ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 1 december 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 1 december 2016"

Transcriptie

1 Bladzijde 1 ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag Aanwezig : mw. I. Baks-Vrieswijk, dhr. B. Karstenberg, mw. K. Stijnis, dhr. H. Vrooland, dhr. J. Landman, mw. E. Boesenkool-Assen, dhr. W. Grooten Afwezig (met kennisgeving) : dhr. A. Bijkerk, mw. G. Huizing-Bult, mw. R. van Damme-van Veluwen, mw. T. Redder-Hof, dhr. R. Broekhuizen, mw. D. Kootstra-Palaster, dhr. W. Platje Afwezig : - (zonder kennisgeving) Notulist : mw. M. Boertien 1. Opening Dhr. Vrooland opent om uur de vergadering en verwelkomt nieuw aspirant-lid dhr. Grooten. Dhr. Vrooland licht toe dat mw. Boesenkool (later) bij de vergadering aanschuift. 2. Notulen vergadering d.d. 12 oktober 2016 Algemeen: Dhr. Karstenberg heeft contact gehad met mw. Hospers OR-lid locatie Hardenberg, om te informeren naar haar gezondheid. Het gaat goed met haar herstel en zij vond het fijn om bericht te hebben gehad van de OR locatie Coevorden. Blz. 1, punt 3 - Dhr. Karstenberg licht toe dat er dit jaar geen kerst activiteiten plaatsvinden. Deze dag gaan de reguliere lessen gewoon door. Blz. 1, punt 4 Mw. Baks licht toe dat dhr. Schippers zal bewaken of de PrO leerlingen dit jaar ook in het jaarboek komen te staan. Blz. 2 - Infoavonden: Dhr. Karstenberg licht toe dat de maaltijden niet door gaan op de infoavonden. De maaltijd wordt vervangen door een gezond hapje. Vorig jaar heeft er een rondleiding plaatsgevonden met behulp van de OR-leden. Ouders en leerlingen worden niet meer rondgeleid maar gaan zelfstandig door de school. Dhr. Karstenberg stelt voor aan de OR-leden tijdens de infoavonden bij de OR-stand in de schoolzaal op een scherm voorbeeld vragen te plaatsen voor ouders. Blz. 3 - Fietsenrekken bovenbouw: Dit punt is reeds in de vorige OR-vergadering geweest. Dhr. Karstenberg licht nogmaals de reden voor het ruimtegebrek van de fietsenstalling toe.

2 Bladzijde 2 Blz. 3 Wanorde en te weinig ruimte in de kantine: Dhr. Karstenberg laat weten hiervoor nog geen oplossing is gevonden en komt hier op de volgende OR-vergadering terug. Blz. 4 - Stand en poster: Dhr. Karstenberg heeft dhr. Verweij nog niet gesproken, en komt de volgende OR-vergadering hierop terug. Blz. 5 - Commissie Schoolfeesten: Dhr. Vrooland komt hier op de volgende OR-vergadering op terug. Blz. 5 - Doelgericht leren: Dhr. Karstenberg vult op het verhaal van dhr. Lippold over het doelgericht leren op locatie Hardenberg aan dat het nieuw onderwijsconcept met name meer leerlingen heeft opgeleverd. Blz. 6 - SOMtoday: Mw. Baks merkt op dat het actiepunt terugkoppeling huiswerk SOMtoday op de actielijstpunten mist. Mw. Boertien neemt dit actiepunt op. Mw. Baks licht dit punt toe dat het huiswerk voor Techniek-leerlingen wel in SOMtoday stond en voor de O&O-leerlingen niet, en de O&O-leerlingen moesten vervolgens strafwerk maken. Mw. Baks heeft dit aangegeven bij dhr. Grendelman en wacht zijn reactie af. Dhr. Karstenberg geeft ook aan om ook een te sturen naar mw. Smit. Mw. Baks zal dit doen. Dhr. Karstenberg bedankt namens de OR mw. Boertien voor het maken van de notulen. Dhr. Karstenberg merkt op dat hij tijdens de Algemene Ouderavond een ouder in het publiek opmerkte die hem een goede aanvulling leek voor de OR. Notulen worden (naar correctie) vastgesteld en geplaatst op de website. 3. Actielijst vergadering d.d. 12 oktober 2016 Actiepunt 16/17-04: mw. Stijnis wil dit verder oppakken met behulp van de OR-leden. Actiepunt : dhr. Vrooland licht toe dat de naamkaarthouders klaar zijn.

