Voorwerp van het besluit De verslagen van de vorige vergaderingen wordt ter goedkeuring voorgelegd.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwerp van het besluit De verslagen van de vorige vergaderingen wordt ter goedkeuring voorgelegd."

Transcriptie

1 Verslag Directiecomité 3 september 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert,, Kris Verduyckt, Ariane Van Dooren, bestuurders; Tom Wustenberghs, algemeen directeur; Miranda Schildermans, adjunct-algemeen directeur. Verontschuldigd: Véronique Maurissen, diensthoofd interne organisatie, onthaal en plechtigheden Afwezig: Frank Geudens, secretaris; 1. Directiecomité: verslagen 7 mei, 9 en 17 juni goedkeuring De verslagen van de vorige vergaderingen wordt ter goedkeuring voorgelegd. Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité. Bijlage(n) Ontwerpverslag 7 mei 2015 Ontwerpverslag 9 juni 2015 Ontwerpverslag 17 juni 2015 De verslagen van het directiecomité van 7 mei, 9 en 17 juni 2015 worden goedgekeurd. 2. Bestuur: statutenwijziging verwijzing Tom Wustenberghs, algemeen directeur geeft ter zitting toelichting bij het voorstel van statutenwijziging. Er is nog overleg nodig met de bedrijfsrevisor mbt artikel 10. Vragen:

2 K. De Roover mbt artikel 23: het verschil is niet onmiddellijk duidelijk. Tom Wustenberghs legt uit dat het in de oude tekst gaat over alle akten, ook dagelijkse zaken zoals het openen van een bankrekening, geldstorten, aanvragen kaart. In de nieuwe teksten worden deze zaken uitgezuiverd. Het huishoudelijk reglement moet ter zake ook aangepast worden. De voorzitter legt uit dat de operationele zaken hiermee naar de directie gaat. De voorzitter vraagt of er al iets geweten is over de uittreding van de Provincie Antwerpen. Tom Wustenberghs legt uit dat hier nog niets meer over geweten is. De waardering van de aandelen zou kunnen gebeuren aan de nominale waarde. De voorzitter wijst naar artikel 12 3 en 4 waar er tekstueel een verschil is. Het ene bepaalt winstbewijzen en aandelen; het volgende gaat enkel over aandelen. Tom Wustenberghs vraagt na bij de bedrijfsrevisor. De voorzitter vraagt om de lijst van de aandelen door te sturen. De voorzitter informeert naar artikel 13 de provincie Limburg. Punt 2 moet er nog uit. De voorzitter vraagt ook naar de berekening van de aandelen, en de waarde van de aandelen. De algemeen directeur legt uit dat Lommel 51 aandelen heeft op basis van bevolkingscijfer aandelen op basis van de waarde van de inbreng van de grond. Dit werd afgezet naar de Provincie Antwerpen. Voorzitter zegt dat het verschil zit in B en A aandelen en de verhouding tav andere aandeelhouders zou gelijk moeten blijven lopen. De algemeen directeur legt uit dat alle gemeenten ingebracht hebben conform hun bevolkingsaantal. Er is geen gemeente of Stad die een bijkomende inbreng hebben gedaan, behalve Lommel. Hierdoor krijg je een andere verhaal. Antwerpen heeft niet meer bijgedragen dan op basis van de bevolkingsaantallen. De grond werd er mee in verrekend. Dit is een verschil met Lommel. De voorzitter zegt dat dit puur economisch gezien, het aandeel op het vlak van investeringssubsidies, de helft goedkoper. De voorzitter vraagt om de aandelenverhoudingen voor en na schematisch door te sturen en dit opnieuw te bespreken op volgend bijkomend directiecomité. De voorzitter is ook bezorgd over punt 6 over artikel 13: men zet een maximum op Antwerpen maar niet op Limburg. Dit zal worden aangepast. Aan de raad van bestuur wordt een ontwerp van statutenwijziging voorgesteld, waarvan de goedkeuring wordt verwezen naar de algemene vergadering. Artikelen 38 t/m 42 van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking en artikel 34 van de statuten De wijzigingen aan de statuten worden goedgekeurd door de algemene vergadering en voorbereid door de raad van bestuur.

3 Bijlage(n) Ontwerp van statutenwijziging en informatieve nota In nauwe samenwerking met de stad Lommel werkt PONTES aan de ontwikkeling van een nieuw crematorium naast de begraafplaats Centrum aan de Norbert Neeckxlaan. De gronden waarop het crematorium zal worden gebouwd, heeft de stad verworven na een onteigeningsprocedure. Ter ondersteuning van het project wenst de stad de gronden over te dragen en in te brengen in het vermogen van PONTES. De huidige statuten spreken louter in algemene bewoordingen over de inbreng in natura door de deelgenoten en moeten op dit vlak verder verduidelijkt worden. Ondermeer wat betreft de waardering van deze inbreng moeten de statuten nader omschreven en uitgewerkt worden. Tevens wijzigen hierdoor de financiële verhoudingen tussen de aandeelhouders en is het logisch dat de beslissingsstructuur en de mandaten in de diverse bestuursorganen hierop worden aangepast. Van de gelegenheid wordt gebruik gemaakt om de bepalingen inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid te actualiseren en een aantal overbodige verwijzingen te verwijderen. Eveneens moeten de bepalingen van het huishoudelijk reglement hierop worden aangepast. De onderstaande wijzigingen aan de statuten omvatten bijgevolg een concrete regeling voor de waardering van een inbreng in natura, evenals een aanpassing van de samenstelling van de bestuursorganen en de vertegenwoordiging van de vereniging: Artikel 1 Artikel 12, 2 van de statuten, zoals laatst goedgekeurd door de algemene vergadering op 16 oktober 2013, wordt vervangen door de hierna vermelde paragrafen: 2. Het maatschappelijk kapitaal wordt bij onderschrijving volledig volstort. 3. Immateriële inbrengen ter vertegenwoordiging van vermogensbestanddelen, die niet naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, en inbrengen in natura worden gewaardeerd op grond van een revisoraal verslag. Deze inbrengen worden vertegenwoordigd door respectievelijk winstbewijzen en aandelen waarvan de waarde en de rechten statutair zijn bepaald. 4. Elke bijkomende inbreng van de deelgenoten aan kapitaal of investeringssubsidie wordt vergoed in de vorm van aandelen. Het aantal aandelen wordt bepaald door de waarde van de inbreng, zoals vastgesteld in het revisoraal verslag, of door het bedrag van de investeringssubsidie te delen door de waarde van het aandeel (2.480,- euro), met dien verstande dat het bekomen aantal wordt afgerond tot de hoger gelegen eenheid. 5. De deelnemers kunnen uitsluitend worden vergoed voor hun inbreng en zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inbreng. Bij de statuten wordt een register gevoegd waarin iedere deelnemer wordt vermeld met aanduiding van de aandelen en winstbewijzen die hem zijn toegekend. Artikel 2 Artikel 13, 1, 4) van de statuten wordt vervangen door de hierna volgende tekst:

