HET GEBIED VAN WERVING EN SELECTIE, EMPLOYABILITY

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. accountants, werkgevers en werknemers Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor accountants, werkgevers en werknemers Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen

Trivium Software. De Lexxyn Groep. Waarom NEXTmatters? Synergie voor Juristen Trivium Software Trivium Software ontwikkelt, installeert en onderhoudt software voor de advocatuur. Wij zijn groot geworden met het onder juristen en advocaten breed gewaardeerde pakket FORTUNA. In 2013

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Plan van aanpak en. ondersteuningsvraag. Matchen op werk Telefoonnum mei

Aanvraagformulier. Plan van aanpak en. ondersteuningsvraag. Matchen op werk Telefoonnum mei Plan van aanpak en Matchen op werk 2017-2021 ondersteuningsvraag De arbeidsmarkt steeds flexibeler en concurrerender wordt en de vraag naar De dqigroepjwaar wij voor werken. veelal achteraan in de ru personeel

Nadere informatie

Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland

Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland 123evc.nl,1dagschool.nl,academyoflife.eu,academyoflife.nl,adviesinopleiding,agrarischeople idingen.nl,alleopleidingenonline.nl,aocinfo.nl,autotechniekopleidingen.nl,bakkersopleidingen.

Nadere informatie

Informatie over stand van zaken vorming Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant. 3 februari 2015

Informatie over stand van zaken vorming Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant. 3 februari 2015 Informatie over stand van zaken vorming Regionaal Werkbedrijf Zuidoost-Brabant 3 februari 2015 Inhoud presentatie Aanleiding Participatiewet Sociaal Akkoord en Regionale Werkbedrijven Uitgangspunten RWB

Nadere informatie

ORIËNTATIE OP DE NEDERLANDSE ARBEIDSMARKT

ORIËNTATIE OP DE NEDERLANDSE ARBEIDSMARKT TOELICHTING ORIËNTATIE OP DE NEDERLANDSE ARBEIDSMARKT TOELICHTING OP HET PORTFOLIO EN EXAMEN Het examen Oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt gaat over werk vinden en werk houden in Nederland. Als

Nadere informatie

Dienstverlening voor het verbinden van mens en organisatie

Dienstverlening voor het verbinden van mens en organisatie Dienstverlening voor het verbinden van mens en organisatie Dienstenbedrijf. Verbindt! Het Dienstenbedrijf biedt u als werkgever vijf winstpunten en daarmee een goede deal. Het Dienstenbedrijf verbindt

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Oriënteren en Profileren Het Loopbaanplein van FCB helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten.

Nadere informatie

Werken met behoud van uitkering

Werken met behoud van uitkering Werken met behoud van uitkering voor werkzoekenden uit de gemeente Utrecht met een uitkering uit de participatiewet (tenzij anders vermeld) week 33 14 augustus t/m 18 augustus 2017 Benader de contactpersoon

Nadere informatie

Wie zijn wij? Onze dienstverlening. Waarom bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wie zijn wij? Onze dienstverlening. Waarom bewaren wij jouw persoonsgegevens? Privacyverklaring Wanneer je bij ons solliciteert of de keuze maakt in onze database opgenomen te worden als (potentieel) werkzoekende, dan zullen wij, Rochewood Insurance & Banking B.V. (hierna Rochewood),

Nadere informatie

ONDERZOEK APPLICATIES WMO-LOKET ONDER LEVERANCIERS. - functionaliteiten van ICT voor de Wmo en het Wmo-loket- Koudekerk aan den Rijn, december 2006

ONDERZOEK APPLICATIES WMO-LOKET ONDER LEVERANCIERS. - functionaliteiten van ICT voor de Wmo en het Wmo-loket- Koudekerk aan den Rijn, december 2006 ONDERZOEK APPLICATIES WMO-LOKET ONDER LEVERANCIERS - functionaliteiten van ICT voor de Wmo en het Wmo-loket- Koudekerk aan den Rijn, december 2006 Niets van deze rapportage wordt verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Proces-verbaal van opdrachtverlening

Proces-verbaal van opdrachtverlening Proces-verbaal van opdrachtverlening Titel aanbesteding Banenbemiddelaar Kenmerk aanbesteding Gegevens aanbestedende dienst Gemeente Amstelveen Laan Nieuwer-Amstel 1 1182JR Amstelveen Contactpersoon José

Nadere informatie

Takenpakketprofiel ( )