3 Bladzijde 3 4. Mededelingen Mededelingen directie: Dhr. Karstenberg heeft geen mededelingen namens de directie. Mededelingen Ouderraad: Kascommissie Dhr. Vrooland deelt mee, namens mw. Huizing, dat een ouder bereid is in de kascommissie te gaan, te weten mw. Petersen (Maria) uit Coevorden. Zij vervangt mw. Muis en mw. Muis wordt reserve. Volgend schooljaar doet mw. Petersen samen met mw. Ganzevoort de kascontrole. Presentielijst Mw. Baks kondigt aan dat met ingang van de volgende vergadering een presentielijst wordt gebruikt. Ondersteuning van de werkzaamheden van de OR vanuit de school Mw. Baks geeft aan miscommunicatie te hebben in samenwerking met dhr. Verweij, dhr. Brinksma en mw. Zwols. Dhr. Karstenberg geeft aan dat medewerkers een toegenomen werkdruk ervaren ten gevolge van de bezuiniging. Met betrekking tot de krimp licht dhr. Karstenberg toe dat RTV Drenthe op dinsdag 6 december hierop school komt filmen over dit onderwerp. Hoewel er sprake is van krimp behouden wij hetzelfde aantal klassen. Wel ontstaat er meer ruimte in het gebouw waardoor de school moet nadenken over de inrichting van het gebouw. Opties zijn afstoten, verhuren of verkopen van een deel van het gebouw. Mw. Baks informeert of het invoeren van dakpanklassen in verband met de krimp wel door gaat. Dhr. Karstenberg bevestigt dit. Aanschaf van ipads en apps ter vervanging van analoog lesmateriaal Mw. Stijnis geeft dat de school leerlingen/ouders niet kan verplichten om een ipad aan te schaffen. Dhr. Karstenberg geeft aan dat de aanschaf van de ipad inderdaad niet verplicht is. De geboden opties vanuit school zijn: de leerlingen kopen zelf een ipad, de leerlingen huren een ipad (tegen vergoeding) of de leerlingen lenen de ipad (hiervoor vraagt school geen vergoeding, echter blijft de ipad wel op school). Welke keuze gemaakt zal worden ligt bij de ouders/leerling. Mw. Stijnis geeft aan dat voor een bepaald vak een app moest worden aangeschaft. Mw. Baks geeft hierop aan dat de aanschaf van apps voor leerlingen gratis moet zijn of vanuit de ouderbijdrage betaald moet worden. Dhr. Karstenberg laat hierop weten dat school geen apps aanschaft. Apps vallen onder leermiddelen en de docent bepaalt zelf welke leermiddelen hij gebruikt. Mw. Baks vraagt of een app als vervanging dient voor een boek. Dhr. Karstenberg geeft hierop aan dat lesmethoden soms vervangen kunnen worden door een app, maar dat de docenten dat niet snel zullen doen. Echter zullen nieuwe lesmethoden in de toekomst steeds vaker in de vorm van een app worden aangeboden.

4 Bladzijde 4 5. Evaluatie Algemene ouderavond d.d. 16 november 2016 Mw. Stijnis geeft aan dat de voorbereidingen voor de Algemene Ouderavond niet soepel zijn verlopen. Mw. Stijnis heeft reeds haar punten per bij dhr. Karstenberg aangeleverd. Als extra punt geeft mw. Stijnis aan dat mw. Kootstra heeft laten weten dat de dienstdoende conciërge niet voldoende geïnformeerd bleek te zijn. Dhr. Karstenberg zal deze punten bespreken met dhr. Berends om dit in de toekomst te voorkomen. 6. Bijdrage van de OR aan de kerstactiviteiten Dhr. Karstenberg laat weten dat dit schooljaar geen kerstactiviteiten zullen plaatsvinden. Deze dag wordt er gewoon les gegeven. 7. Pauze 8. Werkzaamheden van de diverse commissies Draaiboek Wintersportweek (dhr. Platje) In verband met de afwezigheid van dhr. Platje wordt dit agendapunt doorgeschoven naar de volgende OR-vergadering. Commissie Schoolfeesten (dhr. Vrooland en dhr. Platje) In verband met de afwezigheid van dhr. Platje wordt dit agendapunt doorgeschoven naar de volgende OR-vergadering. Klassenoudervergadering d.d. 2 november jl. (mw. Baks) Mw. Baks geeft aan dat alle klassen zijn voorzien van één of twee klassenouders. De opkomst tijdens de eerste klassenoudervergadering was naar tevredenheid. De notulen zijn inmiddels bijna allemaal verzonden. 9. ipad-gebruik Dhr. Karstenberg legt de OR een situatie voor vraagt de OR naar hun mening. Dhr. Karstenberg heeft een leerling die een ipad leende toestemming gegeven om af te wijken van de regels. Vervolgens bracht de leerling de ipad met schade terug naar school. De leerling/ouders wordt nu verzocht om de schade te vergoeden. De ouders zijn het hier niet mee eens heeft dhr. Karstenberg hier wel goed aan gedaan? Dhr. Grooten vraagt waarom de leerlingen in de les een ipad nodig hebben als de aanschaf van een ipad niet verplicht is. Dhr. Karstenberg geeft aan dat de ipad gezien moet worden als een leerstofdrager. Hoewel de ipad nu niet in alle lessen wordt gebruikt, zal dit in de toekomst wel vaker gebeuren. Mw. Boesenkool vraagt of alle klassen gebruik maken van een ipad. Dhr. Karstenberg laat weten dat wel het geval is echter zal er verschil zijn tussen docenten.

5 Bladzijde Rondvraag Mw. Stijnis informeert naar afspraken voor het gebruik van de mobiele telefoons door leerlingen in de lessen, aangezien het toestaan hiervan per docent verschilt. Mw. Baks geeft aan dat locatie Hardenberg een gele kaart heeft ingevoerd voor het gebruik van mobiele telefoons tijdens de les. Dhr. Karstenberg laat weten dat het niet meer van deze tijd is om het gebruik van de mobiele telefoon tijdens lessen te verbieden. Het klopt dat de regels hieromtrent per docent verschillen. Dhr. Vrooland vraag dhr. Grooten naar zijn indruk van de OR-vergadering. Mw. Baks laat weten dat dhr. De Haan tijdens de klassenoudervergadering liet weten dat de afdeling Vwo diverse workshops wil gaan organiseren voor de leerlingen. Dhr. De Haan vroeg de OR of zij ideeën hebben over de invulling hiervan. 11. Sluiting Dhr. Vrooland sluit de OR-vergadering om uur De volgende vergadering vindt plaats op donderdag 26 januari 2017.