4 4) per begonnen schijf van 50 aandelen, toegekend overeenkomstig artikel 12, 4, wordt één mandaat toegekend aan deze deelgenoot tot een maximum van vier bijkomende mandaten; Artikel 3 Artikel 13, 1, 2e alinea, 6) wordt opgeheven. Artikel 4 In artikel 13, 2 wordt de verwijzing naar de provincie Limburg geschrapt en wordt de tekst vervangen als volgt: Voor de mandaten, voorbehouden aan de provincie Antwerpen, gaat de voordracht uit van de provincieraad. Artikel 5 Artikel 23 van de statuten wordt vervangen door de hierna volgende tekst: Alle akten die het voorwerp zijn geweest van besluitvorming in één van de bestuursorganen, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en een bestuurder die niet van enig voorafgaand besluit, noch enige machtiging moet doen blijken. De vereniging is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, zoals de algemeen directeur, voor zover deze binnen de perken van hun volmacht handelen. Alle rechtsgedingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van het directiecomité gevoerd door zijn voorzitter en een bestuurder, die niet van enig voorafgaand besluit, noch enige machtiging moet doen blijken. De voorzitter kan zich evenwel laten vervangen door een bestuurder daartoe aangewezen door het directiecomité. Artikel 6 Artikel 25, 1, tweede lid, eerste zin van de statuten, zoals laatst goedgekeurd door de algemene vergadering op 16 oktober 2013, wordt vervangen door de hierna volgende tekst: Het totaal aantal leden van het directiecomité in de vereniging bedraagt ten hoogste één derde van het aantal leden van de raad van bestuur, aangesteld volgens de bepalingen van artikel 13, 1 en 3. De onderstaande wijzigingen aan het huishoudelijk reglement worden voorgesteld om het reglement in overeenstemming te brengen met de statuten: Artikel 1 Artikel 9 van het huishoudelijk reglement, zoals goedgekeurd door de raad van bestuur op 15 januari 2014 wordt vervangen door de volgende tekst: Art. 9: Alle akten die het voorwerp zijn geweest van besluitvorming in één van de bestuursorganen, worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en een bestuurder die niet van enig voorafgaand besluit, noch enige machtiging moet doen blijken. Artikel 2 Artikel 10 van het huishoudelijk reglement wordt vervangen door de volgende tekst: Art. 10: Alle overige akten, overeenkomsten en documenten van dagelijks bestuur worden behoudens wettelijke en statutaire uitzonderingen ondertekend door de algemeen directeur of diens plaatsvervanger. Artikel 3

5 Artikel 11 van het huishoudelijk reglement wordt opgeheven. De bevoegdheden zijn voldoende duidelijk geregeld in de artikelen 22 en 25 van de statuten. Artikel 4 De artikelen 12 t/m 17 worden verwijderd uit het huishoudelijk reglement en in een interne policy overgenomen aangezien deze bepalingen geen verband houden met de interne bevoegdheidsverdeling tussen de bestuursorganen. Artikel 1 Het ontwerp van statutenwijziging wordt uitgesteld tot volgende vergadering. 3. Rechtszaken: dading i.v.m. herstoffering stoelen nieuwe koffiekamers en cafetaria - goedkeuring Aan het directiecomité wordt een dadingsovereenkomst voorgelegd tussen Pontes, de leverancier en de producent van de stoelen die in oktober 2012 werden aangekocht voor de nieuwe koffiekamers en cafetaria. Artikel 25, 8, 8 van de statuten Het directiecomité is bevoegd voor het goedkeuren van dadingen. van de raad van bestuur van 18 juni 2014 De raad van bestuur geeft de machtiging om in rechte op te treden tegen de leverancier van de stoelen voor de nieuwe koffiekamers en de cafetaria. Bijlage(n) Ontwerp van dadingovereenkomst Na de levering van de stoelen in oktober 2012 trad er vrij snel een vervuiling op van de stoffen bekleding. Alhoewel heel uitdrukkelijk horeca-meubelen waren besteld, bleek reeds na enkele weken dat de bekleding van de stoelen dof, vuil en donker werd. In het proces-verbaal van de voorlopige oplevering werden hierover de eerste opmerkingen geformuleerd. Noch de leverancier, noch de producent van de stoelen hadden een verklaring voor dit verschijnsel en al evenmin konden ze een oplossing aanreiken die de vervuiling tegen ging. Het enige voorstel dat werd geformuleerd was het regelmatig reinigen van alle stoelen met een bepaald reinigingsprodukt. Dit werd als onaanvaardbaar beschouwd en was bovendien niet conform aan de voorwaarden van het lastenboek.

6 Omdat geen van beide partijen tot een effectieve oplossing te bewegen viel, bleef alleen de weg van een gerechtelijke procedure over. De raad van bestuur gaf dan ook opdracht om de leverancier van de stoelen te dagvaarden. De rechtbank heeft vervolgens een gerechtsdeskundige aangesteld. Tijdens de expertise bleek al snel dat de vervanging van de stoffen bekleding de enige oplossing zou zijn om het probleem te verhelpen. Om verdere procedures te vermijden, heeft de producent van de stoffen bekleding uiteindelijk aanvaard dat de bekleding op zijn kosten moest vervangen worden. In de dadingovereenkomst worden daarover de nodige rechten en plichten uiteengezet waardoor er een einde kan komen aan dit gerechtelijk geschil. De kosten worden ten laste genomen door de leverancier en de producent, terwijl PONTES afstand moet doen van zijn vordering. Het is bijgevolg redelijk en billijk om deze dadingovereenkomst goed te keuren omdat onze belangrijkste doelstelling, nl. het vervangen van de stoffen bekleding, inmiddels werd uitgevoerd. De dadingovereenkomst, zoals gevoegd als bijlage bij dit besluit, tussen PONTES, THINKSTUDIO BVBA, ANDREU WORLD SA en SERGE FERRARI SAS, waarin het geschil over de herstoffering van de stoelen van de nieuwe koffiekamers en de cafetaria wordt beslecht tot regeling van de gerechtelijke procedure tussen voormelde partijen, wordt goedgekeurd. 4. Rechtszaken: dading i.v.m. beschadiging oogst terreinen crematorium Lommel - goedkeuring Aan het directiecomité wordt een dadingsovereenkomst voorgelegd tussen Pontes, de stad Lommel en Kris Vandebriel waarin een schaderegeling wordt voorgesteld voor de beschadiging van de oogst van de landbouwer die actief is op de terreinen van het toekomstige crematorium. Artikel 25, 8, 8 van de statuten Het directiecomité is bevoegd voor het goedkeuren van dadingen. Bijlage(n) Ontwerp van dadingovereenkomst De terreinen aan de Norbert Neeckxlaan te Lommel, waarop PONTES in de toekomst het nieuwe crematorium zal bouwen, werden aangekocht door de stad Lommel. Op deze site was echter een