Takenpakketprofiel ( ) Takenpakketprofiel (3-2-2017) Bemiddelaar Algemene informatie Nummer profiel Omschrijving profiel C10N Bemiddelaar Doel van de functie Vanuit een specialisatie professioneel advies of begeleiding geven

Nadere informatie

Welkom bij de workshop: Hoe krijgen we transparantie nu echt voor elkaar? Het gemeentelijke portaal voor de regio

Welkom bij de workshop: Hoe krijgen we transparantie nu echt voor elkaar? Het gemeentelijke portaal voor de regio Welkom bij de workshop: Hoe krijgen we transparantie nu echt voor elkaar? Het gemeentelijke portaal voor de regio Wat te bespreken? Ontwikkelingen release WB applicaties Het nieuwe registratieproces bijstand

Nadere informatie

Maatschappelijk betrokken ondernemen

Maatschappelijk betrokken ondernemen Maatschappelijk betrokken ondernemen Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is het steeds een uitdaging om te zorgen dat u competente medewerk(st)ers in dienst neemt. Ook het financiële plaatje is daarbij

Nadere informatie

Sessie 7. Transparantie van de kandidaten

Sessie 7. Transparantie van de kandidaten Sessie 7. Transparantie van de kandidaten Danny Blom Implementatiedag 15 oktober 2015 Danny Blom Voorstellen Senior projectleider OPP binnen UWV (Organisatie Project Professionals) November 2008 2013 detachering

Nadere informatie

Kennismaking met DOC Digitale Ondersteuning Cliënten. Koppeling van elektronisch klantdossier aan Siebel

Kennismaking met DOC Digitale Ondersteuning Cliënten. Koppeling van elektronisch klantdossier aan Siebel Kennismaking met DOC Digitale Ondersteuning Cliënten Koppeling van elektronisch klantdossier aan Siebel DOC bestaat uit de modules: DOC-Koppeling aan Siebel DOC-Scannen DOC-Mail Principe van DOC Koppeling

Nadere informatie

CaseMaster WS E-Commerce Webshop

CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster WS E-Commerce Webshop CaseMaster Webshop Het aantal webshops groeit nog steeds en de ontwikkelingen hierin volgen elkaar in snel tempo op. Om succesvol te blijven, is het van belang dat uw software

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

Resultaten Wie zoekt Wie op het internet onderzoek April 2016 www.mijnonlineidentiteit.nl

Resultaten Wie zoekt Wie op het internet onderzoek April 2016 www.mijnonlineidentiteit.nl Resultaten Wie zoekt Wie op het internet onderzoek April 2016 www.mijnonlineidentiteit.nl Enkele resultaten uit het onderzoek 98% heeft wel eens informatie over anderen op het internet gezocht We zoeken

Nadere informatie

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden.

Je opent eerst de aanvraag. Om een kandidaat voor te stellen klik je vervolgens op kandidaat aanbieden. HANDLEIDING INHUURDESK ZIGGO Hoe kan ik inloggen? De Inhuurdesk Ziggo is bereikbaar via de volgende internetpagina: http://inhuurdeskziggo.nl. Hier kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Nadere informatie

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1

Voor meer informatie over homedna verwijzen wij u naar onze website www.homedna.nl pag. 1 HomeDNA maakt de marketing, verkoop en/of verhuur van uw nieuwbouwprojecten effectiever en efficiënter. Alle partijen en processen bij elkaar in een enkel platform. Vanaf voor start verkoop en/of verhuur

Nadere informatie

We nemen jullie graag mee

We nemen jullie graag mee Maak de arbeidsmarkt transparant voor jongeren met een psychische arbeidsbeperking Ervaringen uit het veld en nieuwe innovaties. Leila Breden Productontwikkelaar CTC/ psycholoog UWV Werkbedrijf Quint Dozel

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Het is tijd voor Kleos Corporate

Het is tijd voor Kleos Corporate When you have to be right Het is tijd voor Kleos Corporate Dossierbeheer voor de bedrijfsjurist Dossierbeheer voor u Alles op een rijtje Als bedrijfsjurst worstelt u zich door een zee van dossiers. Maar

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Persoonsgegevens

Privacy Verklaring. Persoonsgegevens Privacy Verklaring Templooi is ervan overtuigd dat de persoonlijke levenssfeer van haar flexwerkers, kandidaten en werknemers, alsook van haar andere relaties en bezoekers van de website van essentieel

Nadere informatie

Openbaar. Artikel 39 vragen van de fractie D66 over Bijsterhuizen. Alleen ter besluitvorming door het College. Conform advies Aanhouden Anders, nl.