Ouderraad. Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 20 april 2017

Ouderraad. Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 20 april 2017 Bladzijde 1 Ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag Aanwezig : dhr. H. Vrooland, mw. I. Baks-Vrieswijk, mw. G. Huizing-Bult, mw. E. Boesenkool-Assen, mw. T. Redder-Hof,

Nadere informatie

ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 11 april 2016

ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 11 april 2016 Bladzijde 1 ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag Aanwezig : mevr. I. Baks-Vrieswijk, mevr. E. Boesenkool-Assen, mevr. C. Fledderus-Ambergen, dhr. F. Fransen (van 20.30

Nadere informatie

ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op woensdag 12 oktober 2016

ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op woensdag 12 oktober 2016 Bladzijde 1 ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op woensdag Aanwezig : mevr. I. Baks-Vrieswijk, dhr. W. Platje, mevr. G. Huizing-Bult, mevr. E. Boesenkool-Assen, mevr. D. Kootstra-Palaster,

Nadere informatie

DE NIEUWE VESTE ALGEMENE OUDERAVOND. Woensdag 22 november Algemene Ouderavond, woensdag 22 november 2017

DE NIEUWE VESTE ALGEMENE OUDERAVOND. Woensdag 22 november Algemene Ouderavond, woensdag 22 november 2017 DE NIEUWE VESTE ALGEMENE OUDERAVOND Woensdag 22 november 2017 1 PROGRAMMA OUDERAVOND 22-11-2017 19.00 uur: - Ontvangst met koffie en/of thee 19.30 uur: - Aanvang avond - Officiële mededelingen O.R. en

Nadere informatie

OUDERRAAD. Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 4 december 2017

OUDERRAAD. Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 4 december 2017 Bladzijde 1 OUDERRAAD Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag Aanwezig : mevr. I. Baks-Vrieswijk, mevr. E. Boesenkool-Assen, mevr. R. van Damme-Van Veluwen, mevr. K. Dijktra, dhr.

Nadere informatie

OUDERRAAD. Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op dinsdag 27 maart 2018

OUDERRAAD. Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op dinsdag 27 maart 2018 Bladzijde 1 OUDERRAAD Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op dinsdag Aanwezig : mevr. E. Boesenkool-Assen, mevr. R. van Damme-Van Veluwen, dhr. W. Grooten, mevr. T. Kamphuis-Van Laar,

Nadere informatie

DE NIEUWE VESTE ALGEMENE OUDERAVOND WOENSDAG 16 NOVEMBER

DE NIEUWE VESTE ALGEMENE OUDERAVOND WOENSDAG 16 NOVEMBER DE NIEUWE VESTE ALGEMENE OUDERAVOND WOENSDAG 16 NOVEMBER 2012016 1 Programma ouderavond 18.45 uur Inloop met koffie en/of thee 19.00 uur Ontvangst voorzitter van de Ouderraad 19.05 uur Welkomstwoord door

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 8 juni 2015

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 8 juni 2015 Bladzijde 1 Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag Aanwezig Afwezig (met kennisgeving) Afwezig (zonder kennisgeving) Notulist : mevr. I. Baks-Vrieswijk, dhr. R. Broekhuizen, mevr.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 8 september 2014

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag 8 september 2014 Bladzijde 1 Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op maandag Aanwezig Afwezig (met kennisgeving) Afwezig (zonder kennisgeving) Notulist : mevr. I. Baks-Vrieswijk, dhr. A. Bijkerk, mevr.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 9 april 2015

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 9 april 2015 Bladzijde 1 Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag Aanwezig Afwezig (met kennisgeving) Afwezig (zonder kennisgeving) Notulist : mevr. I. Baks, dhr. W. Berends, dhr. A. Bijkerk,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 5 februari 2015

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag 5 februari 2015 Bladzijde 1 Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op donderdag Aanwezig : dhr. T. Al, mevr. I. Baks-Vrieswijk, mevr. A. Dorgelo-Robben, mevr. C. Fledderus, mevr. G. Huizing-Bult, dhr. B.

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op woensdag 7 mei 2014

Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op woensdag 7 mei 2014 Bladzijde 1 Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op woensdag Aanwezig Afwezig (met kennisgeving) Afwezig (zonder kennisgeving) Notulist : dhr. H. Bijen, dhr. A. Bijkerk, mevr. A. Dorgelo-Robben,

Nadere informatie

ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op dinsdag 26 januari 2016

ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op dinsdag 26 januari 2016 Bladzijde 1 ouderraad Verslag van de vergadering van de Ouderraad, gehouden op dinsdag Aanwezig : mevr. I. Baks-Vrieswijk, dhr. A. Bijkerk, mevr. G. Huizing-Bult, dhr. J. Johannink, dhr. B. Karstenberg,

Nadere informatie

Notulen vergadering Ouderraad TVWO/Atheneum/HAVO 12 december 2018

Notulen vergadering Ouderraad TVWO/Atheneum/HAVO 12 december 2018 = Notulen vergadering Ouderraad TVWO/Atheneum/HAVO 12 december 2018 Aanwezig: Aanwezig aspirant-lid: Afwezig met kennisgeving: Gast verdiepingsonderwerp: Ronald Brouwer, Gabriela Ferrari, Henk Heerdink,