7 landbouwer actief. De aankoopovereenkomst voorzag dat de betrokken landbouwer enerzijds nog een stuk grond in ruil zou krijgen van de stad Lommel om in de toekomst zijn landbouwactiviteiten verder te kunnen zetten en anderzijds dat de landbouwer in 2015 de gronden mocht blijven gebruiken voor zijn teelten. In het voorjaar van 2015 heeft de landbouwer dan ook nieuwe gewassen gezaaid met de bedoeling deze later op het jaar te kunnen oogsten. Ondertussen was PONTES bezig met het verder in staat stellen van het dossier tot ontwikkeling van het nieuwe crematorium (mobiliteitsonderzoek, MER-screening, archeologisch onderzoek, enz ). Zonder rekening te houden met de rechten van de betrokken landbouwer was opdracht gegeven aan een studiebureau om te starten met het archeologisch onderzoek. De aannemer die hiermee belast werd, heeft zijn destructieve werkzaamheden uitgevoerd en heeft daardoor heel wat schade aangebracht aan de potentiële oogst van de landbouwer. De landbouwer eiste een schadevergoeding voor zijn beschadigde teelt. Aanvankelijk werd een schadevergoeding gevraagd van ,- euro, doch na wederzijds overleg en bemiddeling van de raadslieden van alle partijen kon de schadevergoeding terug gebracht worden tot ,- euro. Hiermee kan dan ook een gerechtelijk geschil worden vermeden. In de dadingovereenkomst wordt dit akkoord beschreven. Bijgevolg wordt voorgesteld deze overeenkomst goed te keuren. De dadingovereenkomst, zoals gevoegd als bijlage bij dit besluit, tussen PONTES, de stad LOMMEL en Kris VANDEBRIEL, waarin het geschil over de beschadiging van de teelten van laatstgenoemde wordt beslecht tot voorkoming van een gerechtelijke procedure tussen voormelde partijen, wordt goedgekeurd. 5. Projecten: samenstelling selectiecommissie ontwikkeling crematorium Lommel (afvaardiging Pontes) - wijziging Aan het directiecomité wordt voorgesteld om de afvaardiging van PONTES in de selectiecommissie, die de ontwikkeling van het crematorium van Lommel begeleidt, te wijzigen ingevolge een langdurige afwezigheid van een medewerker. Artikel 25, 2 van de statuten Het directiecomité is belast met het dagelijks bestuur van de vereniging.

8 In de overheidsopdracht tot selectie en aanstelling van een opdrachtnemer, die later het crematorium van Lommel mag ontwerpen en bouwen, worden de bestuursorganen van PONTES begeleidt en geadviseerd door een selectiecommissie. Deze selectiecommissie heeft hoofdzakelijk als opdracht het beoordelen van de verschillende ontwerpen die door de vijf geselecteerde ontwerpteams zijn ingediend. In deze selectiecommissie zetelen: een directeur van een ander crematorium; een ingenieur-architect; een afgevaardigde van de Vlaamse Bouwmeester; de projectleider, aangesteld door de opdrachtgever; twee afgevaardigden van de opdrachtgever. Daarnaast maakt ook de burgemeester van de stad Lommel deel uit van deze commissie met raadgevende stem, alsook de advocaat die de procedure begeleidt op juridisch vlak. Namens PONTES volgen de algemeen directeur en de stafmedewerker facilitair management de werkzaamheden van de selectiecommissie. Door de langdurige medische afwezigheid van de stafmedewerker dringt een vervanging zich op. Er wordt voorgesteld om hem te vervangen door de adjunct-algemeen directeur. De afvaardiging van PONTES in de selectiecommissie, die de overheidsopdracht voor de ontwikkeling van het crematorium van Lommel begeleidt, wordt gewijzigd. De heer Marc Clymans, stafmedewerker, wordt vervangen door Miranda Schildermans, adjunct-algemeen directeur. 6. Projecten: resomatie als alternatieve vorm van lijkbezorging (werking resomator) - bespreking Aan het directiecomité wordt toelichting gegeven over het functioneren van de resomator en de resomatie als nieuwe vorm van lijkbezorging in het algemeen. Artikel 25, 2 van de statuten Het directiecomité is belast met het dagelijks bestuur van de vereniging. Bijlagen Informatiebundel MATTHEWS

9 In de Verenigde Staten heeft het bedrijf MATTHEWS, die overigens verschillende crematieovens heeft geleverd niet alleen overal in Europa maar ook aan verschillende Vlaamse crematoria, een nieuwe vorm van lijkbezorging ontwikkelt. Deze nieuwe techniek houdt geen verbranding meer in van het lichaam maar is een watergebonden procedé. De nieuwe techniek werd enkele jaren geleden ontwikkeld en de voorbije jaren op punt gesteld. De erkenning van de resomatie is volop bezig: 8 Amerikaanse staten hebben de nieuwe methode al goedgekeurd en andere staten zullen nog volgen. Resomatie, in Amerika bij voorkeur omschreven als bio-crematie, is een techniek waarbij het lichaam van de overledene in een toestel (de resomator) wordt gebracht, dat vervolgens gevuld wordt met water en waaraan de stof potassium, of bij ons beter gekend als kalium wordt toegevoegd. Kalium is een base die in combinatie met water leidt tot een oplossing van het lichaam. Die oplossing wordt bereikt doordat het water in de cylinder onder druk wordt verwarmd. Na afloop van het proces blijft er gedemineraliseerd water over waarvan de ph-spiegel nog moet worden verlaagd. Het water, dat uiteindelijk overblijft kan terug worden gegeven aan het eco-systeem. Van de overledene blijven alleen beenderen over, die poreus geworden zijn en net zoals bij een traditionele crematie worden vermalen tot as. De nabestaanden krijgen dus evenzeer een met assen gevulde urne terug die dezelfde bestemming kan krijgen als die we vandaag kennen. De resomatie biedt dezelfde voordelen als een crematie en levert hetzelfde resultaat op. Nabestaanden hebben echter een bijkomend alternatief voor het begraven in de grond of het verbranden van een lichaam. De ecologische voetafdruk van een resomatie is echter veel kleiner omdat er geen verbrandingsproces plaatsvindt en dus ook geen rookgassen worden afgegeven. Een nadeel is evenwel dat het proces langer duurt dan een crematie. Vandaag moet gerekend worden op 3 uren, terwijl de crematie op 1,5 à 2 uur kan worden afgewerkt. De techniek van de resomatie wordt nog niet toegepast in Europa. Daarvoor moeten vooraf nog een aantal stappen gezet worden. Daarin zijn ondermeer belangrijk een wetswijziging die de resomatie toelaat als nieuwe vorm van lijkbezorging en de toelating van de watermaatschappijen en milieudiensten die na grondige analyse en onderzoek toelating moeten verstrekken om het restwater terug in de natuur te brengen. Resomatie is dus een nieuwe en innovatieve techniek die voor nabestaanden een volwaardig alternatief biedt voor het begraven of cremeren van een overledene. Het valt algemeen te verwachten dat deze techniek verdere verspreiding zal kennen (zoals nu in de Verenigde Staten het geval is) en dat deze in de toekomst ook in Europa ingang zal vinden. Nederland heeft al publiekelijk interesse getoond. De vraag is dan ook of PONTES zich ook als innovatieve partner wil profileren en of de introductie van deze nieuwe techniek de moeite waard is om verder te onderzoeken. Een afgevaardigde van het bedrijf MATTHEWS wordt uitgenodigd voor een toelichting bij de implementatie van deze nieuwe techniek en over de werking van de resomator.