Openbaar. Artikel 39 vragen van de fractie D66 over Bijsterhuizen. Alleen ter besluitvorming door het College. Conform advies Aanhouden Anders, nl. Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Artikel 39 vragen van de fractie D66 over Bijsterhuizen Programma / Programmanummer Werk & Inkomen / 1061 BW-nummer Portefeuillehouder T. Tankir Samenvatting Op 30 juni

Nadere informatie

Evaluatierapport Groenproject gemeente Boxmeer

Evaluatierapport Groenproject gemeente Boxmeer Evaluatierapport Groenproject gemeente Boxmeer Inleiding Op 1 februari 2007 is de gemeente Boxmeer, in samenwerking met IBN Arbeidsintegratie gestart met het zogenaamde Groenproject. Dit project, waarbij

Nadere informatie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie

De Kandidatenmarkt. informatie & visie De Kandidatenmarkt informatie & visie Onze missie & visie De Kandidatenmarkt is een jonge, innovatieve en dynamische sociale organisatie die werkzoekenden van 17 t/m 29 jaar naar werk, werkervaringsplekken,

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Het FCB Loopbaanplein helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten. De gratis zelftesten van

Nadere informatie

Talentenmobiliteitsmanagement

Talentenmobiliteitsmanagement Talentenmobiliteitsmanagement Waarom Talentenmobiliteitsmanagement? De Nederlandse economie staat flink onder druk. Dit heeft een duidelijk effect op organisaties. Veel werkgevers zien zich genoodzaakt

Nadere informatie

Altijd voorzien van passend personeel. Werkgevers met vragen krijgen antwoorden van het WSP.

Altijd voorzien van passend personeel. Werkgevers met vragen krijgen antwoorden van het WSP. Altijd voorzien van passend personeel Werkgevers met vragen krijgen antwoorden van het WSP. Werving Werving & & Selectie Selectie Traject Traject Als werkgever heeft u al genoeg aan uw hoofd. Uw producten

Nadere informatie

Addendum Social Return op Nota inkoopbeleid 2008 behorende bij raadbesluit van 18 juni 2012

Addendum Social Return op Nota inkoopbeleid 2008 behorende bij raadbesluit van 18 juni 2012 Addendum Social Return op Nota inkoopbeleid 2008 behorende bij raadbesluit van 18 juni 2012 De gemeente Cuijk hecht een grote waarde aan de sociale kant van duurzaam inkopen. Om die reden wordt hierbij

Nadere informatie

Privacy statement HighQ

Privacy statement HighQ Privacy statement HighQ Inhoud Waarom een Privacy statement?... 1 Wie zijn wij?... 1 Van wie verzamelen wij gegevens?... 2 Bezoekers website... 2 Kandidaten en sollicitanten... 2 Zakelijke relaties...

Nadere informatie

Communicatie kader. Bijlage bij communicatiestrategie juni 2015

Communicatie kader. Bijlage bij communicatiestrategie juni 2015 Communicatie kader Bijlage bij communicatiestrategie juni 2015 Aanleiding Werkgevers, werknemers en gemeenten spraken af uiterlijk in 2026 125.000 extra banen te realiseren en dat er voor de realisatie

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance

Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Professonele hulp bij openstaande facturen Met incasso door Vesting Finance Zoals vrijwel iedere organisatie heeft u weleens te maken met facturen die niet of te laat worden betaald. U wilt deze facturen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Interimpuls-licentiehouders (versie 3, 25 april 2012).

Gebruikershandleiding voor Interimpuls-licentiehouders (versie 3, 25 april 2012). Gebruikershandleiding voor Interimpuls-licentiehouders (versie 3, 25 april 2012). Het gebruik van Interimpuls wijst zich grotendeels van zelf. Toch kan het zo zijn dat u nadere informatie wenst. Deze handleiding

Nadere informatie

CaseMaster CRM Customer Relationship Management

CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Customer Relationship Management CaseMaster CRM Meer omzet uit uw bestaande of nieuwe relaties halen of een klantprofiel samenstellen doormiddel van een analyse op het aankoopgedrag en vervolg

Nadere informatie

Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie

Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie Handleiding 4CIS InfoBase Project Projectbeheer Urenregistratie Kostenregistratie Factureren op basis van kostenregistratie 4CIS InfoBase 3.2.0 4CIS, 1999-2002, alle rechten voorbehouden Zakelijke software

Nadere informatie