Nadere informatie

Verslag: Vergadering Ouderraad KSH Datum: 8 januari 2019 Aanwezig: Mascha van Trier (voorzittter) Mark Mees (rector)

Verslag: Vergadering Ouderraad KSH Datum: 8 januari 2019 Aanwezig: Mascha van Trier (voorzittter) Mark Mees (rector) Verslag: Vergadering Ouderraad KSH Datum: 8 januari 2019 Aanwezig: Mascha van Trier (voorzittter) Mees (rector) Daphny Paap Eveline Gerrits Seb Goezinnen (penningmeester / notulist) Michael Smit Julie

Nadere informatie

2. Verslag vorige vergadering dd. 25 november 104. Er zijn geen op/aanmerkingen. Het verslag kan op de site worden geplaatst.

2. Verslag vorige vergadering dd. 25 november 104. Er zijn geen op/aanmerkingen. Het verslag kan op de site worden geplaatst. Verslag : Vergadering ouderraad KSH Datum : 13 januari 2015 Aanwezig : Esther van der Linden (voorzitter) Hans Nijhuis (notulist) Stephanie Siem Wim Velthuis Joyce van Dijk Arenda Doets Hanneke van der

Nadere informatie

Notulen van de ouderraadvergadering met klassenouders van de Nieuwe Veste

Notulen van de ouderraadvergadering met klassenouders van de Nieuwe Veste Notulen van de ouderraadvergadering met klassenouders van de Nieuwe Veste Datum: 16-06-2014 Aanwezig: Thijes Snel; Henk Schuldink ;Jan Paul van der Pijl; Martie Grip; Willy Schonewille; Ingeborg Bergevoet;

Nadere informatie

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren.

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren. Verslag : Vergadering ouderraad KSH Datum : 25 november 2014 Aanwezig : Hans Nijhuis (voorzitter) Wim Velthuis (penningmeester) Joyce van Dijk (notulist) Esther van der Linden Arenda Doets Petra Bouterse

Nadere informatie

Pagina 1 van 5. Vastgesteld

Pagina 1 van 5. Vastgesteld Pagina 1 van 5 Vastgesteld Dunamare Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad Locatie Ichthus Lyceum Driehuis Aanwezig GMR J. Kuin (voorzitter), J. Galesloot (secr.), R. de Groot, K. de Schipper, U. Wyder,

Nadere informatie

Aanwezig: Henk-Jan Hoekjen, Bianca Veldkamp, Vera Bartelds,, Femke van Dijk, Quintus Schipper (deel) Nr. Onderwerp Acties

Aanwezig: Henk-Jan Hoekjen, Bianca Veldkamp, Vera Bartelds,, Femke van Dijk, Quintus Schipper (deel) Nr. Onderwerp Acties Notulen MR-vergadering d.d. 04-07- Aanwezig: Henk-Jan Hoekjen, Bianca Veldkamp, Vera Bartelds,, Femke van Dijk, Quintus Schipper (deel) Afwezig: Tjally Wijngaards Nr. Onderwerp Acties 1. Opening, mededelingen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. van de vergadering van de Raad van Toezicht van de. gehouden op 18 juni 2015 te Coevorden

BESLUITENLIJST. van de vergadering van de Raad van Toezicht van de. gehouden op 18 juni 2015 te Coevorden Pagina 1 van 5 BESLUITENLIJST van de vergadering van de Raad van Toezicht van de gehouden op te Coevorden Aanwezig: voorzitter van de Raad van Toezicht de heer R.J. Kempers, vice-voorzitter/secretaris

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 Aanwezig Rol Inge Stassar N Team Jolande Hondius Y Team Coby Markerink Y Team Anja Brugman N Ouder Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Wim Boog

Nadere informatie

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving)

Afwezig: Anneke Wenting en Steve Abdul Sovan (beide met kennisgeving) Notulen vergadering Ouderraad 8 september 2015 Aanwezig: Jolanda Boud (voorzitter), Tim Klaasen (vice-voorzitter), Anja Schagen (secretaris), Tamara Sertorelli (penningmeester), Paul Borrias, Timo van

Nadere informatie

Frans / Duits Waarom start Frans en Duits op zo n hoog niveau? Op het Vechtdal College gaat dat anders.

Frans / Duits Waarom start Frans en Duits op zo n hoog niveau? Op het Vechtdal College gaat dat anders. Verslag bijeenkomst klassenouders d.d. 3 november 2015. 18.30 uur, klas 1. Mevrouw van Ginkel, mevrouw Roelofs, mevrouw Drenth, mevrouw Bosch, mevrouw Schonewille (OR), mevrouw Kooij (OR), mevrouw Hospers,

Nadere informatie

VERSLAG OVERLEGVERGADERING MR d.d. maandag 25 juni 2018

VERSLAG OVERLEGVERGADERING MR d.d. maandag 25 juni 2018 VERSLAG OVERLEGVERGADERING MR d.d. maandag 25 juni 2018 Aanwezig: Personeelsgeleding BC Broekhin Swalmen-Reuver H. Cleven, H. Dahmen, J. Graus Personeelsgeleding BC Broekhin Roermond R. Koonen, O. Manusama,