10 7. Beleid: opvolging beleidsuitvoering 2015 (stuurkaarten) - toelichting Aan het directiecomité wordt toelichting gegeven over de beleidsuitvoering van het dienstjaar Artikel 25, 2 van de statuten Het directiecomité is belast met het dagelijks bestuur van de vereniging. Bijlagen Stuurkaarten 2015 De beleidsnota voor 2015 werd vorig jaar goedgekeurd door de raad van bestuur en de algemene vergadering. Er wordt toelichting gegeven bij de stand van zaken over de uitvoering van de beleidsnota 2015 aan de hand van stuurkaarten. Het directiecomité neemt kennis van de rapportering over de beleidsuitvoering van het dienstjaar Financiën: analytische resultaten dienstjaren 2014 en bespreking Tom Wustenberghs, algemeen directeur, geeft toelichting bij de financiële rapporten. Aan het directiecomité wordt toelichting gegeven bij de financiële analytische resultaten over de dienstjaren 2014 en Artikel 25, 8, 3 van de statuten Het directiecomité is belast met het financieel beheer van de vereniging. Bijlagen Financiële fiches per activiteit

11 Na de aanstelling van een externe accountant werd er resoluut gekozen om de financiële gegevens van PONTES niet alleen op een klassieke wijze te verwerken in de boekhouding, maar werd er ook geopteerd voor een analytische boekhouding. Alle financiële inkomsten en uitgaven vanaf begin 2014 worden dus ook analytisch verwerkt. Dit laat ons toe om transparanter te rapporteren over onze resultaten per vestiging en per activiteit. Daarnaast biedt het de directie de mogelijkheid om beter te gaan sturen op de financiële resultaten. Deze analytische informatie is ook een belangrijk hulpmiddel bij de opmaak van het budget voor het volgende jaar, de meerjarenplanning en de cash flowprognoses. Het directiecomité neemt kennis van de financiële resultaten over de dienstjaren 2014 en Raad van bestuur: agenda bijeenkomst 17 juni goedkeuring Aan het directiecomité wordt voorgesteld de hierna omschreven onderwerpen te agenderen voor de vergadering van de raad van bestuur van 16 september Artikel 54 van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking en artikel 25, 1 van de statuten Het directiecomité is belast met de voorbereidingen van de raad van bestuur. Artikel 1 De volgende vergadering van de raad van bestuur vindt plaats op woensdag 16 september 2015 om uur in de lokalen van het crematorium van Antwerpen. Artikel 2 De agenda van de raad van bestuur wordt vastgesteld als volgt: 1. Raad van bestuur: verslag 17 juni 2015 goedkeuring 2. Algemene vergadering: agenda bijeenkomst 16 december vaststelling 3. Bestuursorganen: statutenwijziging verwijzing 4. Projecten: selectie ontwerp crematorium Lommel toelichting

12 5. Mededelingen: a. statistieken maanden juni t/m augustus 2015 toelichting b. 6. Varia en rondvraag 10. Mededelingen: 1. Statistieken: maanden juni t/m augustus 2015 kennisgeving Het directiecomité neemt kennis van de statistieken van de maanden juni t/m augustus Bestuursorganen: kalender kennisgeving De vergaderkalender voor de periode t/m juni 2016 wordt ter kennis gebracht. Het volgend directiecomité zal doorgaan op 16 september 2015 om uur, voor de raad van bestuur. 3. Werking: controle hygiëne keuken crematorium Antwerpen kennisgeving Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, verlaat voor de behandeling van dit punt de vergadering. Na de ingebruikname van de nieuwe keuken in het crematorium van Antwerpen hebben de medewerkers van de dienst catering & onderhoud veel inspanningen geleverd om hun werking volledig af te stemmen op de richtlijnen inzake voedselveiligheid en hygiëne. Zij werden daarin begeleid door het Provinciaal Instituut voor Hygiëne, dat tevens op regelmatige basis controles uitvoert en het team helpt voorbereiden op een eventuele controle van het FAVV. De laatste controle van het PIH (juli 2015) leverde een schitterend rapport op. Met dezelfde inzet wordt nu ook gewerkt aan het op punt stellen van de nieuwe keuken in het crematorium van Turnhout, die begin juli 2015 in gebruik werd genomen. Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, voegt zich na de behandeling van dit punt terug bij de vergadering. 4. Projecten: ontwikkeling crematorium Lommel (communicatietraject) toelichting

Directiecomité. 4 oktober 2018

Directiecomité. 4 oktober 2018 Directiecomité 4 oktober 2018 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Door Steyaert, bestuurders; Tom Wustenberghs,

Nadere informatie

Directiecomité. 12 april Directiecomité: verslag 22 februari goedkeuring. Aanleiding

Directiecomité. 12 april Directiecomité: verslag 22 februari goedkeuring. Aanleiding Directiecomité 12 april 2018 Aanwezig: Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, bestuurders; Tom Wustenberghs, algemeen

Nadere informatie

Directiecomité. 12 oktober Verslag. 1. Directiecomité: verslag 7 september goedkeuring. Aanleiding

Directiecomité. 12 oktober Verslag. 1. Directiecomité: verslag 7 september goedkeuring. Aanleiding Directiecomité 12 oktober 2017 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding

Raad van bestuur. 24 oktober 2018 Verslag. 1. Raad van bestuur: verslag 13 juni 2018 goedkeuring. Aanleiding Raad van bestuur 24 oktober 2018 Verslag Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Jef Laureyssens, Alex Helsen, Door Steyaert,

Nadere informatie

Directiecomité Verslag 7 september 2017

Directiecomité Verslag 7 september 2017 Directiecomité Verslag 7 september 2017 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 25 oktober Raad van bestuur: verslag 14 juni 2017 goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 25 oktober Raad van bestuur: verslag 14 juni 2017 goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 25 oktober 2017 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van

Nadere informatie

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité.

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité. Verslag Directiecomité 6 oktober 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, Ariane

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 27 april Raad van bestuur: verslag 16 maart goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 27 april Raad van bestuur: verslag 16 maart goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 27 april 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, leden directiecomité; Rob Blockx, Koen De Cock,

Nadere informatie

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité.

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité. Directiecomité Verslag 12 november 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, Ariane

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 16 december Raad van bestuur: verslag 21 oktober goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 16 december Raad van bestuur: verslag 21 oktober goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 16 december 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Door Steyaert, leden directiecomité; Rob Blockx, Gerda

Nadere informatie

De voorzitter verwelkomt mevrouw Lieselot Keymis als nieuw lid in de Raad van Bestuur in vervanging van mevrouw Sadia Choukri.

De voorzitter verwelkomt mevrouw Lieselot Keymis als nieuw lid in de Raad van Bestuur in vervanging van mevrouw Sadia Choukri. Raad van bestuur 21 september 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Door Steyaert, leden directiecomité; Rob Blockx, Gerda Broeckx,

Nadere informatie

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd.