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 23 augustus 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 23 augustus 2017 Notulen OV-vergadering woensdag 3 augustus 017 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : (vz),,,, Marloes, Daniëlle Kramer, Daniëlle Paez Porraz, (scr), Rosaima, Anna, Daniëlle Haverkort, Marcia,, Carla,

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015

1. Opening 2. Verslag vorige vergadering 16 juni 2015 Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 8 september 2015 Aanwezig : Joyce van Dijk Arenda Doets Monique Hallegraeff (teamleider) Angelique Hogeveen Esther van der Linden Hans Nijhuis (voorzitter) Wim

Nadere informatie

MR vergadering d.d 12 mei 2014

MR vergadering d.d 12 mei 2014 MR vergadering d.d 12 mei 2014 Aanwezig: Erik (vz), Rijk, Janet, Ingeborg, Loes, Jan, Margriet, Jeroen en Saskia (notulist) Afwezig: -- Agendapunt 1. Opening, Voorzitter heet iedereen welkom. mededelingen

Nadere informatie

notulen 5e MR vergadering schooljaar

notulen 5e MR vergadering schooljaar : 17-04-2018 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 5e MR vergadering schooljaar 2017 2018 aanwezig: afwezig: notulist: Leonie Kasten (secretaris, pg), Margreeth Barendregt (pg), René Zevenbergen

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 25 oktober 2016 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 25 oktober 2016 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 25 oktober 2016 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Arenda Doets Hans Nijhuis (voorzitter) Daphny Figge-Paap Mascha van Trier Seb Goezinnen Velthuis

Nadere informatie

AGENDAPUNT INHOUD AKTIE d.d.

AGENDAPUNT INHOUD AKTIE d.d. Datum: Donderdag 15 maart 2018 Tijd: 10:30 uur 12:10 uur Plaats: Ruimte naast de Mediatheek Aanwezig: Zahraa 2A, Valeria S16, Chamai E31, Kursat T41, Jada Z41, Hadjar Z32, Aleyna Z31, Romaissa 1A, Berkay

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Actielijst. 3. Vaststellen notulen De Notulen zijn doorgenomen en aangepast. Nu goedgekeurd. Olga mag de notulen op de website plaatsen.

Actielijst. 3. Vaststellen notulen De Notulen zijn doorgenomen en aangepast. Nu goedgekeurd. Olga mag de notulen op de website plaatsen. KBS Crescendo MR Luitstraat 9 1312 LHAlmere Telefoon (036) 536 09 82 mr.crescendo@outlook.com www.kbscrescendo.nl Datum/tijd: Locatie de Luit, 19.30 21.30 uur Onderwerp: Notulen MR 29 september 2018 _

Nadere informatie

De voorzitter informeert de aanwezigen dat Marjan afwezig is tot en met de kerstvakantie. De secretaris en voorzitter verzorgen een bloemetje.

De voorzitter informeert de aanwezigen dat Marjan afwezig is tot en met de kerstvakantie. De secretaris en voorzitter verzorgen een bloemetje. VERGADERVERSLAG Betreft : Vergadering ondersteuningsplanraad Datum : Plaats : de Linie 7J, Capelle aan den IJssel Tijd : 19.30 21.30 uur Aanwezig : Ilse Dubbelaar, Daphne Konz, Miriam Lagerwaard, Karin

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra, Barbara, Remi, Regina, Ruud, Nadine Saskia, Conny, Florance. Afwezig: Gerda

Aanwezig: Sandra, Barbara, Remi, Regina, Ruud, Nadine Saskia, Conny, Florance. Afwezig: Gerda Notulen OR-vergadering 8-11-2016 Aanwezig: Sandra, Barbara, Remi, Regina, Ruud, Nadine Saskia, Conny, Florance. Afwezig: Gerda 1.Opening Regina opent de vergadering om 19.50 uur en heet iedereen welkom.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 16 november 2011 Tijd: 20:00 22:00 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Teamgeleding: Marije Wildschut Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d.

Ouderraad van de openbare basisschool Het Startblok nr. 11/12-1. 2. Goedkeuring van de notulen van de laatst gehouden vergadering d.d. Titel Datum Lokatie Notulen ouderraad vergadering Maandag 5 september, 19.45 uur Het Startblok Aanwezig Dorina van Putten Voorzitter Henk van Noord Janine de Keijzer Bianca Hameete Corrie v/d Winden Mirelle

Nadere informatie

Dinsdag 27 augustus Je wordt om 8.45 uur op school verwacht voor de introductiedag. Op de roosterborden komt te staan in welk lokaal je moet zijn.

Dinsdag 27 augustus Je wordt om 8.45 uur op school verwacht voor de introductiedag. Op de roosterborden komt te staan in welk lokaal je moet zijn. Oog voor elkaar! Locatie Quintus (havo en vwo) Mr. Groen van Prinstererlaan 98 Postbus 186 9400 AD Assen tel (0592) 333 130 quintus@dr.nassaucollege.nl www.dr.nassaucollege.nl Aan de leerlingen die nieuw

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 31-05-2018 Datum verslaglegging 03-06-2018 Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen

Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Notulen MR-vergadering OBS De Regenboog Breukelen Datum: 26 oktober 2011 Tijd: 20:30 22:45 uur Locatie: docentenkamer Aanwezig: Directie: Marije Wildschut Teamgeleding: Hans van Heusden, Evelien Jongeling,

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 22 juni 2015 Aanwezig: Dhr. H. Vrieze Mw. H. Sijm-Wissink Mw. F. Fikry Mw. E. Singer Dhr. F. Kummer Dhr. C. Bakker Dhr. C. van Putten Mw.

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 20 juni 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 20 juni 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 20 juni 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Doets Hans Nijhuis (voorzitter) Daphny Paap Mascha van Trier Seb Goezinnen Wim Velthuis (penningm.)

Nadere informatie

Afwezig met opgaaf van reden: Marion van Buren, Ellen Hatuina, Erik Groeneweg, Annemarie Kovacevic. Nr. Onderwerp Actie

Afwezig met opgaaf van reden: Marion van Buren, Ellen Hatuina, Erik Groeneweg, Annemarie Kovacevic. Nr. Onderwerp Actie notulen Deelraad Barendrecht 18-11-2014 Aanwezig :, Jaap Hoogerwaard (voorzitter), Marja Wansink, Rob Glandorf, Erik Both (personeelsgeleding); Gert-Jan van den Berg (oudergeleding); Jet Gerritse, Barbara

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. van de vergadering van de Raad van Toezicht van de. gehouden op 2 oktober 2014 te Coevorden

BESLUITENLIJST. van de vergadering van de Raad van Toezicht van de. gehouden op 2 oktober 2014 te Coevorden Pagina 1 van 5 BESLUITENLIJST van de vergadering van de van de gehouden op te Coevorden Aanwezig: voorzitter van de de heer R.J. Kempers, vice-voorzitter/secretaris van de mevrouw M.C. Stam, leden van

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 15 juni 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg Y Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

Notulen Schoolraad ISG Arcus

Notulen Schoolraad ISG Arcus Notulen Schoolraad ISG Arcus Datum: 18-04-2018 Tijd: 19.45 uur Locatie: ISG Arcus (1.81) 1 Opening over snoeien doet bloeien. 2 Vaststelling c.q. wijziging van de agenda Tussengevoegd als punt 8 Leerlingenstatuut

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering op

Notulen MR-vergadering op Notulen -vergadering op 20-9-2018 1. Opening en vaststellen van de agenda De voorzitter opent de vergadering. 2. Mededelingen en ingekomen stukken Schoolgids Examenreglement ter instemming ter instemming

Nadere informatie

Notulen MR vergadering

Notulen MR vergadering Notulen MR vergadering Datum: 11-06-2018 Tijd: 19.30 Aanvang 21.30 Sluiting Aanwezig Oudergeleding: Ralph, Monique Personeelsgeleding: Marije, Annemieke,(MR Antonius)Irma (MR Zeearend) Directie: Danielle

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de Medezeggenschapsraad, van maandag 11 november 2013 in Schelluinen aanvang: 19.30 uur

Notulen van de vergadering van de Medezeggenschapsraad, van maandag 11 november 2013 in Schelluinen aanvang: 19.30 uur Notulen van de vergadering van de Medezeggenschapsraad, van maandag 11 november 2013 in Schelluinen aanvang: 19.30 uur Aanwezig: Marcel Balsters (voorzitter), Tessa Boogert, Bianca Bronkhorst, Noordermeer

Nadere informatie

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist)

Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Notulen vergadering ouderraad, 15 januari 2015 Aanwezigen: Astrid ( begin van de vergadering), Joost, Conny, Simone, Gwen, Sandra H, Margo, Sandra de W., Ellen, Antoinette ( notulist) Afwezigen met melding:

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Francien Mels, Hans Velvis, Ingrid Mali, Jolanda Elbers, Laura

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00

NOTULEN 19 APRIL :30 21:00 NOTULEN 19 APRIL 2018 19:30 21:00 19:30 VOORZITTER OPENT DE VERGADERING AANWEZIG Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter (notulist), Martin Romeijn, Perre v. Beek, Hans Nuhn, Jeroen Verhoeven, Sander

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

Agenda Ouderraad OBS de Singel Pagina 1 van 5

Agenda Ouderraad OBS de Singel Pagina 1 van 5 Ouderraad Notulen 6e ouderraad vergadering Datum : Dinsdag 25 februari 2014 Tijd : 19.30 21.30 Locatie : OBS De Singel Aanwezig : Ingrid, Ronald B., David, Jerzy, Linda, Lex, Kim (team), Laura, Farida,

Nadere informatie

Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal

Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres GMR vergadering Leden GMR en CvB Vergaderzaal Soort vergadering Genodigden/doelgroep Vergaderruimte Vergaderadres vergadering Leden en CvB Vergaderzaal Jasmijnstraat Bestuurskantoor Datum vergadering Aanvangs- en eindtijd Voorzitter Notulist 11-10-2017

Nadere informatie

1. De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Wederom een grote opkomst, we zijn compleet!

1. De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. Wederom een grote opkomst, we zijn compleet! Notulen ouderraad 3 maart Aanwezig: Jos Palmen, Angelique Stroek, Evelien Saes, Marjo van Gog, Monique Ramaekers, Anja Nooijen, Laurens Verheijen, Esther Heesakkers, Erwin van Cruchten, Marianne Niëns,

Nadere informatie

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith)

2. Bijgekomen agendapunten - De gang van zaken mbt groepsindeling doornemen. (te bespreken met Edith) MR notulen Datum: dinsdag 19 januari Locatie: Gevers Deynoot Notulist: Ronald Voorzitter: Ine Aanwezig: Ine Koevoet, Henri Koopman, Nellie Ligthart, Margreet van Ommen, Ronald de Lange, Arnaud Ouwehand