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd. VERSLAG Directiecomité 11 maart 2014 Aanwezig: Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris. Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren, Katleen den Roover, bestuurders; Tom

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 15 juni Raad van bestuur: verslag 27 april goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 15 juni Raad van bestuur: verslag 27 april goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 15 juni 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, leden directiecomité;

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 18 juni 2014. 1. Raad van bestuur: verslag 16 april 2014 - goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 18 juni 2014. 1. Raad van bestuur: verslag 16 april 2014 - goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 18 juni 2014 Aanwezig: Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, leden directiecomité;

Nadere informatie

Verslag. Directiecomité. 16 december 2015. 1. Overheidsopdrachten: ontwikkeling crematorium Lommel gunning. Aanleiding

Verslag. Directiecomité. 16 december 2015. 1. Overheidsopdrachten: ontwikkeling crematorium Lommel gunning. Aanleiding Verslag Directiecomité 16 december 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, Katleen den Roover, Alex Helsen, Door Steyaert, Kris Verduyckt, bestuurders; Tom Wustenberghs,

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering en wenst iedereen een voorspoedig nieuwjaar.

De voorzitter opent de vergadering en wenst iedereen een voorspoedig nieuwjaar. Directiecomité Verslag 7 januari 2014 Aanwezig: Rob Van de Velde, voorzitter; Frank Geudens, secretaris; Peter Wouters, ondervoorzitter, Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren,

Nadere informatie

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité.

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité. Verslag Directiecomité 1 oktober 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Een raadslid vraagt om de procedure van een schriftelijke raad van bestuur ergens vast te leggen, misschien ook in het huishoudelijk reglement.

Een raadslid vraagt om de procedure van een schriftelijke raad van bestuur ergens vast te leggen, misschien ook in het huishoudelijk reglement. Verslag Raad van bestuur 15 januari 2014 Aanwezig: Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren,

Nadere informatie

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd.

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd. Verslag Directiecomité 6 mei 2014 Aanwezig: Rob Van de Velde, voorzitter ; Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris, Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Directiecomité Verslag 9 november 2017

Directiecomité Verslag 9 november 2017 Directiecomité Verslag 9 november 2017 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 15 oktober 2014

Verslag. Raad van bestuur. 15 oktober 2014 Verslag Raad van bestuur 15 oktober 2014 Aanwezig: Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren, leden directiecomité;

Nadere informatie

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité.

Juridische gronden Artikel 25, 2 van de statuten Het dagelijks bestuur van de vereniging is toevertrouwd aan het directiecomité. Verslag Directiecomité 3 maart 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Directiecomité Verslag 7 december 2017

Directiecomité Verslag 7 december 2017 Directiecomité Verslag 7 december 2017 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 19 november Raad van bestuur: verslag 15 oktober goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 19 november Raad van bestuur: verslag 15 oktober goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 19 november 2014 Aanwezig: Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, Ariane Van Dooren, leden directiecomité; Rob Blockx,

Nadere informatie

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd.

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd. Verslag Directiecomité 1 april 2014 Aanwezig: Rob Van de Velde, voorzitter ; Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren, bestuurders; Tom Wustenberghs, algemeen

Nadere informatie

Raad van bestuur. 19 maart 2014. 1. Raad van bestuur: verslag 15 januari 2014 - goedkeuring

Raad van bestuur. 19 maart 2014. 1. Raad van bestuur: verslag 15 januari 2014 - goedkeuring Raad van bestuur 19 maart 2014 Aanwezig: Rob Van de Velde, voorzitter; Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd.

Voorafgaandelijk aan de behandeling van de agenda worden de hierna vermelde vormvereisten gecontroleerd. Verslag Algemene vergadering 18 juni 2014 Aanwezig: De heer Peter Wouters, ondervoorzitter; De heer Rik Röttger, afgevaardigde provincie Antwerpen, de heer Franky Loveniers, afgevaardigde stad Antwerpen,

Nadere informatie

2. Overheidsopdrachten: uitbreiding overeenkomst Initial NV (crematorium Turnhout) gunning

2. Overheidsopdrachten: uitbreiding overeenkomst Initial NV (crematorium Turnhout) gunning Verslag Directiecomité 9 juni 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Katrien Van de Poel, Tjerk Sekeris, ondervoorzitters, Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, Kris Verduyckt,

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 23 april 2015 Verslag van de deputatie Bevoegd deputatielid: Luk Lemmens Telefoon: 03 240 52 65 Agenda nr. 2/3 Provinciale initiatieven. Opdrachthoudende vereniging

Nadere informatie

Verslag. Raad van bestuur. 16 maart Raad van bestuur: verslag 27 januari goedkeuring. Aanleiding

Verslag. Raad van bestuur. 16 maart Raad van bestuur: verslag 27 januari goedkeuring. Aanleiding Verslag Raad van bestuur 16 maart 2016 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters; Frank Geudens, secretaris; Katleen Den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens,

Nadere informatie

Nieuwe statuten - Naamswijziging

Nieuwe statuten - Naamswijziging Reigerstraat 10 9000 Gent T 09 220 84 31 info@dewerkplekarchitecten.be www.dewerkplekarchitecten.be Nieuwe statuten - Naamswijziging De algemene vergadering van 12 juni 2015 geldig samengeroepen en beschikkend

Nadere informatie

Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten

Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten Netbeheerder: Inter-aqua Bestuursorgaan: Raad van Bestuur Datum vergadering: 11-09-2018 Lijst met beknopte omschrijving van de aangelegenheden opgenomen in de besluiten 1. VERSLAG VORIGE VERGADERINGEN

Nadere informatie

Wijk-werkorganisatie Leie en Schelde.

Wijk-werkorganisatie Leie en Schelde. STATUTEN Projectvereniging Wijk-werkorganisatie Leie en Schelde. 1. BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR Artikel 1 De voornoemde stads- en gemeentebesturen sluiten een intergemeentelijke samenwerkingsovereenkomst

Nadere informatie

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd.

Voorwerp van het besluit Het verslag van de vorige vergadering wordt ter goedkeuring voorgelegd. VERSLAG Directiecomité 3 juni 2014 Aanwezig: Peter Wouters, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren, bestuurders; Tom Wustenberghs, algemeen

Nadere informatie

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE

RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN 18 FEBRUARI 2019 TOELICHTINGSNOTA DIENST SECRETARIE Openbare zitting DEPARTEMENT MANAGEMENT EN PERSONEEL 1 Zorgbedrijf. Aanduiden vertegenwoordiging in de algemene vergadering

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1706022 Provincieraadsbesluit betreft TMVW: buitengewone algemene vergadering van 22 december 2017 uittreding

Nadere informatie

MEMORIE VAN TOELICHTING

MEMORIE VAN TOELICHTING MEMORIE VAN TOELICHTING Zitting van 28 januari 2019 OPENBARE ZITTING 1. Proces-verbaal van de raad voor maatschappelijk welzijn van 20 december 2018 - goedkeuring. Aan de raad wordt gevraagd om het proces-verbaal

Nadere informatie

Statuten SKF vastgelegd tijdens de stichtingsvergadering van 26 juni 2004.