Nadere informatie

2. Vaststelling agenda. Punt GMR wordt in het eerste deel van de vergadering besproken.

2. Vaststelling agenda. Punt GMR wordt in het eerste deel van de vergadering besproken. Notulen MR-vergadering 8 december 2014. Aanwezig: ouders en leerkrachten van de MR Afwezig: 2 ouders en 1 leerkracht Deel 1: met directie 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 28 oktober 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

notulen MR vergadering 29 oktober 2012

notulen MR vergadering 29 oktober 2012 Notulen MR vergadering de lage weide 29 oktober 2012 Aanwezig: René van Vliet, Walthera van Gils, Helga Walters, Ron van Kuipers, Addy Haanskorf, Ellen Koenraad, Sera Hartmann, Wendy Mathijssen, Véronique

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. Donderdag 15 mei 2014 Aanwezig: Adrie de Meijer, Geert Steenhof, Hèlen Herijgers, Kirsten van Engelen, Kees Frijters, Marieke Koreman, Maaike Mayer Afwezig: Edwin Mathijssen Notulist:

Nadere informatie

Verslag van de 2 e MR vergadering van de Hoeksteen van het schooljaar 2010-2011, gehhouden op 16 november 2010 van 19:30 tot 21:30 te Barendrecht

Verslag van de 2 e MR vergadering van de Hoeksteen van het schooljaar 2010-2011, gehhouden op 16 november 2010 van 19:30 tot 21:30 te Barendrecht Verslag van de 2 e MR vergadering van de Hoeksteen van het schooljaar 2010-2011, gehhouden op 16 november 2010 van 19:30 tot 21:30 te Barendrecht Aanwezig: Oudergeleding Erik van Dilst (vz) (notulist),

Nadere informatie

Notulen MR vergadering Sabina van Egmondschool

Notulen MR vergadering Sabina van Egmondschool Notulen MR vergadering Sabina van Egmondschool Vergadering MR 08-11-2018 Vergadering MR Plaats Tijd Sportlaan 1b Tijd:19:30-22:00 Dhr vd Veeken vanaf 20.00 uur aanwezig. Bijzonderheden Voorzitter Notulen

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad (MR)

Medezeggenschapsraad (MR) Medezeggenschapsraad (MR) Jaarverslag 2016 / 2017 Zoetermeer, september 2018 1 Inhoud Inleiding... 3 Medezeggenschapsraad... 3 Samenstelling medezeggenschapsraad... 3 Teamgeleding... 3 Oudergeleding...

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Jolande Hondius Y Team Coby Markerink N Team Edwin Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

Notulen vergadering Ouderraad Varendonck College

Notulen vergadering Ouderraad Varendonck College Notulen vergadering Ouderraad Varendonck College Datum 27 november 2017 Locatie Varendonck College te ASTEN Aanwezig Franci van der Mijden, Franca Thijssen, Marjan Groeneveld, Joost Römelingh, Judith Sonnemans,

Nadere informatie

Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG)

Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG) MEDENZEGGENSCHAPSRAAD OBS DE BASCULE Notulen vergadering dinsdag 9 februari 2016 AANWEZIG. Lucinda Klasen, Leonie Thole, Jolanda Wiegers, Chantal, Trudie Wijnhold (PG) Peter Koops, Michiel Smit, Christian

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Dhr. F. van Dalum, Dhr. E.A. Druppel,

Nadere informatie

Medezeggenschapsraden van het Bernardinuscollege

Medezeggenschapsraden van het Bernardinuscollege Medezeggenschapsraden van het Bernardinuscollege Notulen vergadering maandag 5 februari 2018, 19.00 uur Aanwezig Geleding personeel: de heer E. den Boer, de heer S. Persoon (secretaris), en de heer R.

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 13 april 2010 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAADVERGADERING 13 april 2010 Aanwezig Rol Ingrid Nauta Y Team Joost Stekelenburg N Team Edward Kleinjan Y Secretaris Michel v.d. Meulen Y Ouder Anja Brugman Y Ouder Wim Boog Y

Nadere informatie

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014

NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 NOTULEN MR OOSTEINDERSCHOOL dinsdag 26 AUGUSTUS 2014 Aanwezig: van Lieshout, Debbie Kleton, Mirjam van Schip, Caroline Koenderinck-Bok, de Keulenaar. Afwezig: Rosanne (met kennisgeving) 1. Mededelingen

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR.

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM UUR. VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE MAASSLUISE SPORT- EN RECREATIERAAD, GEHOUDEN OP dinsdag 15 mei 2001 OM 20.00 UUR. Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Afwezige leden Tevens aanwezig Mw. J.

Nadere informatie

1. Opening De opening wordt verzorgd door Stephan met het lezen van Overlijdensbericht van iemand anders

1. Opening De opening wordt verzorgd door Stephan met het lezen van Overlijdensbericht van iemand anders Notulen MR vergadering Vergadering d.d. : 6-6-2017 Aanwezig : Mariska, Hanneke, Stephan, Herman, Jan Jaap, Stephanie, Yvonne, Annet en Nely Afwezig : - Voorzitter : Stephan 1. Opening De opening wordt

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

Hoera, Antonius 110 jaar. Een feestdag met een spectaculaire afsluiting!