Statuten SKF vastgelegd tijdens de stichtingsvergadering van 26 juni 2004. Tussen ondergetekenden : Statuten SKF vastgelegd tijdens de stichtingsvergadering van 26 juni 2004. Titel I Naam, zetel, doel, duur Art. 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam : Studiekring

Nadere informatie

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN Hofheide beheerst door het decreet van zes juli tweeduizend en één houdende de intergemeentelijke samenwerking te 3220 Holsbeek,

Nadere informatie

1902 ( ) Nr. 1 5 februari 2013 ( ) stuk ingediend op. Voorstel van decreet. van de heer Filip Dewinter

1902 ( ) Nr. 1 5 februari 2013 ( ) stuk ingediend op. Voorstel van decreet. van de heer Filip Dewinter stuk ingediend op 1902 (2012-2013) Nr. 1 5 februari 2013 (2012-2013) Voorstel van decreet van de heer Filip Dewinter houdende wijziging van het decreet van 6 juli 2001 houdende de intergemeentelijke samenwerking,

Nadere informatie

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012

Koninklijke Liberty Yacht Club vzw. Thonetlaan Antwerpen Statuten. 24 maart 2012 Koninklijke Liberty Yacht Club vzw Thonetlaan 131 2050 Antwerpen 03 219 06 82 www.klyc.be info@klyc.be Statuten 24 maart 2012 Gesticht op 10 april 1934 als Arbeidersvereeniging voor Watertoerisme. Benaming

Nadere informatie

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VOLMACHTFORMULIER VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING Ondergetekende: naam en voornaam / (vennootschaps)naam: adres / zetel: eigenaar van: aandelen op naam 1 ; en/of eigenaar van: gedematerialiseerde aandelen

Nadere informatie

Naamloze vennootschap Maatschappelijke zetel: De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer 0860.402.767 OPROEPING

Naamloze vennootschap Maatschappelijke zetel: De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer 0860.402.767 OPROEPING Naamloze vennootschap Maatschappelijke zetel: De Gerlachekaai 20, 2000 Antwerpen Ondernemingsnummer 0860.402.767 OPROEPING De raad van bestuur heeft de eer de aandeelhouders uit te nodigen op de gewone

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te.

VOLMACHT VOOR DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 24 JULI 2017 OM 10 UUR. Ondergetekende: [naam], met woonplaats te. RETAIL ESTATES Naamloze Vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch Recht Zetel: Industrielaan 6, B-1740 Ternat Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (RPR Brussel) VOLMACHT VOOR

Nadere informatie

Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017

Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017 Volmacht 1 voor de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van 14 december 2017 Ondergetekende: (Naam en voornaam van de aandeelhouder) Volledige adres van de aandeelhouder: Houder van gedematerialiseerde

Nadere informatie

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE

GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE GREENYARD Naamloze Vennootschap Strijbroek 10 2860 Sint-Katelijne-Waver RPR Antwerpen, afdeling Mechelen BTW BE 0402.777.157 VOLMACHT VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 SEPTEMBER 2017 1 Ondergetekende

Nadere informatie

DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING

DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING DIENSTVERLENENDE VERENIGING PELT STATUTAIRE ALGEMENE VERGADERING Verslag van de statutaire algemene vergadering van donderdag 20 juni 2013, 20.15 uur, gehouden te Overpelt. Volgende stemgerechtigde leden

Nadere informatie

Werden benoemd als: a) Voorzitter van de raad van bestuur: b) Secretaris van de raad van bestuur: c) Penningsmeester: d) Afgevaardigde bestuurder:

Werden benoemd als: a) Voorzitter van de raad van bestuur: b) Secretaris van de raad van bestuur: c) Penningsmeester: d) Afgevaardigde bestuurder: Overwegende dat een voorstel werd uitgewerkt voor het oprichten van een vereniging zonder winstoogmerk met als doel het creëren van sociale verblijfsaccommodatie die zich vooral richt op groepen en waarbij

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1805298 Provincieraadsbesluit betreft Algemene vergadering SOLVA 12 december 2018 aanduiding provinciale

Nadere informatie

STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR...

STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR... STAD TIENEN NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN DONDERDAG 28 FEBRUARI 2019 OM 19.30 UUR IN RAADZAAL VAN HET STADHUIS. OPENBAAR... 2 BESLUIT... 2 1. Goedkeuring van de notulen van de openbare

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER COIL SA/NV. die verklaart en verzekert gemachtigd te zijn om deze volmacht te tekenen namens de ondergetekende en

VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER COIL SA/NV. die verklaart en verzekert gemachtigd te zijn om deze volmacht te tekenen namens de ondergetekende en VOLMACHT VOOR AANDEELHOUDER Ondergetekende naam: (indien aandeelhouder een vennootschap is) juridische vorm: adres / zetel: eigenaar van: vennootschapsnaam: aande(e)l(en)van de vennootschap COIL SA/NV

Nadere informatie

HOOFDSTUK I: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

HOOFDSTUK I: BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR STATUTEN Verbond der clubs van Golfbiljart van Tienen en Omstreken VZW Oude Leuvensestraat 93 te 3300 Tienen Arrondissement Leuven Ondernemingsnummer: 0410770056 HOOFDSTUK I: BENAMING - ZETEL - DOEL -

Nadere informatie

b) de benoeming en het ontslag van bestuurders, commissarissen en rekeningtoezichters;

b) de benoeming en het ontslag van bestuurders, commissarissen en rekeningtoezichters; ADVIES NOTA VERSLAG VARIA Betreft: vzw Febelgra Limburg wijziging statuten 2014 T.a.v.: de heer Geert Heylen Contactpersoon: Waldo Van de Velde Artikel 16 De algemene vergadering is het hoogste gezag van

Nadere informatie

VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013 om 10u30

VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013 om 10u30 NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Zinkstraat 1, 2490 Balen Ondernemingsnummer BTW BE 0888.728.945 RPR Turnhout VOLMACHT Buitengewone Algemene Vergadering te houden op donderdag 23 mei 2013

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING

NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING NOTULEN VAN DE RAAD VOOR MAATSCHAPPELIJK WELZIJN VAN 03 MEI 2018 OPENBARE ZITTING Aanwezig: Omer Mievis, Ursula Bervoets, Xavier Lesenne, Johan Everaerts, Jerry Janssens, Patrick Vansweevelt: raadsleden;

Nadere informatie

GECOÖRDINEERDE STATUTEN PER 8 JUNI 2018

GECOÖRDINEERDE STATUTEN PER 8 JUNI 2018 GECOÖRDINEERDE STATUTEN PER 8 JUNI 2018 Deze statuten werden opgesteld op 15 februari 1974 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 11 april 1974, werden gewijzigd ingevolge een beslissing van de

Nadere informatie

Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD

Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD p/a Molenstraat 5 2310 Rijkevorsel Gemeente Rijkevorsel HUISHOUDELIJK REGLEMENT CULTUURRAAD Goedgekeurd door de cultuurraad op 26 november 2008. Goedgekeurd op de Gemeenteraad van 17 december 2008 Hoofdstuk

Nadere informatie

STATUTEN VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS

STATUTEN VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS STATUTEN VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS 1. Naam, zetel, doel en duur van de vereniging. Artikel 1: De vereniging draagt de naam VZW VLAAMSE ONAFHANKELIJKE RUITERS, afgekort VOR. Artikel 2: De zetel

Nadere informatie

Statuten projectvereniging Berg en Nete

Statuten projectvereniging Berg en Nete 1 STATUTEN Statuten projectvereniging Berg en Nete Hoofdstuk 1: naam, zetel, doelstellingen en duur Artikel 1 - Naam van de projectvereniging De projectvereniging wordt genoemd projectvereniging Berg en

Nadere informatie

Volmacht Algemene Vergadering WDP Comm. VA 27 april 2016 VOLMACHT

Volmacht Algemene Vergadering WDP Comm. VA 27 april 2016 VOLMACHT VOLMACHT Dit behoorlijk ingevulde, gedateerde en ondertekende papieren formulier moet door WDP Comm. VA worden ontvangen ten laatste op donderdag 21 april 2016 en kan overgemaakt worden: (i) per gewone

Nadere informatie

CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481)

CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481) NIEUWE STATUTEN CENTRUM voor BEELDEXPRESSIE vzw (Ondernemingsnummer: 475631481) TITEL I : Benaming, zetel, doel, duur. Artikel 1 : Artikel 2 : De vereniging draagt als naam : Centrum voor Beeldexpressie,

Nadere informatie

Notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 19 mei 2016

Notulen van de Jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 19 mei 2016 XIOR STUDENT HOUSING NV Openbare Gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Mechelsesteenweg 34 bus 108, 2018 Antwerpen (België) Ondernemingsnummer: 0547.972.794 (RPR Antwerpen, afdeling

Nadere informatie

MONTEA VOLMACHT. Ondergetekende: NAAM WOONPLAATS NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ONDERNEMINGSNUMMER VERTEGENWOORDIGD DOOR

MONTEA VOLMACHT. Ondergetekende: NAAM WOONPLAATS NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ONDERNEMINGSNUMMER VERTEGENWOORDIGD DOOR MONTEA Openbare Gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Commanditaire Vennootschap op Aandelen die een openbaar beroep doet op het spaarwezen Industrielaan 27-9320 Erembodegem (Aalst)

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen

TELENET GROUP HOLDING NV. Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Liersesteenweg 4 2800 Mechelen RPR Antwerpen - afdeling Mechelen 0477.702.333 UITNODIGING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

Nadere informatie

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VOLMACHTFORMULIER VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING Ondergetekende: naam en voornaam / (vennootschaps)naam: adres / zetel: eigenaar van: aandelen van de vennootschap; en/of eigenaar van: warrants

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STEDELIJKE SPORTRAAD LOKEREN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STEDELIJKE SPORTRAAD LOKEREN HUISHOUDELIJK REGLEMENT STEDELIJKE SPORTRAAD LOKEREN Dit huishoudelijk reglement regelt al wat niet door de statuten wordt bepaald en is in feite de praktische leidraad bij de werking van de Sportraad.

Nadere informatie

Raad van maatschappelijk welzijn

Raad van maatschappelijk welzijn Raad van maatschappelijk welzijn Notulen openbare zitting Zitting van 22 november 2018 Samenstelling: Aanwezig: de heer Patrick De Smedt; mevrouw Joke Longin; de heer Peter Beerens; mevrouw Els Van Gucht;

Nadere informatie

Penningmeester en RVB. RvB. Penningmeester en RVB. RvB

Penningmeester en RVB. RvB. Penningmeester en RVB. RvB WERKPLAN RVB 2019 JANUARI Aantal stemmen aan de clubs Indien nodig: oproep kandidaturen als bestuurder VVG en als kandidaat bestuurders KBGF aan de clubs (oproep versturen samen met een 'profiel' bestuurder)

Nadere informatie

De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt:

De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt: Adventure Diving vzw H. Theresialaan 79, bus 3 1700 Dilbeek NIEUWE STATUTEN De algemene vergadering van heeft in haar zitting besloten nieuwe statuten aan te nemen als volgt: HOOFDSTUK I Naam, zetel, doel

Nadere informatie

Proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden te Kortrijk op dinsdag 12 december 2017 om uur.

Proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden te Kortrijk op dinsdag 12 december 2017 om uur. FME/edw a 04 86 02 20171212 BAV Leiedal 20171212 - Procesverbaal ++++ 13 december 2017 Proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden te Kortrijk op dinsdag 12 december 2017 om 17.00

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. - Naam, zetel, doel

Hoofdstuk 1. - Naam, zetel, doel Gallaitstraat 86 bus 12 I 1030 Brussel I 02 244 93 39 I info@defederatie.org www.defederatie.org Hoofdstuk 1. - Naam, zetel, doel Art. 1. De vereniging draagt de naam De Federatie Sociaal-Cultureel Werk

Nadere informatie

VERSLAG. Raad van bestuur. 17 juni 2015

VERSLAG. Raad van bestuur. 17 juni 2015 VERSLAG Raad van bestuur 17 juni 2015 Aanwezig: Carine Leys, voorzitter; Tjerk Sekeris, Katrien Van de Poel, ondervoorzitters, Frank Geudens, secretaris; Alex Helsen, Jef Laureyssens, Door Steyaert, Kris

Nadere informatie

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting.

van De raad voor maatschappelijk welzijn is vergaderd in de vergaderzaal van het sociaal huis in openbare zitting. Notulen van de vergadering van de Raad voor Maatschappelijk Welzijn van 2016-05-23 De voorzitter heeft de raad voor maatschappelijk welzijn van Liedekerke bijeengeroepen. De raadsleden hebben de oproeping

Nadere informatie

Agenda. Buitengewone AV IVCA. Audio vereniging voor interne audit voor lokale besturen. Audio. Interne audit

Agenda. Buitengewone AV IVCA. Audio vereniging voor interne audit voor lokale besturen. Audio. Interne audit Vergadering Commissie 1 dinsdag 26 februari 2013 Agenda - Buitengewone Algemene Vergadering IVCA - Statutenwijziging Audio - Omvorming AGB - Wijziging toelagereglement buurt en wijk - Huishoudelijk Reglement

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMMISSARIS R0403 UITGIFTE VAN AANDELEN ZONDER VERMELDING VAN NOMINALE WAARDE BENEDEN FRACTIEWAARDE

VERSLAG VAN DE COMMISSARIS R0403 UITGIFTE VAN AANDELEN ZONDER VERMELDING VAN NOMINALE WAARDE BENEDEN FRACTIEWAARDE VERSLAG VAN DE COMMISSARIS R0403 UITGIFTE VAN AANDELEN ZONDER VERMELDING VAN NOMINALE WAARDE BENEDEN FRACTIEWAARDE IN KADER VAN ARTIKEL 582 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN 4ENERGY INVEST NV GEVESTIGD

Nadere informatie

VOLMACHT. Verklaart dat de volgende aandelen geregistreerd zijn op de Registratiedatum:

VOLMACHT. Verklaart dat de volgende aandelen geregistreerd zijn op de Registratiedatum: VOLMACHT Dit behoorlijk ingevulde, gedateerde en ondertekende papieren formulier moet door de Vennootschap worden ontvangen ten laatste op donderdag 23 april 2015 op volgend adres: VASTNED RETAIL BELGIUM,

Nadere informatie

BEROEPSVERENIGING VAN WEDKANTOREN. Erkende Beroepsvereniging Waversesteenweg 1100/ OUDERGEM. Ondernemingsnummer van de Vereniging:

BEROEPSVERENIGING VAN WEDKANTOREN. Erkende Beroepsvereniging Waversesteenweg 1100/ OUDERGEM. Ondernemingsnummer van de Vereniging: BEROEPSVERENIGING VAN WEDKANTOREN Erkende Beroepsvereniging Waversesteenweg 1100/3 1160 OUDERGEM Ondernemingsnummer van de Vereniging: 0507.687.805 HUISHOUDELIJK REGLEMENT Huidig huishoudelijk reglement

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND v.z.w. KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND, Globelaan 49, 1190 Brussel HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE WIELRIJDERSBOND Het huishoudelijk reglement van de v.z.w. Koninklijke Belgische

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

GEWONE ALGEMENE VERGADERING Naamloze Vennootschap Openbare Gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 66 2600 Berchem - Antwerpen Ondernemingsnummer 0431.391.860 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0431.391.860

Nadere informatie

SEQUANA MEDICAL. Naamloze vennootschap

SEQUANA MEDICAL. Naamloze vennootschap SEQUANA MEDICAL Naamloze vennootschap Maatschappelijke zetel: "AA Tower", Technologiepark 122, 9052 Gent, België BTW BE 0707.821.866 Rechtspersonenregister Gent, afdeling Gent VOLMACHT BUITENGEWONE ALGEMENE

Nadere informatie

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel)

naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE (Brussel) naamloze vennootschap Paepsem Business Park, Boulevard Paepsem 20 B-1070 Brussel, België BTW BE 0876.488.436 (Brussel) VOLMACHT gewone en buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die zal worden

Nadere informatie

Seniorenadviesraad Galmaarden

Seniorenadviesraad Galmaarden Seniorenadviesraad Galmaarden DE GEMEENTERAAD Gelet op het decreet van 7 december 2012 van de Vlaamse Regering houdende de stimulering van een inclusief Vlaams ouderenbeleid en de beleidsparticipatie van

Nadere informatie

Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, neemt het voorzitterschap van deze vergadering waar.

Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, neemt het voorzitterschap van deze vergadering waar. Verslag Directiecomité 7 oktober 2014 Aanwezig: Katrien Van de Poel, ondervoorzitter, Frank Geudens, secretaris; Katleen den Roover, Alex Helsen, Jef Laureyssens, Ariane Van Dooren, bestuurders; Tom Wustenberghs,

Nadere informatie

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING. woensdag 12 juli 2017 te uur onder het Voorzitterschap van de heer Dirk Abbeloos, Voorzitter

BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING. woensdag 12 juli 2017 te uur onder het Voorzitterschap van de heer Dirk Abbeloos, Voorzitter BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING Zitting van : woensdag 12 juli 2017 te 18.00 uur onder het Voorzitterschap van de heer Dirk Abbeloos, Voorzitter Aanwezig : Aandelen A Lasthebber Aantal stemmen BERLARE

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 20 APRIL 2012

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 20 APRIL 2012 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring

Verslag. Algemene vergadering. 16 december Algemene vergadering: verslag 17 juni goedkeuring Verslag Algemene vergadering 16 december 2015 Aanwezig: De heer Luk Lemmens, afgevaardigde provincie Antwerpen, mevrouw Leyla Aydemir, afgevaardigde stad Antwerpen, de heer Stef Breugelmans, afgevaardigde

Nadere informatie

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL GEHOUDEN WORDEN OP 17 NOVEMBER 2014 OM 10H TE 1000 BRUSSEL, WATERLOOLAAN 16

AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL GEHOUDEN WORDEN OP 17 NOVEMBER 2014 OM 10H TE 1000 BRUSSEL, WATERLOOLAAN 16 AEDIFICA Naamloze vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Louizalaan 331-333, 1050 Brussel Ondernemingsnummer 0877.248.501 RPR Brussel (de Vennootschap ) AGENDA VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE

Nadere informatie

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN

OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN OPDRACHTHOUDENDE VERENIGING VOOR CREMATORIUMBEHEER IN HET ARRONDISSEMENT LEUVEN Hofheide beheerst door het decreet van zes juli tweeduizend en één houdende de intergemeentelijke samenwerking te 3220 Holsbeek,

Nadere informatie

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019

RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Aanwezig: RAAD voor MAATSCHAPPELIJK WELZIJN ZITTING van 22 januari 2019 Jean-Pierre Taverniers, voorzitter, M. Lefevre, H. Decoster, T. Groeseneken, F. Havet, leden vast bureau H. Princen, L. Dotremont,

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1103509 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Intergemeentelijke samenwerking - Imewo uitnodiging algemene

Nadere informatie

VOLMACHT VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 4 APRIL 2017

VOLMACHT VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 4 APRIL 2017 Naamloze vennootschap, openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht, met zetel te Industrielaan 6, 1740 Ternat (België), RPR Brussel: 0434.797.847 (de Vennootschap ) VOLMACHT VOOR

Nadere informatie

Volmacht Gewone Algemene Vergadering

Volmacht Gewone Algemene Vergadering Volmacht GAV 17/5/2017-1- Volmacht Gewone Algemene Vergadering CARE PROPERTY INVEST naamloze vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel: Horstebaan

Nadere informatie

GECOÖRDINEERDE STATUTEN

GECOÖRDINEERDE STATUTEN GECOÖRDINEERDE STATUTEN Statuten van de vzw Interdiocesane Dienst voor het Katholiek Godsdienstonderwijs zoals gewijzigd door de algemene vergadering op 11 september 2003. N. 4999 [S-C 46030] Interdiocesane

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 2 JUNI 2016

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 2 JUNI 2016 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven (de Vennootschap ) NOTULEN VAN DE GEWONE

Nadere informatie

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel.

STOS, vzw STATUTEN. Oprichting en zetel. STOS, vzw STATUTEN Oprichting en zetel. Artikel 1. De sinds 1956 opgerichte Soc. Turnrkirng Ontwikkeling Schoten is op 22 september 1998 omgevormd in een vereniging zonder winstoogmerk onder de benaming

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 22 APRIL 2014

NOTULEN VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TE LEUVEN OP 22 APRIL 2014 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven (de Vennootschap ) NOTULEN VAN DE GEWONE

Nadere informatie

VOLMACHT. De ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming, zetel en ondernemingsnummer)

VOLMACHT. De ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming, zetel en ondernemingsnummer) VOLMACHT De ondergetekende, (volledige naam en adres van de aandeelhouder; voor een rechtspersoon, volledige benaming, zetel en ondernemingsnummer) houder van (aantal) aande(e)l(en) van de naamloze vennootschap

Nadere informatie

Volmacht Bijzondere Algemene Vergadering

Volmacht Bijzondere Algemene Vergadering Volmacht BAV I 30/10/2015-1- Volmacht Bijzondere Algemene Vergadering CARE PROPERTY INVEST naamloze vennootschap Openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel:,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Lokaal Fonds Uitvoerend Comité Mol REVISIENUMMER: 0 Huishoudelijk Reglement Lokaal Fonds Uitvoerend Comité Mol Goedgekeurd door Uitvoerend Comité Mol op 03/07/2018, revisienummer

Nadere informatie