Hoera, Antonius 110 jaar. Een feestdag met een spectaculaire afsluiting! Donderdag 21 maart 2019 Agenda 26 maart Vergadering MR en OV 28 maart Klassenlunch/kijk in de regio groep 8 3 april Grote Rekendag 4 april Schriftelijk verkeersexamen groep 7 Hoera, Antonius 110 jaar.

Nadere informatie

Afwezig met bericht: Erica Jaasma, Inger Smit en Mieneke Kostelijk

Afwezig met bericht: Erica Jaasma, Inger Smit en Mieneke Kostelijk Aanwezig: 49 ouders en leerkrachten Afwezig met bericht: Erica Jaasma, Inger Smit en Mieneke Kostelijk 1. Opening Gerben opent om 20.02 uur de vergadering. Heet iedereen van harte welkom. In het bijzonder

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013

Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Notulen MR-vergadering 26 augustus 2013 Aanwezig: lerarengeleding: Julia (voorzitter), Mayra, Lianne, oudergeleding: Jamillah, Loes (verslag), directie: Alienke (punt 9 en 10), Yola (punt 9 en 10) Afwezig:

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje

Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om uur bij het Heuveltje Notulen bestuursvergadering Dorpsraad Beek Loerbeek d.d. 8 mei 2017 om 20.00 uur bij het Heuveltje Aanwezig: Afwezig: Gast: Anita Gerritsen, Rene Derksen, Hans Hofs, Marian Trommelen Ellen van Hierden,

Nadere informatie

D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D

D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D D E M E A N D E R - M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D N o t u l e n A A N Leden MR C C Parnassys V A N Remco Tonkes D A T U M 16-01-2008 A A N T A L P A G I N A ' S ( I N C L. V O O R B L A D ) 5

Nadere informatie

NOTULEN MR 14 APRIL :00 UUR DRUNEN

NOTULEN MR 14 APRIL :00 UUR DRUNEN NOTULEN MR 14 APRIL 2015 19:00 UUR DRUNEN VERGADERING BELEGD DOOR TYPE VERGADERING ORGANISATOR NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN AFWEZIGEN Ghislaine MR-vergadering Ghislaine Ad Ghislaine LAA, KIV, ERP, AHA,

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

05.4 Managementrapportage januari t/m april De GMR-leden zullen in Deel 2 uitleg vragen over de gekleurde bolletjes.

05.4 Managementrapportage januari t/m april De GMR-leden zullen in Deel 2 uitleg vragen over de gekleurde bolletjes. Vergadering GMR-vergadering 2013-05 Datum Maandag 24 juni 2013 Plaats Kaasboerderij Doornvoort Doorn Aanwezig Namens Code Mw. Jolanda Doornenbal, vz Revius Lyceum Wijk bij Duurstede JD Mw. Sarah Koefoed

Nadere informatie

Jan Simon Mulder, Yvonne Ros, Miranda Paalberg (met bericht).

Jan Simon Mulder, Yvonne Ros, Miranda Paalberg (met bericht). De Dijk SG Klein, veilig en eigentijds Notulen van de OR vergadering d.d. 02 april 2014 Aanwezig: Aline Brienne, Ferry Meijlink, René Groenigen, Angelique de Pie, Natasja Boogaard, Margreet Wiersma, Corine

Nadere informatie

JAARVERGADERING 2016 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 26 september Secretariaat Ouderraad

JAARVERGADERING 2016 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD. DATUM : 26 september Secretariaat Ouderraad JAARVERGADERING 2016 BASISSCHOOL DE RIETKRAAG OUDERRAAD EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD DATUM : 26 september 2016 AANVANG: 19.30 UUR Katholieke basisschool Notulen De Rietkraag jaarvergadering Winterkoninkje 26

Nadere informatie

notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld

notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld Oudergeleding Gina de Maat Daniëlle v.d. Wege voorzitter Marty Meijer Personeelsgeleding Annemiek Stallaart (notulist) Esmeralda de Kind Herma Reijenga

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014

Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Verslag van de vergadering van de Wmo adviesraad Medemblik d.d. 28 april 2014 Aanwezig: Dhr. S.H. Koenen Dhr. H. Vrieze Mw. N. Swart-Kolenberg Mw. I. Koen-Paap Mw. E. Singer Mw. F. Fikry Mw. H. Sijm-Wissink

Nadere informatie

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne

Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, Evelyne Notulen OR vergadering 19 september 2017 Afwezig: Marjo Aanwezig: Sandra, Simone, Lieke, Sophie, Claudia, Nicole, Linda, Chantal, Will, Suzanne, 1. opening Sophie opent de vergadering en neemt waar voor

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

Notulen GMR vergadering d.d. donderdag 25 januari 2018 VASTGESTELD 20 MAART 2018

Notulen GMR vergadering d.d. donderdag 25 januari 2018 VASTGESTELD 20 MAART 2018 Notulen GMR vergadering d.d. donderdag 25 januari 2018 VASTGESTELD 20 MAART 2018 Aanwezig: Ouders: mw. P. Nieuwhuis, dhr. Bonte, mw. Velthuis en mw. E. van den Bos (voorzitter), Leerkrachten: mw. Van Lith,

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015

Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Notulen vergadering oudervereniging 13 januari 2015 Aanwezig: Ouders: Team: Susan Slaats, Sandra Stax, Chantal Boitelle, Kirsten Meeners, Peggy-Jane Bisschops, Bianca van Wijlick, Melanie Lommen, Ilona

Nadere informatie